Tro på mine himmelske værker - 25/8



Husk, Mit barn, den kærlighed, Jeg har til dig. Vassula, du lille, Jeg har velsignet det røde kors, du bærer om halsen. Tro! Tro på Mine himmelske Værker, Vassula.
Min Gud! Jeg takker Dig. Jo mere Du giver mig, desto mere rammes jeg af følelsen af ikke at fortjene noget.
Jeg elsker dig. Kom, hold dig nær til Mig. Jeg glæder Mig over at høre dig sige de ting, Jeg fortalte dig om Mit nærvær og om andre ting også, når du lærer Ismini. Lev for Mig. Herliggør Mig.
Somme tider, Herre, føler jeg Dit nærvær mindre, og så tænker jeg "nu er Gud mig ikke så nær". Hvordan kan det være, Herre?
Fejlagtigt tror du, at Jeg ikke er dig tilstrækkelig nær, hvorimod Jeg i disse øjeblikke er dig så nær, som man kan være. Alene er du ikke, ALDRIG!
Pludselig kunne jeg se Ham så klart. (Han viste mig sit så levende nærvær med nogle af Hans helt egne gestus). Det varede i nogle få minutter. Det var vidunderligt!
Alt er åndeligt.
Med dette forstod jeg, at alt er overnaturligt, og at disse handlinger er umulige at fatte, hvis man overfører dem i den fysiske sfære. De er ikke fysiske og kan således ikke forklares fysisk. De befinder sig i den overnaturlige sfære og ikke i vor "realistiske".
Mange af jer tenderer mod at glemme, at Jeg er Ånd, og at også I er ånd.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM