Min himmel er i dig - 19/2 1987



Vassula, unddrag dig ikke lidelsen. Alle Mine udvalgte sjæle har lidt. Gennem lidelse renses din sjæl. Som guld renses i ild, sådan er det med din sjæl. Din lidelse er en del af budskaberne.
Hvordan en del, Jesus?
Ganske vist tillader Jeg dig at kalde på Mig til hver en tid på denne måde, så du kan være sammen med mig, men samtidig tillader Jeg også det ondes porte at stå åbne. Åbenbaringen vil ikke være en let opgave, for du vil opleve, at den onde ånd kæmper imod dig, idet han kommer med et forkert ord.
Men Herre, så vil Din åbenbaring jo kunne lede mig vild!
Nej, den vil aldrig lede dig eller nogen anden vild. Jeg har lært dig at genkende Mig, Vassula. Jeg har valgt en, som er ude af stand til at mestre bare ét sprog, én, der vil være helt afhængig af de ord, Jeg indgyder. Jeg har lært dig at være i stand til at høre Mig. Jeg opøver dit øre. Kom, vær tålmodig. Lær at tage imod, lær af Mig.
Jeg begyndte at blive bekymret.
Vassula, alt vil blive helt, som det skal være! Skriv: Det er Mig, Jesus...
Atter havde jeg tvivl i mig.
O kom, Jeg længes efter at fortælle dig noget. Min Himmel er i dig, for i dig føler Jeg Mig forherliget og udhvilet.
Jesus, jeg elsker dig, ja, endda utrolig meget. Jeg elsker dig 24 timer i døgnet. Selv når jeg vågner om natten, er Du min første tanke. Når jeg spiser, så er det Dig jeg tænker på, når jeg arbejder hjemme, så er det Dig, når jeg kører bil, så er det Dig. Når jeg spiller tennis, så er Du i Mine tanker, og kærlighed til Dig er i mit blod. Min krop smerter af denne kærlighed. Men, jeg kan ikke forestille mig, at jeg skulle give dig hvile, eller at Du skulle finde himlen i mig, for hvad er jeg? Et støvkorn; jeg er helt umulig. Og nu, hvor Du fortæller mig dette, føler jeg mig endnu ringere i Dit nærvær, og jeg er flov.
Alt, hvad du sagde om dig selv, er sandt, men Jeg elsker dig, og jeg finder virkelig hvile i dig. Jeg har overrislet dit hjerte med Mit Blod og anbragt det i Mit. Jeg har renset det og givet det Min Fred og Kærlighed, Min elskede. Vassula, Jeg, som kommer til dig, længtes altid efter din kærlighed, og nu, hvor Jeg har sejret, glæder Jeg Mig over dig. Elsk Mig uindskrænket og gør derigennem fyldest for dem, som glemmer Mig, og som kun forøger Mine sår. Elsk Mig Vassula, og helbred derved Mine elskede sjæle. Vær Min himmel.
Min Gud, Jeg er klar over, at det er Dig, og dog tror Jeg ikke, at jeg helt kan komme til klarhed.
Vassula, det vil du en dag.
Hvis jeg gør det, tror jeg, jeg vil besvime!
En skønne dag vil Mit ord blive stadfæstet, Vassula. Jeg har altid været kendt for at holde Mit ord. Jeg, Jahve, kommer oppefra. Himmelen er skabt ved Min nåde. Jeg vil opfylde Mit ord, stol på Mig. Elsk Mig og ær Mig. Overlad resten til Mig. Lev i fred. Jeg former dig ud fra Min Visdom. Lev i Min nåde. Bliv ikke træt af at helbrede sjæle. Er du glad for, at du nu er forenet med Mig?
Ja, Herre, Jeg er meget lykkelig over at føle, at jeg er forenet med Dig, ja, skønt jeg næsten ikke tør gøre mig det klart.
Hvorfor, Vassula?
Hvorfor? Fordi jeg ikke er værdig til det!
Vassula, Jeg har altid længtes efter at være forenet med dig og være dig inderligt nær, men glem aldrig, at jeg er din Gud og Hellig. Vassula, vil du stadig arbejde for Mig?
Jeg har allerede givet Dig mit samtykke. Jeg er villig til at fortsætte med at arbejde for Jahve.
Jeg er Jahve, vær velsignet.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM