Hong Kong - Verdslig rigdom - AIDS - 15/6 1987



Fader James bad Korsvejsandagten sammen med mig. Vi havde lys i hænderne og knælede ved hver station. Fader James så nok ikke, at både Jesus og Maria ved hver station var foran os og velsignede os.

HONG KONG.

I går fløj jeg til Hong Kong, hvor vi skulle tilbringe vor ferie. Under et stop i Bangkok skete der noget. Jeg sad og læste i transithallen for enden af en række stole. Pludseligt lagde en araber et tæppe hen på jorden nogle få meter fra mine fødder. Der var to andre bag ham. De faldt til jorden og tilbad Gud med høj røst, hvilket tiltrak stor opmærksomhed. Jeg følte mig pinligt berørt ved situationen, eftersom der ikke var nogen omkring mig. Jeg følte, at jeg forstyrrede, siddende der lige foran dem. Jeg rørte mig ikke. Deres stemmer blev højere og højere, og der var en, der bag mig tog et billede af hele den pinagtige scene.
Senere sagde Gud til mig: "Den mand bad højt nok, højt nok til at vække en hel del opmærksomhed. Han blev hørt i transithallen; men i hallen var det kun væggene, der hørte ham. Mit Hjerte hørte ikke det mindste; hans ord forblev på læberne. Ikke desto mindre hørte jeg din stemme, på trods af, at ingen hørte dig, og ingen vidste, hvad du sagde til Mig. Men det kom fra dit hjerte, ikke fra dine læber." Det var ikke mit ønske at nedskrive dette, eftersom jeg var bange for at diskriminere araberne. Men Gud sagde til mig: "Hvad har du at frygte? Jeg er Sandheden, og hænder dette ikke også hos Kristne?"

I dag var vi på en bustur i byens centrum og dens forstæder. Pludselig så jeg i stedet for disse store bygninger store sorte kors (Jeg huskede ordene "golde lande" (11/6 1987)). Jeg troede, det var noget, jeg bildte mig ind, men jeg hørte Guds stemme, der sagde: "Nej, det er ikke noget, du bilder dig ind. Disse er Mine Kors."

Da jeg så "Consumers Paradise" tænkte jeg, at jeg ville dø, hvis jeg skulle leve derinde. Det ville være en plage for mig. Og jeg, som for et år siden virkelig syntes, at det var Paradiset!

Gud vil heller ikke skåne mig fra at sige det følgende: På vor bustur viste guiden os en fantastisk villa, hvor Hong Kongs rigeste mand boede. Han sagde til os, at der findes to millionærer, der er meget kendte i Hong Kong. Guds ord kom til mine ører: "Men Jeg ved ikke, hvem de er. De tilhører verden."

Deres rigdomme er verdslige rigdomme, de har intet i Mit Rige
Gud overtog for selv at skrive dette.
Elskede, Jeg giver dig tegn. Vær årvågen. Vassula, tro på det, som du hører fra Mig.
Jeg tænker på det med araberen…
Han savnede hellighed. Selv du kunne se det.

Senere:
O Vassula, fortjener Jeg ikke mere respekt?
Jeg havde frygtet dette. Jeg havde ingen mulighed for at være sammen med Gud for at skrive, så jeg tog chancen i hotelværelset sammen med min søn og min mand. Fjernsynet kørte. Jeg lukkede for mine ører med en walkman. Jeg havde ikke noget sted at gå hen!
Jeg berøver dig med god grund alle dine muligheder.
Hvorfor, Herre?
Hvorfor? For at lære dig at længes efter din Gud. Vent til vi er alene.
Tilgiv mig.
Jeg tilgiver dig. Så arbejd, når du ikke kan komme til at skrive.
Hvordan, Herre?
Tillad Mig at hviske alle Mine ønsker i dit øre. Vassula, behøv Mig. Brug de Nådegaver, Jeg har givet dig. Husk på, det er ikke kun Min Hånd, der bruger din hånd. Jeg har åbnet dine ører. Jeg lærte dig at se Mig og føle Mig, benyt dig således også af de andre Nådegaver. Jeg elsker dig.
Jesus?
Jeg er, Vassula.
Vi er atter sammen på denne måde.
Ja, men ikke særligt længe. Gem Mig ikke til senere, bare fordi, du ikke stræber efter din tidligere måde at leve på. Hav Mig helt indesluttet i dit hjerte, barn.
Herre, vil jeg blive mødt med større prøvelser?
O ja, du vil stå ansigt til ansigt med mange større prøvelser.
Jeg sukkede.
Stol på Mig. Jeg vil være dig nær. Du er Mit offer, er du ikke? Hvorfor ville Jeg så have dig blandt de onde? Jeg giver dig til dem, for at du må være iblandt ondskab.
Men jeg er også ond. Hvad er forskellen? Jeg er ligesom dem.
Er du det? Hvorfor ønsker du så at komme hjem til Mig?
Fordi jeg elsker Dig
Jeg har formet dig efter Mit billede for at du kan drage andre til Mig. Jeg vil sørge for at løsgøre dig endnu mere fra jordiske bekymringer. Vent og se. Vassula, ja . Elsk Mig. Kom, tag Min hånd, som du gjorde i dag.

Senere:
Vassula, skriv ordet aids.
AIDS?
Ja, erstat det med ordet Retfærdighed. Mit Barmhjertighedsbæger er løbet over, og Mit Retfærdighedsbæger er fuldt. Lad det ikke løbe over! Jeg har sagt til dig før, at verden krænker Mig. Jeg er en Gud af Kærlighed, men Jeg er også kendt for at være en retfærdighedens Gud. Jeg afskyr hedenskab!

Senere:
Elskede, du vil trænge ind i Mit Legeme. Jeg vil lade dig se Mine torne og nagler.
Herre, hvordan vil jeg se dette?
Jeg vil give dig syn, så at du ser. Jeg vil give dig styrke, så at du kan trække mine nagler og torne ud. Jeg er korsfæstet på ny.
Men Herre, hvorfor har Du ladet Dig blive korsfæstet på ny?
Vassula, Vassula, Jeg er blevet ramt af mine egne, forsømt af Mine elskede.
Han sagde det med en meget bedrøvet tone, som en, der er blevet forrådt af sin bedste ven!
Kom, ær Mig, elsk Mig!
Jeg elsker Dig. Jeg klynger mig til Dig. Hvornår vil dette ske?
Ah Vassula, løb ikke foran mig. Kom, alt i den rette tid.
Men Du ved, Herre, at jeg er en "outsider", et intet, og at jeg intet ved om hvad der foregår de steder, Du omtaler. Desuden, hvem skulle have ønsket om at se mine papirer (Dine skrifter)? De vil, hvis det når dem, smide alle skrifterne tilbage i hovedet på mig og le. De vil sandsynligvis smide det omkring som konfetti. Hvem er jeg, når alt kommer til stykket? Hvad andet end en "professionel synder"!
Husk på, hvem det er, der leder dig! Jeg er Gud. Husker du, hvad du sagde til din ven; ja, han, som ikke troede? Det var Mine ord: "Du er som en mus, der prøver at løbe væk fra en Gigant." Du er et lille støvkorn.
Sandt nok, en af vore venner, en "ikketroende", modtog et budskab fra Gud. Senere sagde han til mig: "På bare ét øjeblik har dette budskab ødelagt solide tyve års frimurertro.
Hvorfor skulle jeg, en professionel synder, modtage et sådant budskab? Men jeg vil kæmpe imod, Jeg vil løbe bort." Jeg lo! Og sagde så Guds ord til ham.
Vassula, stol på Mig.
Det gør jeg, Herre, men det er mig, der er problemet. Hvorfor stoler Du på mig? Det burde Du ikke gøre, min Herre. Jeg er lutter god vilje, men som Du selv sagde, meget svag. Stol ikke på mig! Jeg er meget syndig.
Vassula, du er uudsigeligt svag, det vidste Jeg fra al evighed af, men vær intet. Jeg ønsker, at du skal være intet. Hvordan ellers skulle Jeg manifestere Mig selv alene, hvis vi var to? Giv Mig altid frie hænder, og Jeg skal handle i dig. Kom, støt dig til Mig!
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM