Et syn af den salvede - 26/6 1987



Kl. 7:30 om morgen så jeg en farvet sky i himlen, der var meget smuk at se på. Så udsprang der af den fem stråler, så det så ud som en stjerne. Jeg sagde: "Se!" Og en hånd bag mig skubbede mig fremad. Så skete der atter noget: På den ene lysstråle fremstod et stearinlys. Igen sagde jeg: "Se!" Hånden bag mig pressede på mig, så jeg faldt på knæ. Jeg brød mig stadig ikke om at se, hvem det var, der skubbede mig, da jeg ikke ville gå glip af et eneste øjeblik af det, der skete. De fem stråler begyndte nu at snurre, så de dannede en slags lysende ring. Og med et kom fra ringens midte Jesus til syne. Jeg sagde: "Se!". Igen skubbede hånden bag mig til mig, og nu havde jeg mine hænder på jorden. Pludselig hørte jeg hundredvis af stemmer, der tilbad Jesus. De sagde uden ophør JE-SU-S. Så forsvandt Jesu billede og i stedet så jeg en scene. Atter sagde jeg "Se!" Og hånden skubbede til mig, så jeg lå udstrakt på jorden. Kun mit ansigt var løftet for at se den sidste scene. Jeg så en, der knælede, omgivet af fem andre; foran disse et skinnende sølvbæger. De fem var i færd med at gøre noget ved den person, der knælede i deres midte. Jeg hørte ordet "SALVELSE". Så forsvandt det hele.

Min Gud, jeg har ikke forstået det drømmesyn Du gav mig.
Visdommen vil lære dig.
Så nu forstår jeg: Jeg har været splittet. Mit legeme går omkring, men uden min sjæl i det. Min sjæ l, min Gud, Du har taget den. Jeg føler mig som et tomt skrog: Totalt løsgjort. Har nogen oplevet dette: I al den tid man var vågen kun at tænke på Gud? Har nogen oplevet et Gudsnærvær 24 timer i døgnet hver eneste dag i mere end et år? Og skulle jeg et øjeblik glemme - så ville en Hånd tage min hage for at dreje mit hoved og vende mit ansigt mod Jesu' smilende Ansigt. Jeg er forundret over, at jeg stadig klarer at have at gøre med andre ting!
Vassula, Jeg har simpelthen taget dit hjerte og sat det i Mit Hjerte.
Dette blev sagt, som om mit hjerte var intet, meget enkelt...
Jeg er Jahve, og Jeg elsker dig! Måtte du vise ømhed for Min Kærlighed. Skabning, bliv i din Skabers Nåde.
Hvordan, hvordan kan jeg blive i Din Nåde?
Du må være hellig.
Hvordan kan jeg være hellig?
Ved brændende at elske Mig.
Hvis dette er Din vilje, så hjælp mig at blive det.
Jeg vil hjælpe dig. Modtag Min velsignelser. Jeg vil aldrig bede dig om noget, der vil skade dig. Husk det altid. Kom, Jeg vil afdække Mine dybeste og mest fortrolige ønsker for dig. Tillad Mig at indskrive dem på dig, du lille.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM