Sjæle i skærsilden - 22/7 1987


Vassula, ser du alle disse sjæle? De venter alle på rad og række.
Jeg så Jesus med en gruppe sjæle bag sig.

Jesus?

Jeg er. Ja, det var sjæle!
Umiddelbart efter jeg havde set disse sjæle, kom et andet billede for mig: Et billede, jeg havde set for mange år siden. Jeg må have været omkring 17 - 18 år gammel. Jeg plejede ofte at se mange sjæle, der sad omkring mig. Det kunne være i daglistuen, eller hvor jeg nu måtte opholde mig. De gjorde tegn til hinanden om at være stille, så at jeg ikke blev forstyrret. De var bare der omkring mig, som om de ville komme for at høre en tale. Dengang undrede det mig, hvorfor jeg så disse "døde mennesker", som jeg plejede at kalde dem, men jeg gjorde mig ellers ikke mange bekymringer om det, eftersom de aldrig forstyrrede mig. Og jeg blev altid hurtigt optaget af andre ting omkring mig. Det hændte meget ofte og som noget ganske hverdagsagtigt, men jeg gav det ikke megen opmærksomhed.
Ja, Vassula, de ventede!
Ventede på hvad, Herre?
De ventede på at du skulle vokse.
Vidste de besked?
Ja, det gjorde de. Jeg har ventet på dig for at du skulle elske Mig og gøre bod . At elske Mig inderligt råder bod på meget, og således bliver disse sjæle i Skærsilden helbredt og ilden slukket. De rykkes bort fra den rensende ild og kan endelig komme til Mig. Vassula, ved du, hvor meget de lider ved at være i Skærsilden? Deres længsel efter at se Mig, uden at de er i stand til det? De er så afhængige af dig! Ah Vassula, vil du hjælpe dem?
Ja, Herre, jeg ville så gerne, at de endelig kunne være hos Dig!
Modtag Min Fred. Jeg, Herren, vil snart vise for dig, hvordan du vil hjælpe dem. Søg Mig altid. Byd dig selv som et offer, og beklag dig aldrig. Jeg vil hjælpe dig til at tilfredsstille Mine ønsker. Elskede, elsk Mig, for din kærlighed helbreder dem.
Jesus, vil du lade mig vide, om de er kommet tilbage til Dig?
Ja, det vil Jeg.
Jesus, hvad med dem fra "Jehovas Vidner"?
Lad dem give dig alt, de ønsker. Modtag dem sammen med Mig. Du vil komme til at forstå, hvorfor Jeg har sendt dem til dig. Støt dig til Mig, elskede.
Jesus, vil Du ikke lade mig møde nogle fra Din egen verden?
Lad Mig sige dig med det samme: Jeg vil tage dig og sætte dig blandt Mine egne. Datter, havde du gjort dig fortjent til bare nogle af Mine nådegaver, ville Jeg have vist dig, hvordan Kærligheden leder, uden at det var nødvendigt, at du skulle møde problemer og have alle "dørene" åbne .
Hvilket betyder?
Hvilket betyder, at du på ingen måde har gjort dig fortjent til alle disse nådegaver, som Jeg har givet dig, og at det er på grund af Min uendelige godhed, Jeg har taget Mig af dig i din ynkelighed. Fra nu af må du længes mere efter Mig, end du nogensinde har gjort det før. Du vil gøre dig fortjent til hver nådegave ved at give Mig kærlighedsgerninger. Hver kærlighedsgerning vil genoprette alt, du har ødelagt.
Hvad havde jeg ødelagt, min Gud?
Alle gode ting, Jeg har givet, og som Du har gjort til noget ondt. Ær Mig. Jeg elsker dig.
Herre, vil Du hjælpe mig med at gøre disse gode gerninger?
Det vil Jeg. Husk: Alt, Jeg har givet, må også blive givet frit videre. Jeg vil have Mit alter rent.
Senere:

Gud viste mig, at jeg aldrig havde gjort mig fortjent til nogle af Hans gaver. Så nu kommer jeg ret ydmyg tilbage til Ham og beder Ham:

Herre?
Jeg Er.
Tillad mig at være i Dit Lys.
Vær i Mit Lys og bliv der.
Tillad mig at støtte mig til Dig .
Det tillader Jeg dig altid.
Tillad mig at holde Dig i hånden og være Dig nær?
Kom i din Faders favn.
Tillad mig at tale for Dig!
Vær ét med Mig. Stå ansigt til ansigt med Mig. Vær Mit afbillede, og lad Mig tale til dig.
Tillad mig at blive trøstet af Dig?
Du lille, Jeg vil være din Trøster. Kom, føl Mig. Synkroniser dig selv med Mig. Vær ét. Tilintetgør dig selv i Mig. Lad Mig eje dig helt og herske over dig. Lad Mig kaste dig ind i Mit Hjerte. Kom nær til Mig. Vær i Mig og Jeg i dig. Hvor Jeg elsker dig, datter!
Jeg følte Gud glad.

Jeg elsker Dig, Herre.

Jeg følte mig fuldstændigt dækket af Hans kærlighed.
Vær hos Mig nu; bliv her.
Jeg var ved at forberede mig til at stå op og gå.
Nægt Mig intet, Vassula. Jeg råber med høj røst. Mine råb giver genlyd i alle himlene og ryster dem. Mine sjæle, som elsker Mig, burde høre Mine råb. De må have hørt Mig. Sig til dem, at det ikke er noget, de har bildt sig ind. Det er Mig, Jesus, Guds Elskede Søn. Jeg ønsker at de skal forene sig og udbrede Enhed, Fred og Kærlighed. Jeg ønsker, at de må være som en hær af frelse, der udbedrer alt, der er blevet ødelagt og fordrejet. Mit råb kommer fra dybden af Min sårede Sjæl. Velsign Mig, Min datter.
Jeg velsigner Dig, min Gud. Måtte Dine ønsker blive opfyldt.
Forbliv trofast mod Mig. Integrer dig i Mit Legeme. Hold fast ved mig.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM