Jeg er tørstig Vassula - 1/10 1987



Jeg havde været optaget hele morgenen af en gæst her, som kom og prøvede at sælge mig nogle kosmetiske produkter. Det var alt sammen så unødvendigt og spild af tid. Men hun var sendt af en af mine venner.
Jeg elsker dig til vanvid, du lille. Jeg er din elskede. Hvorfor, Vassula? Træk dig ikke tilbage fra Mig! Du gætter rigtigt.
Jeg kunne atter føle Jesu Hjerte opflammet og flydende over af kærlighed.
Min kærlighed er atter i flammer, og når den er det, tillader Jeg Mig at bede om kærlighed. Jeg længes efter, at du skal leve for Mig alene. Jeg vil at du fæster dit blik på Mig. Se på Mig, elsk Mig, omhyl Mig med velduft, pryd Mig, velsign Mig, tørst efter Mig, ånd for Mig, smil kun for Mig. Fortæl Mig, hvor meget du elsker Mig, din Gud. Søg at føre andre til Mig. Stil Min grænseløse tørst. Jeg er tørstig, Vassula! Jeg tørster efter kærlighed, Jeg tørster efter sjæle. Vassula, hvorfor bringe Mig rivaler? Bring ikke flere rivaler; gør det ikke!

Pris Mig. Jeg har givet dig til overflod. Vil du ikke vise Mig din tak over alt, som Jeg giver dig? Jeg har vandret med dig i Min vellysts have. Vi har delt dens skønhed. Jeg har delt Mine glæder og lidelser med dig. Jeg har lagt mit Kors på dig. Vi deler Det i fællesskab - deler Dets ængstelser, sorger og smerte. Vi deler Dets Kærlighed. Har Jeg ikke løftet dig til Mit bryst og givet dig næring og helbredt dig? Jeg har taget dig som Min brud og delt Mit Kors med dig som vor brudeseng. Vil du se på Mig?

Jeg så på Jesu ansigt.
Kunne Jeg nogensinde forlade dig, blomst? Jeg er den, der elsker dig mest. Forbliv nær hos Mig, hør -
Han stoppede, som om Han pludselig fik en ide - Han pegede mod vore ankler, som jeg så, var bundet til hinanden.
Hør her, Jeg vil knytte vore bånd endnu fastere nu. Jeg vil have dig nærmere. Jeg vil, at du må være é t med Mig. Hvem var den, der første gang omfavnede dig?
Hvordan, Herre?
Jeg var den første, der helligede dig og så på dig. Vassula, Jeg har skabt dig for Mig selv. Lad Mig minde dig om, hvem du er. Du er intet andet end støv og aske, og det er på grund af Min store barmhjertighed, at Jeg løftede dig til liv, fra at være død blandt de døde. Husk altid på dette
Den protestantiske præst kom, og jeg viste ham åbenbaringen. For det første troede han ikke. Så benægtede han, at Jomfru Maria er vor Hellige Moder, og han havde aldrig hørt om åbenbaringer! Han troede ikke på nogen åndelige værker. Han er imod hellige billeder. Han troede formentlig, at jeg ikke var normal eller ond.
Vassula, Jeg er Rigdom, men meget få ved om Mine Rigdomme! Blev Jeg ikke ringeagtet, da jeg var i kødet? Så man ikke på Mig med foragt? Blev Jeg ikke beskyldt for blasfemi? Blev Jeg ikke forkastet som stenen, bygmestrene vragede, men som blev hovedhjørnestenen? Ær Mig ved at acceptere foragt og krænkelse. Ydmyg dig selv. Vær som Mig, husker du? Har Jeg ikke sagt, at du skal tjene Mig blandt elendighed? Har Jeg ikke sagt, at du ikke vil få nogen hvile? Tag imod, hvad Jeg giver dig, frygt ikke for at afdø fra dig selv. Jeg vil efterlade to dråber Blod fra Mit blødende Hjerte på dit hjerte og derved dække det fuldstændigt. Helliget ved Min Hånd - lev under Mit Lys; lær at blive afvist.
Jesus syntes at være meget bedrøvet, da Han sagde dette til mig. Min smerte var ingenting, sammenlignet med Hans. Jeg ø nskede at trøste Hans smerte og glemme min egen smerte.

Jeg følte Jomfru Maria nær mig.

Jomfru Maria?

Jeg er her. Tænd et lys for Mig, Vassula, og gør bod for hans fejl. Bed Jesus om at tilgive ham. Vil du gøre dette for Mig?

Det vil jeg, Jomfru Maria.

Råd bod, elskede, tvivl ikke på Jesu Værker. Ær Os.

Det vil jeg, Jomfru Maria.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM