Er du villig til at blive hellig? - 11/12 1986


Min datter, er du villig til at blive hellig? Frygt ikke.
Jesus kom tilbage til det samme emne som i det foregående budskab.
Hvad vil det sige helt præcist at være hellig?
At være hellig vil sige at være ren og fuldstændig hengivet til Mig; at være hellig er at arbejde for Mig med kærlighed; hellig vil sige at elske Mig og forblive Mig nær; hellig betyder at adlyde Loven; hellig er at være, som Jeg er.
Kan man være hellig i hjertet alene.
Ja!
Er hjertet det, som tæller mere end klosterlivet?

Ja, hjertet er det, som er det vigtige. Forbliv nær ved Mig, forbliv nær ved Mig. Du er ikke nær ved Mig, sådan som Jeg ønsker det! Jeg føler, at du viger fra Mig.
Jesus var ikke glad...
Jeg er Hellig, så Jeg vil også have dig til at være hellig.
Jeg ønsker virkelig at være nærmere ved Dig!
Mener du det virkelig? Søger du Mig virkelig?
Forlad mig ikke!
Det vil Jeg ikke gøre!
Aldrig?
Aldrig! Min datter, frygter du for, at en ordensdragt ville volde dig sorger? Kom, sig det så!
Jeg samlede alt mit mod. For at sige det, som det er: Jeg ønsker faktisk ikke at være nonne. Jeg elsker Dig også, sådan som jeg er...
Endelig fandt du mod til at sige det! Min datter! Du glæder Mig, fordi du er sandfærdig! Jeg, Gud, elsker dig. Du kan se, at du ville have løjet Mig op i Mit åbne Ansigt, hvis du havde sagt det modsatte.
Jeg følte, at Gud var så glad. Men måske blev Han også ked af det på grund af det, jeg havde sagt til Ham.
Jeg er ikke ked af det! Lyt til Mig. Jeg ønsker, at din hellighed skal være en hjertets hellighed; den skal ikke bestå i en ordensdragt.
Hvad er det at være halvhjertet? Ville det ikke være halvhjertet ikke at bære en ordensdragt?
Halvhjertethed må ses på den rigtige måde: Man trænger ikke til en ordensdragt for at være hellig. Hvad er en ordensdragt værd, hvis hjertet ikke er helligt? Så er man som salt, der har mistet sin smag. Jeg vil lære dig at være nærmere ved Mig. Jeg vil bringe dig nærmere til Mig. Føl dig elsket af Mig. Vær ikke bange for Mig, Jeg er Fred. Jeg, Jesus, fører dig, Jeg leder dig. Bed mere, og arbejd med Mig på denne måde. Forøg din tro på Mig. Hav behov for Mig; vær årvågen, for tiden er nær.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM