Lidelse renser din sjæl - 17/3 1987



Jesus kom med Sit Kors.
Vassula, vil du bære Mit Kors nu?
Jeg vil gøre Din Vilje, Jesus.
Mærk, mærk, hvor tungt Det er. Jeg har brug for at hvile mig. Følg Mig. Kom nærmere til Mig. Jeg vil aflaste mit Dyrebare Kors på dig.
Senere den dag følte jeg mig vældig ulykkelig og tungsindig. Jeg trængte til trøst, men kunne ikke finde den.
Du har følt Min enorme byrde på dine skuldre. Afvis aldrig Mit Kors. Min byrde er tung. Vassula, søg ikke at finde ud af, hvorfor Jeg løfter dig op til Mig . Lad Mig frit gøre med dig, hvad Jeg end ønsker, indtil Jeg kommer og udfrier dig. Elskede, Min ledelse af dig har sit martyrium. Det piner dig at prøve at søge sandheden i den uden at kunne finde den. Lid for Mig. Lidelse renser din sjæl. Jeg ønsker, at du ofrer dig til Mig. Undlad at prøve at finde ud af det . Tro kun. Lad Mig frit handle i dig, lad Mig gennem dig åbenbare Mit Ord og således helbrede Mine børn.

Tro på Min Forløsende Kærlighed. Mit Kors er tungt, ja, og Jeg vil komme mange flere gange og betro dig Det. Du er Min brud, Min elskede og Min blomst. Du aflaster Mig ved at bære Det for Mig.

I de åbenbaringer, Jeg giver dig, findes bitre sorger. Smerter og lidelser vælder op fra Min Sjæls dybder. Kom og lyt endnu en gang til mit Hjerte og mærk, hvordan Det sønderrives. Føl, hvordan Det søger efter jer alle!
Så var det, som om Han ikke kunne holde det ud længere. Der kom et skrig fra dybderne af Hans lidende sjæl. Det kom fra dens dyb, som om Han var døden nær af sorg.
O, Skabning, som Min Fader skabte med Sin Egen Hånd. Hvorfor? hvorfor volder du Mig så megen smerte!!
Så vendte Han Sig mod mig. Hans ansigt og stemme var meget alvorlige, da Han sagde:
Tænkte du nogen sinde på Mig, før Jeg kom til dig?
Nej, det gjorde jeg ikke. (Skyldfølelse)
(Stadig alvorlig) Ville du være kommet til Mig, hvis Jeg ikke havde ledt efter dig og fundet dig?
Nej, det tror jeg ikke (Mere skyldfølelse)
Nu elsker du Mig
Ja, min Herre, det gør jeg.
Min ledelse har forandret dig, har den ikke?
Jo, det har den.
Vil du samle Mine børn og give dem føde?
Jeg følte mig hjælpeløs. Jeg vil gerne glæde Ham, vise Ham min taknemmelighed, men jeg kan ikke.

Min Gud, hvordan skulle jeg være i stand til det, på hvilken måde?
Stol på Mig. Lad Mig føre dig, Vassula. Lad Mig samle Mine børn. Jeg ved, at du er hjælpeløs. Jeg ved, at du er svag. Ser du, du kan intet gøre uden Mig. Vil du nu lade Mig bruge dig som Mit redskab, indtil jeg har fuldendt Mit Budskab?
Ja, så længe budskabet kommer fra Dig, Jesus.
Jeg er Jesus, tvivl aldrig. Bliv ikke træt af at skrive. Hvert ord, Mine læber udtaler, vil få dig til at føle Mine Sår.

Jeg trækker dig med Mig ned i Min fjendes mørke domæne for at vise dig, hvordan sjælene lider. Jeg udgyder alle Mine lidelser over dig; de sårer Mig så dybt. Min præst, for du er Min præst, du vil vandre sammen med Mig. Aldrig vil Jeg forlade dig. Sammen vil vi dele Mit Kors. Vi vil lide sammen og kæmpe sammen. Du vil hvile i Mig, og Jeg i dig.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM