Mine får er spredte - 4/4 1987



Under mit ophold i Schweiz betragtede jeg menneskene og deres måde at leve på. Mange har, som alle andre steder på jorden, dagligdags problemer, nogle flere end andre. Mange forekom ulykkelige og deres liv en kamp. Jeg havde aldrig lagt mærke til det, før Gud kom til mig.

Her spekulerede jeg på, om det var Jahve eller Jesus.
Vassula, Jeg er Een. Jeg er Een! Vassula, Jeg er Gud, som har givet jer Livet. Jeg grundfæstede Mit Ord. Jeg kom til jorden i kødet. Jeg er Een. Jeg velsigner dig, Vassula. Treenigheden er Een, Jeg er Een!
Jeg tænkte netop, at jeg ville lære alt dette ved at spørge præsterne.
Hos Mig vil du lære.

Senere:
Min datter, når du kommer til at forstå, hvor ligegyldig Jeg er blevet verden, vil du forstå Min fortvivlelse. Min Barmhjertigheds kalk er fyldt, og det samme er Min Retfærdigheds kalk. De gør Mig bedrøvet, bereder Mig stor bitterhed ved at gøre oprør mod Mig og mod Min Lov. Jeg er den samme levende Gud, men Mit folk har mistet gudsfrygten. De udfordrer Mig, de provokerer Mig! Det var en fryd for Mig at skabe dem. Hvorfor gør de oprør mod Mig? Hvem kan de vende sig til? Jeg lider. Hvor tror de, de er på vej hen? Mit Legeme er træt og såret. Mit Legeme har behov for at hvile sig og blive lindret
Mener Du Kirken, Herre?
Ja. Mit Legeme er Kirken. Vassula, Jeg ønsker at styrke Min Kirke. Jeg ønsker at forene alle Mine præster som en hær, en forløsningens hær. Mine får er spredte, alle præster må forene sig.
Min Gud, jeg er selv døbt græsk ortodoks. Hvem mener Du, Herre? Katolikker eller protestanter eller sekter eller andre religioner? Hvis jeg vover at spørge Dig om det, er det, fordi de findes.
O, Vassula, Vassula, Jeg er kun Een, Jeg, Gud er Een. Mine børn er blevet skabt ved Min Hånd. Hvorfor er alle Mine børn spredte? Jeg ønsker Enhed. Jeg ønsker, at Mine børn forener sig. Jeg er Een Gud, og de må forstå, at Den Hellige Treenighed er Alle i Een! Helligånden, Den Hellige Fader og Jesus Kristus, Sønnen, alle tre er Een. Vassula, klyng dig til Mig. Lær af Mig.
Min Gud, hvad med lyset?
Jeg er Lyset. Jeg er Een.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM