Jeg er ikke uden for rækkevidde - 5/10 1986


Jeg er i færd med at læse en bog, hvori mange mennesker beretter om deres "oplevelser med Gud." Næsten enhver af dem får af såkaldte eksperter at høre, at de bør glemme, hvad de har erfaret, fordi det ikke kommer fra Gud, og kun meget ophøjede sjæle oplever sådanne møder med Gud. Dette gælder enhver.

Hele bogen gør rede for, at man må være en helgen for at komme til Gud. Det er jeg ikke, det ved jeg, og langt fra god. Derfor besluttede jeg at holde op med disse møder, hvor jeg skriver med Gud. Nu kan jeg lige så godt lægge det hele på hylden. Eksperterne syntes at gøre det klart for mig, at man må være en helgen for at kunne nå Gud. Derfor vil jeg nu standse det hele og for sidste gang give min hånd lov til at skrive, hvad den vil, ført af den kraft, som har skrevet i alle disse måneder.
Vassula, forlad Mig ikke. Elskede, bliv ved med at kalde på mig, og bliv ved med at lære hos Mig. Husk: Jeg er ved din side hele tiden; Jeg, din Gud, lever i dig; tro Mig, Jeg er den Almægtige, den Evige Gud.
Nej, det kan ikke være rigtigt. Det kan ikke være Gud. De, som ved besked, ville gøre det klart for mig, at det ikke er Gud. Gud når kun dem, der er meget ophøjede og rene, og kun til dem giver Han sådanne nådegaver.
Jeg er ikke uden for rækkevidde, Vassula! Jeg afviser ingen. Jeg dadler alle, som søger at hindre Min hjælp i at nå Mine børn, som er på vej til Mig.Alle, der lærer, at man skal være ren eller værdig for at være sammen med Mig eller blive accepteret af Mig, de skader Min Kirke. Jeg, som er grænseløs Styrke, vil støtte og give Min Styrke til enhver, som efter at have fundet Mig, bliver gjort modløs af andre. Hvorfor, hvorfor har jeg dog folk, som kalder sig selv eksperter, og som dømmer, om det nu også er Mig eller ikke, idet de afviser enhver mulighed for, at det kunne være Mig. De efterlader Mine børn trøstesløse, hjælpeløse og fulde af skuffelser. De lader hånt om alle Mine nådegaver og trækker Mine børn væk fra Mig. Hvorfor bliver alle mine velsignelser afvist, velsignelser, som Jeg selv har givet? Jeg er Uendelig Rigdom.

Min datter, Jeg var så lykkelig, da du endelig fandt Min datter, Jeg var så lykkelig, da du endelig fandt Mig. Jeg passede på ikke at skræmme dig bort. Jeg var blid og behandlede dig som en moder, der tager sig af sit lille barn. Jeg fik dig til at nærme dig til Mig. Jeg var fuld af lykke ved at kalde dig og møde dig, ved at have dig i Min nærhed, ved at dele alt, hvad Jeg har, med dig, Min elskede; og nu kommer du og siger til Mig, at du tænker på at forlade Mig, fordi Jeg, Gud, skulle være umulig at nå, og fordi man har fortalt dig, at kun værdige sjæle kan nå Mig, og at du ikke opfylder normerne! Jeg afviser aldrig nogen sjæl. Jeg tilbyder Mine nådegaver selv til de mest elendige. Gør Mig glad, og mød Mig på denne måde. Jeg velsigner dig, Min datter. Jeg fører dig, du får næring af Mig.

Vassula, læs i dag Peters første brev , læs det opmærksomt, så vil Jeg vise dig, hvordan det angår dig. Læs det første kapitel. Lev i tro. Peter vil lære dig at have tro.
Jesus fik mig til at forstå mange ting ved ordet tro; at man kan få bjerge til at flytte sig ved tro. Man har brug for en blind tro så at sige.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM