Jeg underviser dig skridt for skridt



Almægtige Gud, jeg ønsker ikke at blive forfængelig eller søge mine egne interesser. Jeg beder dig om at hjælpe mig! Jeg ønsker at forblive et nul. Jeg ønsker at forblive enkel og give Dig al æren!
Vassula, Jeg er Jahve. Jeg elsker dig. Al autoritet vil komme fra Mig, du lille. Jeg vil altid minde dig om din lidenhed. Jeg vil lade dig forstå, hvordan Jeg arbejder. Find fred, Vassula, Jeg er snart hos dig.
Jeg var lettet over at vide, at Gud altid vil minde mig om min intethed!

Jeg havde en frygtelig dag og blev konstant overvældet af tvivl: At det her er umuligt, at det højst sandsynligt ikke var virkeligt. Jeg følte, at det, som sker, i virkeligheden ikke sker, og dog hørte jeg, at Gud kaldte mig. Det er, som om det er fuldstændig virkeligt, og på samme tid helt uvirkeligt. Jeg følte mig pludselig som det elendigste af alle mennesker. Hvad er det egentlig, der sker?
Vassula, har du glemt, hvordan du var for et år siden? Min elskede, lad Mig minde dig om dette: Da Jeg, Jahve, gik forbi de døde , så jeg dig der blandt de frafaldne. De holdt på dig og plagede dig. Jeg så dig ligge der. Du kæmpede alene, din sjæl var døden nær. Jeg var fuld af medlidenhed med dig. Da kom du i tanker om Mine tidligere værker og indså da, at Jeg kunne være din tilflugt. Og så hørte Jeg din bøn fra jorden. Min datter, Jeg har altid elsket dig, men du havde glemt Mig. Jeg længtes inderligt efter at blive elsket af dig, at høre dig kalde Mig "Fader". I hvor mange år ventede Jeg ikke udenfor din dør; Jeg ventede, ventede på at du en dag måske ville høre Mig... Jeg var indenfor rækkevidde, ja, Jeg var dig ganske nær. Da kunne Mit Hjerte ikke modstå din bøn. Jeg kom fuld af glæde.

Endelig kaldte du på Mig! Jeg løftede dig op til Mit Hjerte, Min datter, og Jeg helbredte dine sår. Jeg lærte dig at elske Mig. Jeg lærte dig at tage imod Mig, idet Jeg løftede dig op. Jeg lod Mit Lys skinne på dig. Min blomst, vær ikke fortvivlet. Skridt for skridt vil Jeg undervise dig i et sprog, du kan forstå. Du spørger Mig, hvorfor en del af mine budskaber blev skrevet før din læretid? Jeg vil besvare dit spørgsmål, når du har svaret på Mit: Ved du, hvor meget blot en enkel sjæl er Mig værd?
Jeg ved, sjæle har stor værdi, men nøjagtig hvor stor, det ved jeg ikke, min Gud.
Så vil Jeg sige dig, hvor meget sjæle betyder for Mig; Jeg vil svare på dit spørgsmål: En sjæl er så meget værd for Mig, at Jeg lod en del af dette budskab skrive for kun den ene sjæl , for hvem der ikke ville have været nogen anden mulighed inden dens bortgang. Forstår du nu?
Ja, jeg gør, og Jeg ved, hvem Du mener.
Jeg elsker dig, Min datter. Nær ingen tvivl om, at denne åbenbaring kommer fra Mig. Jeg vil altid minde dig om, hvem det var, der vækkede dig af søvnen. Jeg elsker dig. Vær altid sikker på Min Kærlighed. Arbejd i fred og glem Mig ikke.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM