Bliver jeg nødt til at vise mig i vrede? - 21/2 1987



Min kærlighed til Jesus var på sit højeste denne morgen. Men jeg nærede også frygt for, at han ville forlade Mig, eftersom Jeg ingenting er; og et "nul", der elsker Gud, er sikkert en bespottelse mod Hans Hellige Navn.
Oh, Min datter, Jeg elsker dig! Bliv hos Mig. Jeg vil aldrig forlade dig. Oh, Mit lille barn, få er de, der forherliger Mig, sådan som du gør det. Vassula, Min Vassula, jeg drager omsorg for dig. Når disse åbenbarelser er blevet fuldendt, vil Jeg ikke vente længere. Mit Hjerte længes efter din lille sjæl. Åh, hvor Jeg selv lider ved at have dig nede på jorden. Jeg vil tage dig tilbage til Mig, Jeg vil forløse dig og lade Mit Hjerte fryde sig, for Jeg brænder af længsel efter igen at have dig hos Mig. Min Fred være med dig. Jeg er snart hos dig.

Vassula, ønsker du at nedskrive Mit næste budskab?
Ja, Herre.
Er du parat
Jeg havde undgået dette budskab nogle dage, men nu følte jeg mig parat til det. Jesus havde allerede talt om det på et tidligere tidspunkt.

Ja, Herre.
Elsker du Mig?
Ja, meget, det ved Du, jeg gør.
Ønsker du, at også andre må elske Mig?
Ja, det er mit ønske nu.
Så arbejd med Mig og skriv alt det ned, som Jeg fortæller dig. - Ja, Vassula, hvad er det?
Jeg ville bare sige, at det ligner et mirakel at være i stand til at blive ført på denne måde, Herre.
Jeg ville have det sådan, Vassula. Jeg har valgt dig for at vise verden, at Jeg hverken behøver en person med autoritet eller hellighed. Jeg har udvalgt et hjælpeløst og syndigt barn, et menneske ganske uden autoritet, og som ikke kender nogen indflydelsesrige personer for ved Min Nåde - og netop gennem dette svage redskab -at åbenbare den Fred og Kærlighed, som Jeg nærer til jer alle. Jeg ønsker at overbringe Mit Budskab til denne mørke verden og på denne måde vise Min ødselhed til denne verden, for Min Barmhjertighed er uudsigelig og Min kærlighed hinsides enhver menneskelig forståelse.

I Himmelen med al Herlighed hersker for evigt Fred og Kærlighed, og Jeg vil sørge for, at fred og kærlighed overalt på jorden sejrer over det onde. Min Fred vil dække jorden som en morgendis og brede sig fra de høje bjerge til de dybe dale, og fra den ene ende af jorden til den anden. Jeg kommer for at forkynde jer alle Mit Budskab og for at vende jer bort fra jeres onde gerninger. Mit Ord vil være som et cedertræ, der spreder sine grene ud som arme og helbreder jeres ondskab. Mit Ord vil give jer føde i jeres armod og befri jer fra det onde. Jeg kommer endnu en gang for at oplyse denne mørke verden og genoplive denne flakkende flamme, som er lige ved at gå ud. Jeg vil omgive jer med Min Fred.
En tanke fór gennem mit hoved. Jeg tænkte: "Med denne generation vil det være helt forgæves. Der vil ikke være nogen, der vil lytte."
Jeg elsker dem, Vassula. Oh, denne Kærlighed, som Jeg har til dem! Har Jeg ikke ofret Mig Selv som et Lam for dem for at befri dem? Jeg led for dem.

Mine elskede, blev Mit Blod udgydt forgæves? Jeg har udgydt Mit Blod, for at jeres synder må blive sænket ned i Det, og I må blive rensede. Jeg har badet jer i Strømmen af Mit Blod for at overvinde det onde og forløse jer. Jeg er iblandt jer alle, men ikke desto mindre er I ledsaget af Satan, for han har fundet frem til, hvordan han kan forføre jer og få jer til at falde i sine ugudelige net. Jeg, Gud, kan ikke se til, at I styrter jer i fortabelse. Jeg er her for at løsrive jer fra hans snarer. Således står Jeg foran jer, for at I må vide, hvem jeres Frelser er. Jeg kommer endnu en gang med Mit Hjerte i Min Hånd for at tilbyde jer Det. Vil I sige nej til Det? Vil I sige nej til Min Fred? Jeg kommer for at kalde dem, som tvinger Mine børn ud i et blodbad. Jeg vil have dem til at høre Mit kald, for Mit ord skal komme som en hammer, den vil knuse klippen og trænge ind i hvert hjerte.

Jeg spørger jer, har I glemt jeres Gud, eller er Han af ringe betydning i jeres øjne? Har I ingen frygt for Mig? Jeg trættes af jeres stolte stræben! Jeg har lært jer at elske Mig, men også at frygte Mig, for Jeg er Gud den Almægtige. Så hvad er det I har gjort? I er i færd med langsomt, men sikkert at grave jeres egen grav, fordi I har sået ondskabens frø. I har spredt dem ud over jorden, og nu høster I deres frugter og ernærer jer af deres ondskabsfrugter. Lær, at hele Mit Rige ånder Fred. Hele Min Skabning er skabt i Fred og Kærlighed.

Mine øjne er blevet trætte af at se jer nedslagte hinanden. Jeg drager omsorg for jer, fordi Jeg er jeres Fader, som elsker jer. Se, Jeg kommer i al Min ophøjede Vælde, Jeg, som er jeres Gud. Jeg kommer til jer og tilbyder jer Mit Hjerte. Her; tag det. Det er helt og holdent jeres. Mit Hjerte flænges og sønderrives, føl Det. Det er ikke andet end eet stort sår... I har sønderrevet jeres Guds Hjerte. I har gennemboret det igen og igen. I, der fører an i krige, vil Jeg blive nødt til at komme og træde på jer for at vise jer Min magt? Bliver Jeg nødt til at vise Mig i vrede? Mit Barmhjertighedsbæger er løbet over, og Mit Retfærdighedsbæger er fuldt. Jeg, som har indåndet Liv i jer og helliget jer. Jeg, al skabningens Gud, som har badet jer i Min Hellighed, kommer til jer med Min Fred, og Jeg formaner jer: Omvend jer og lev i Min Fred. Jeg vil dække hele universet med Min Fred og lade den tage magten over jer. For Jeg er Fred og Kærlighed og lutter Visdom. Min opfordring er rettet til alle nationer. De må vide, at der hersker fred i Mit Rige. Jeg kommer på trods af deres ondskab for at velsigne dem og lyse over dem, for de er Mine elskede sønner og døtre. Lyt til dette Hjerte, jeres Gud tilbyder jer, et Hjerte, I har glemt og ikke kender mere, et Hjerte, som elsker jer og opsøger jer for at give jer liv. Hold op med at volde ondt! Hold op med at gøre oprør imod Mig! Er I bange for Min Lov? Min Lov er ikke en oprørets Lov, Min Lov er Fredens og Kærlighedens Lov. Følg Min Lov, som Jeg har givet, følg Den, og frelsen vil være jeres. Jeres svaghed er, at I ignorerer Mine Love og blindt tror på jeres egne - I leder på den måde menneskeheden frem mod ødelæggelse! I er fjendtlige overfor jeres naboer. Jeres love bygger på vold.

O Mine børn! Har Jeg plantet had i jeres sjæle? Min Sjæl er Kærlighedens Kilde og Livet Selv, og ved Den blev alt skabt (fortsætter 3/3 '87)

Vassula, lad det være nok. Jeg elsker dig. Stol på Mig. Lad din kærlighed dække Mit Hjerte, foren dig med Mig. Elsk Mig og arbejd med Mig.
Det vil jeg, Far. Hjælp mig at vise mig værdig, så at jeg kan forherlige Dig.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM