Jeg er din far - 25/7 1987



Jeg er din Himmelske Far, der elsker dig. Kald ingen anden for Far end Mig, som er din Skaber. Lær af Mig. Vassula, har Jeg ikke sagt, at Jeg stadig er iblandt jer? Jeg er Kærlighed. Før Min hjord frem til Kærligheden, så Jeg kan forløse den. Formindsk hedneskab, forøg Kærligheden. Hjælp Mine børn ved at give dem den samme føde, som Jeg har givet dig.

Jeg vil udføre dine ønsker ved Din hjælp. Vær det Lys, der leder Mig.


Senere:


Jeg føler mig lidt utilpas ved tanken om, at Jehovas Vidner skal komme. Hvad skal jeg sige til dem?
Skriv.
Jesus gjorde tegn med hånden og pegede hen på denne notesbog.
Elsk dem. Gør, hvad Jeg beder dig gøre. Elsk dem. Alle er de Mine børn.
Men jeg er bange for, at de giver mig dårlige råd. De synes at gå rundt med en holdning, der siger, at de er de eneste i hele verden, der har den rigtige religion, og at alle andre - katolikker, protestanter, muslimer, jøder, osv. - tager fuldstændigt fejl, og at man kommer i Himlen ved deres lære.

Jesus syntes at være ubøjelig.

Elskede, elsk dem.
I orden, men hvad hvis de vil begynde at vildlede mig?
Ville Jeg stå stille hen, hvis Jeg hørte, at de begyndte at vildlede dig?
Nej.
Datter, frygt ikke. Jeg vil lede dig.
Jeg er glad for at være sammen med Dig, min Gud.
Hvorfor?
Jesus syntes at være ivrig efter at høre grundene. Han nyder det! Fordi jeg elsker Dig, fordi Du er min lykke, min glæde og mit smil. Du er mit lykkelige liv. Derfor.
Fyld Mig med glæde, Vassula. Elsk Mig. Vassula, træng ind i større dybder af Mit Hjerte og lad al Min Kærlighed fuldstændigt fortære dig, intet andet end en levende Flamme af Kærlighedens Kærlighed! Elskede, hvil i Mig og lad Mig hvile i dig. Vær Min Himmel.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM