Jeg tåler ingen rivaler - 25/5 1987



Jeg er ved at blive klar over, hvor meget lettere det er for mig, at komme til Gud og møde Ham med denne nådegave, Han har givet mig, når jeg kommer uden nogen form for tvivl eller mangel på tillid - når jeg føler Ham, ser Ham og lader Ham skrive. Jeg begynder at forstå. Fuld tillid til Gud får alle dæmonerne til at flygte - de ved ikke, hvad de skal stille op og har ingen magt. De frygter og er desperate. Når jeg kommer til Gud tøvende, med tvivl, føler de sig stærke og angriber mig med deres forulempelser, når jeg skriver. Fuld tillid og et hjerte, der er åbent for Gud kan få bjergene til at flytte på sig! Jeg føler Ham ligesom en elektrisk impuls i mit indre, det er vidunderligt; og jeg ønsker aldrig at forlade Ham eller dette øjeblik, hvor Guds finger hviler på mig. Jeg ønsker, at det må vare evigt!
Elsk Mig, elsk Mig; føl Mig, føl den umættelige kærlighed, Jeg har for dig. Jeg tørster efter din kæ rlighed. Jeg behøver mere kærlighed fra dig, Vassula. Hør, hvordan Mit Hjerte slår.
Jesus var passioneret.
Jeg tåler ingen rivaler, ingen som helst. Hvis Jeg ser eller møder rivaler, vil Jeg udrydde dem. Intet skal tage Min plads; Jeg vil forblive Herre. Gå nu og forherlig Mig. I aften vil Jeg rense dig ved Mine himmelske værker, disse værker, der har Freden og Kærligheden som mål.
Jesus mener på mystikkens måde.
Bed, elskede, du velsignede. Foren Min Kirke ved at tegne Mit tegn, som Jeg gav dig. Tegn nu:

Med dette velsignede tegn, vil Jeg, Herren, vise dig vejen til Mig. Tro, tro, tro. Vær som en blomst, der blomstrer og hjælp andre. Jeg ønsker, at du må blomstre for at bringe kærligheden tilbage, for at bringe fred.

Jeg var ulykkelig.
Jeg elsker dig, Vassula, sørg ikke, Min elskede. Du velsignede, kom til Mig, din Far, din Ægtefælle, din Gud. Vil Jeg nogensinde forlade dig? På grund af Min kærlighed vil Jeg tage dig til Mig, på grund af Min umættelige kærlighed, vil Jeg befri dig. Bed med Mig:

Himmelske Fader, lad mig herliggøre Dig.
Frels dine børn fra det onde
lad dem være i Dit lys;
lad deres hjerter åbnes
og ved Din Barmhjertighed modtage Dig.
Amen.

Vassula, vil du fuldt erkende Mit nærvær og kysse Mine sår?
Ja, Herre Jesus!

Jeg kunne erkende Ham klart og så Ham igen i al Hans herlighed. Jeg så Ham med min sjæls øjne, og denne gang så jeg, at Han var smuk, med en pragtfuld krone på sit hoved. Han kom til mig som Konge.

Herre, giv mig Din højre hånd.

Jeg kyssede Hans højre hånd.
Jeg elsker dig.
Jeg kyssede Hans hænder, fødder og såret i hans side.

Jeg elsker Dig, Herre.
Det har været en fryd for Mig at lede dig.
Jeg følte... Ja jeg kan ikke finde de rigtige ord.
Kom med Mig; Jeg vil vise dig noget.
Jeg så , hvordan der kom gnister fra Hans oplyste bryst.
Enhver gnist, der udgår fra Mit Hjerte og rører ved dit hjerte, vil opflamme dit hjerte og fortære det. Min gnist optænder dig; drag fra Mit Hjerte. En dag vil komme, hvor Jeg helt vil opflamme dit hjerte, idet Jeg vil lade Min flamme omslutte dit hjerte og opsluge det helt.
Hvad vil der ske med mig, hvis jeg allerede føler sådan her, hvor jeg kun er blevet ramt af en gnist? (Det var som om Jesus frydede sig, velvidende, at Han nu havde vundet mig.)
Ja, Jeg er virkelig glad for at have sejret og vundet din kæ rlighed. Når Min flamme helt vil omgive dit hjerte, vil du aldrig nogensinde være skilt fra Mig. Du vil være Min brud i Himmelen. Jeg har skabt dig for Mig selv
Men hvorfor er jeg så her? Det forstår jeg ikke.
Nej, det kan du ikke forstå, Vassula, men det vil du gøre en dag.Tiden bliver en rival for Mig, når du ser på dit ur, mens Jeg er hos dig.
Jeg havde såret Ham ved at kigge på mit ur.
Kom, datter, tag Min hånd og lad os gå. Kom, vi har så meget arbejde.
Det her arbejde eller det andet (huset)?
Begge. Min datter, hvor end du går, er Jeg. Mit alter, Min flamme skal brænde for evigt. Tilintetgør dig selv i Mig.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM