Vær min lille tavle - 6/10 - 1987



Jeg følte mig fattig. Og jeg er det. Jeg behager ikke Gud på grund af min uvidenhed og fordi jeg er så langsom til at fatte. Jeg er ikke tilfreds med mig selv. Han havde virkelig ret, da Han sagde, at jeg var "langt" den elendigste af Hans skabninger. Jeg hader nu at tale om ,hvordan det hele begyndte, fordi det er grimt at tale om mig selv, meget grimt. Men venner og folk ønsker at høre om, hvordan det begyndte. Jeg har været nødt til at forklare, og jo mere, jeg gjorde det, jo mere kunne jeg ikke undgå at foragte hver gang, jeg sagde noget om mig selv - det endte med, at jeg besluttede mig for, at jeg fra nu af ikke ville forklare længere, hvordan det begyndte. De kan få det at vide af andre, tænkte jeg. Hvis de er nysgerrige, vil deres nysgerrighed ikke blive stillet af mig. Hvis de ønsker at læse, fordi de tror, vil Gud oplyse dem. Jeg skal ikke være mit eget vidne. Jeg vil overlade alt i Guds hænder. Han gør det umulige muligt, så jeg vil fra nu af alene være Hans pen og papir, Hans sekretær - en sekretær, som Han har lært at elske sig. Og ved at nedskrive Hans ord, vil jeg være Hans lille tavle.
Ja, vær Min tavle. Lad Mig indgravere Mit Ord på dig. Bestræb dig på at være blød, så at Mit Ord kan blive dybt indgraveret på dig.
Jeg glemte mig selv - jeg sad på gulvet. Han så på mig og mindede mig om at knæle. hvilket jeg derefter gjorde.
Jeg elsker dig, Vassula. Sammen, du og Jeg, deler vi Mit Kors. Hø r på Mig, Vassula. Du er Min sjæls elskede. Har du endnu ikke forstået? Føl, føl, hvordan Jeg, din Gud, elsker dig, Mit barn, Min højtelskede brud.
Jeg følte Jesus indhylle mig i sig.
Lyt, Vassula, Mine råb giver genlyd i alle Himlene. Mit ønske er urokkeligt. Det må have nået dine ører. Jeg ønsker bøjelighed. Hvordan vil I forene jer, hvis I er ubøjelige? Jeg ønsker at forene Min Kirke. Vil du føle Mig og lytte til Min Stemme?
Min Gud, hvorfor lader Du ikke Kirkens hoved vide besked om Dit budskab?
Lyt, Vassula, Jeg har allerede åbenbaret Mit ansigt for Mine elskede brødre.
Hvem hentyder Du til, Herre?
David og pater James.
Jesus, oplys dem, så de opfylder Dine ønsker. Virk i dem og led dem.
Det vil Jeg gøre, datter. Pryd Min Kirke. Elsk Mig. Ekklesia vil få nyt liv!
Jeg så et vidunderligt billede af Jesus - majestætisk, herliggjort, et smukt billede af Jesus, triumferende som en Konge. Hans hånd var løftet, og Han gjorde et tegn med sine løftede fingre. Det var som om, Han gjorde tegn til mig om sejr.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM