Nyheder

27. september 2009

Ærkebiskop Hilarion på besøg hos paven

Vil det "tredje Rom" blive genforenet med
det "første Rom"? spørger forfatteren og
noterer, at et nyligt møde mellem ærkebiskop
Hilarion 1 og pave Benedikt måske kan markere
et vendepunkt i forholdet mellem Den ortodokse
og Den katolske Kirke.
Læs artikel fra Catholica.dk skrevet af Robert Moynihan

11. marts 2007 Profeti har desværre i et stykke tid haft meget store tekniske problemer og har derfor ikke kunnet vise www.vassula.dk på sin egen side meget længe. Vi har nu besluttet at lade siden åbne igen via Profetis hovedside og gradvis få opdateret nogle link, mens andre sider vil udgå herunder visningen af de danske budskaber, som vi desværre efter anmodning ikke må vise mere. Siden vil ikke som sådan blive opdateret, da Profeti ikke længere er hovedside for Sandt Liv i Gud. Vi vil her henvise til yderligere information hos Foreningen Sandt Liv i Gud under domænenavnet www.bedegrupper.dk. Her vil det bla. være muligt at få kontakt til danske Sandt Liv i Gud bedegrupper.

Profeti vil dog i en vis udstrækning fortsat komme med nogle nyheder i ny og næ med oversatte artikler som i flere år har været oversat, men som vi aldrig har fået lagt ud på vores hjemmeside. Vi vil ligeledes informere om mulige foredrag i Danmark på Profetis forside eller kalender samt informere om begivenheder og møder i det internationale og mellemkirkelige samarbejde.

13. juli 2006 Profeti har desværre ikke i en lang periode kunnet opdatere siderne på www.vassula.dk pga. nogle tekniske problemer. Vi har derfor indtil videre besluttet at opdatere så meget vi nu kan ved at lægge alle siderne ind under www.profeti.dk og rette siderne herfra.

20. september 2005 Kontoret har ingen ekspedition af bøger eller henvendelser i perioden 23.9.-7.10. Bestillinger vil blive fremsendt efter den 8.10.

14. juli 2005

Foredrag af Niels Christian Hvidt i september og oktober.

På www.vassula.dk har vi afgrænset omtalen til kun at omhandle foredraget "Kristne Mirakler", da det er i disse foredrag, hvor Niels Christian Hvidt især taler om Vassula og budskaberne i "Sandt Liv i Gud". Se andre foredrag eller arrangementer på Profetis forside eller link dig ind på Profetis kalender.

26. maj 2005

Artikler: Kardinal Kaspar forbereder en synode for forsoning med ortodokse. Og en alliance med protestanter for at forsvare Europas kristne rødder og kulturarv.

2. maj 2005

Artikler:
Link til tidligere omtale i "Den Nye Dialog" - Dialogcentrets blad tilføjet til artikler.

29. april 2005

Artikler: Link til interessant artikel (engelsk) om den nye og positive udvikling i relationerne mellem den Romersk Katolske Kirke eller Vatikanet og Den Ortodokse Kirke i Rusland.

27. april 2005

Artikler:
Eksterne danske artikler med omtale af Vassula er
tilføjet med links til www.religion.dk, Udfordringen og
Katolsk Orientering. Mangler vi links til artikler er læserne velkommen til at sende flere forslag til links til hjemmesiden.

27. , 28. og 30. april og
4. maj 2005

Foredrag
af Niels Christian Hvidt i Århus, Holstebro og Roskilde
Læs om yderligere foredrag eller arrangementer på forsiden af www.profeti.dk eller på Profetis kalender for maj.

24. april 2005

Artikler: Vi har lagt flere eksterne danske linkhenvisninger ind på artikelsiden fra hovedsagelig omtale i forbindelse med Vassulas besøg i Danmark i 2003 og 2004. Mangler vi link, så er alle læsere velkomne til at foreslå flere link til vores oversigt under artikler.

21. feb 2005

Artikler: Kronik af generalvikar for Den Katolske Kirke i Danmark
Vi har et problem...

19. feb 2005

Artikler
: Nye kemiske test peger hen til historisk oprindelse for
Jesu ligklæde.
Ekstern artikel (engelsk)


Ændringer og opdateringer:

20. september 2005 Kontakt: Nye åbningstider fra okotber 2005
Kontoret har ingen eksepdition af bøger eller henvendelser i perioden 23.9.-7.10. Bestillinger vil blive fremsendt efter den 8.10.
14. juli 2005 Opdateret link til den svenske TLIG hjemmeside
29. april 2005 Nordiske hjemmesider: Tilføjet link til den nye færøske hjemmeside.
20. marts 2005 Bøn og bedegrupper: Linket er blevet opdateret med et link til www.rosenkransen.dk, hvor det er muligt at lære at bede rosenkransen online. På hjemmesiden er det desuden muligt at købe en rosenkransfolder samt rosenkranse, medaljer og andre sakramentalier. Se pkt. 10 og 11.
20. marts 2005 Bøn og bedegrupper: Linket er blevet opdateret med et link til en dansk udgave af "Vejledning for økumenisk bønsmøde". Se pkt. 9.
1. feb 2005 Vi vil gøre opmærksom på at siderne nu er blevet opdateret med Foreningen Profetis nye adresse og telefonnumre i Randers.
   
Holder du foredrag eller har du skrevet en artikel...

Hvis du hører til dem, som gerne vil evangelisere eller udbrede budskaberne fra Sandt Liv i Gud, og som inddrager budskaberne i dine foredrag, er du velkommen
til frit at få annonceret dit foredrag her på www.vassula.dk. Har du ligeledes via artikler eller anden skribentvirksomhed forsøgt at gøre opmærksom på budskaberne og deres aktuelle og vigtige betydning for vor tid, så vil vi meget gerne annnoncere dette på denne internetside eller henvise til et link. Det samme gælder for andre aktiviteter, som du måtte have. Skriv eller ring til os og kom med forslag.


Køb bøger hos Profeti...

Køb dine Sandt Liv i Gud bøger hos Foreningen Profeti og støt udgivelsen af denne internetside. Internetsiden drives udelukkende ved frivilliges hjælp, privat donation og ved salg af bøger.


Sandt Liv i Gud

Køb dine bøger hos Profeti

Leveres fra dag til dag

Alle engelske udgaver samt dansk udgave af Sandt Liv i Gud.

SENESTE TLIG BOG HOS PROFETI:

Titel: Odes of the Holy Trinity
Forfatter: Vassula Rydén
2. udgave 2004
Pris: 75,00 kr.
Format: 11 x 16,5 cm
Antal sider: 58. Engelsk udg.

"Odes of the Holy Trinity" er de seneste budskaber udgivet af True Life in God og vil være et ekstrakt af budskaberne i serien af budskaber fra den kommende True Life in God, Volume 13.


Titel: Min engel Daniel
Forfatter: Vassula Rydén
ISBN: 87-11-16685
Antal sider: 151
Pris: 149,00 kr.
Indbinding: Hft. m. flapper


Denne bog er desværre udgået fra forlaget Aschehoug og genoptrykkes ikke.


Kender du den engel, der står ved din side - din skytsengel? Har du nogensinde ønsket, at du kunne tale med din engel? Forestil dig, at du mødte en, der kunne - en, hvis engel overvejede hvert et sprøgsmål, hun måtte stille, uanset hvor simpelt eller dybsindigt det måtte være.

Nu er du faktisk stødt på en sådan kvinde:
Vassula Rydén er græsk født og har levet det meste af sit liv i tredjeverdenslande. Da alt dette begyndte, var hun en anerkendt kunstner, en dygtig tennisspiller og gift med en svensk ekspert inden for international udvikling. Engle - eller religiøse emner i det hele taget - var ikke på hendes travle program; men da hendes blyant på mystisk vis tegnede et hjerte med en fremspirende rose, og hendes hånd venligt blev ført til - med smuk håndskrift - at bekendtgøre: "Jeg er din skytsengel, og mit navn er Daniel", forandrede hendes liv sig for bestandigt


Titel: Sandt Liv i Gud. Samtaler med Gud
Forfatter: Vassula Rydén
ISBN: 87-11-26064-5
Antal sider: 368
Pris: 229 kr.
Indbinding: Hft. m. flapper

Ny udgave fra 2004 af den tidligere udgave fra 1995.


I denne bog videreformidler Vassula Rydén de ord hun gennem tiden har fået fra Gud. De sidste mange år har forfatteren modtaget ekstraordinære budskaber fra Kristus og hun har indtil videre nedskrevet mere end 110 notesbøger med disse, hvoraf Sandt liv i Gud indeholder de første 16 notesbøger. Budskaberne har berørt mennesker verden over. Både teologer, biskopper, præster og bibelkyndige tror på, at hendes budskaber virkelig er autentiske; at Gud gennem hende henvender sig til enhver af os.

Vassula Rydén er græsk af fødsel, har indtil for nylig boet i Rom, men bor nu i Washington. I Oktober 2004 gæstede hun Danmark med foredrag i Esbjerg og København.


 

Kommentarer til siden eller interesseret i mere???

www.profeti.dk eller mail@profeti.dk

"Katolikker, Ortodokse, Protestanter,
I tilhører alle mig!
I er ét i Mine øjne!"

Sandt Liv i Gud den 27.10.1987
Herre, min Gud,
bevar os alle i Din Kærlighed
løft os op i Dit Lys,
og tilgiv os i Din grænseløse Barmhjertighed;
gør os stærke i troen,
foren os, gør os til ét,
så vi sammen omkring
ét Helligt Tabernakel kan sige:

"Der er én Herre, én tro, én dåb,
og én Gud, som er alles Fader,
over alle, gennem alle og i alle."
Amen.

Vassulas bøn i Sandt Liv i Gud
30. april 1990