Jeg er den allerhøjeste - jeg afskyr hedenskab
- 9/5 1987



Jeg tænkte, da jeg så en dokumentarfilm om "Miraklet i Fatima", at der var mange, der på trods af dette mirakel forblev skeptiske og kom med forskellige forklaringer, såsom massehypnose, osv. I gamle dage ville den slags mirakler være blevet troet og nedskrevet i Bibelen, men i vore dage skal der gå år, før noget bliver anerkendt.

Jeg er bange for, at Dit budskab ikke vil blive betragtet som værende fra Dig, eftersom det ikke vil indeholde hverken fysiske beviser eller forudsigelser. Enhver højtstående autoritet vil, hvis det overhovedet når så langt, ikke engang ænse Din appel, og jeg ved, at Dit Retfærdighedsbæger nu er fuldt. Verden krænker Dig så meget. Man lytter ikke til Dig.
Findes der nogen højere autoritet end Din Gud?
Nej, Min Gud, ingen, men hvis de nu ikke lytter? Nogle kunne godt tro, at det er propaganda for Kirken, jeg mener dem med stor autoritet, og som er fjendtlige overfor Kirken. De kunne tro, at alt dette er et påfund. Et påfund fra Kirken!
Vassula, Jeg er den Allerhøjeste, og al autoritet kommer fra Mig.
Og hvis de ikke tror alligevel?
Jeg vil ikke skrive ned, hvad der vil ske, hvis de i deres hårdnakkethed nægter at lytte til Mig. Er du bange for Mig, du lille?
Gud må have følt den frygt, der gik igennem mig i det øjeblik, hvor Han skrev ordet "ske". Jeg mæ rkede et stik af bedrøvelse i Guds Hjerte.

Ja, for Din vrede!
Jeg vil udholde og tilgive jeres synder, men Jeg vil ikke tåle jeres had til Mig. Jeg er jeres Skaber, og jeres åndedrag kommer fra Mig. Jeg holder hele Min Skabning i Min Hånd. Jeg afskyr hedenskab. Vassula, lad Mig lede dig. Kom Mit barn, hvil i Mig.


9/5 1987.


Dit suk, Min brud, er som utallige kærlige ord til Mig. Ja, Jeg taler om det suk, du gav Mig denne morgen
Det er sandt. Denne morgen tænkte jeg bare på Jesus med kærlighed; jeg ønskede at sige mange ting til Ham, men jeg kunne ikke finde ordene - jeg sukkede blot, men Han lod til at kunne forstå alt det, der lå i mit suk.
Vassula, elsk Mig blindt og lad Mig bruge dig, som Jeg ønsker det. Vær i bund og grund intet, så Jeg i din intethed kan være alt og således fuldføre Mine Værker. At skabe dig var en glæde for Mig.
Min Gud, jeg er bange for at skuffe Dig ved at blive troløs mod Dig. Men jeg er ikke engang sikker på, om jeg i det hele taget fra begyndelsen har været trofast. Så hvordan kan jeg overhovedet tale om at forblive trofast, hvis jeg ikke er sikker på, om jeg overhovedet har været det.
Fra al evighed kendte Jeg dig som svag og elendig, men Jeg elsker dig. Jeg har taget Mine forholdsregler, så du i trofasthed altid vil forblive Min. Havde du troet, at Jeg ikke vidste alt dette? Jeg vidste alt, og det er netop grunden til, at Jeg valgte dig. Jeg har sagt dig, at din usigelige svaghed og elendighed tiltrækker Mig. Kom, denne åbenbaring vil genoprette Min ære. Jeg glæder Mig ved at tænke på, hvordan det vil råde bod på jeres uretfærdigheder. Vassula, kron Mig med blide ord.
Mine ord, herre? Hvilken tænkelig værdi kan de have for et så Majestætisk Nærvær!
Hvert blidt og kærligt ord, selv fra dig, bliver guddommeligt i Mit Nærvær. Det bliver stort, når Jeg hø rer det. Bliv aldrig træt af at skrive, Mit lille redskab. Alt, hvad du gør, kommer fra Mig. Min Styrke holder dig oprejst, og Jeg kalder dig, når Jeg ønsker det. Jeg elsker dig, elsk også du din Herre.
Jeg følte igen, hvordan jeg fuldstændig forsvandt i hans Storhed. Det var som at dykke ned i det dybeste ocean. Det var en vidunderlig følelse af at trænge til at være som besat af Gud og lykkelig ved virkelig at være det.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM