Jeg vil ikke skåne Kain'erne 29/9 1987



Min Gud, Du synes at være så ulykkelig over nogle af dine præstelige sjæle.
Vassula, de har ansvar for så mange sjæle. Det er ikke bare dem, der falder, de trækker så mange andre sjæle med sig i deres fald.
Men, Herre, der må være mange, der er gode, som elsker Dig og arbejder som Du ønsker, de skal gøre det. Jeg kender nogle stykker.
Ah, Vassula, der er mange, der følger Mine belæringer, er opofrende, lever ydmygt, elsker hinanden og giver næring til Mine lam. De er jordens salt - Min Sjæls elskede. De er Mine Abel'er. De er en balsam for Mine sår og de giver lindring til Min smerte. Til Min sorg findes der i blandt dem også Kain'er, Mit Legemes pile. De er svigefulde, blændede af forfængelighed, onde og med foragtelige tilbøjeligheder. De er Mit Hoveds torne. Deres synder er utallige. Hykleriet er deres mester, og det er mod sådanne, at Min guddommelige Retfærdighed blusser op.

Tag Min hånd, datter. Hold dig nær til Mig, og Jeg vil udpege de torne for dig. Med guddommelig styrke vil Jeg lede dig ind i selve dybderne af Mit Legeme. Jeg vil lade dig skue spydets blad. Jeg vil ikke skåne Kain'erne, Vassula; for hvad har de at tilbyde Mig? Deres hænder er tomme og har intet at tilbyde Mine lam. De elsker at vise sig offentligt. De elsker at blive mødt med underdanighed. De er som salt, der har mistet sin smag. Jeg siger dig i sandhed, datter, de er farisæerne af i dag!
O Gud, dette er forfærdeligt.
Vassula, netop derfor vil alt, der har været skjult, komme for lyset, og alt, der har været dækket til, vil blive åbenbaret, for dette er Min vilje. Kom nu, glem ikke Mit Nærvær.
Nej, Herre, Jeg ser på dig som Min hellige Fader, hellige ven, hellige broder, og jeg ser på Jomfru Maria som min hellige Moder. I er min hellige Familie - hvordan skulle jeg kunne glemme Jer?
Elskede, Jeg er også din Ægtefælle. Det er sådan, Jeg ønsker, du skal elske. Elsk Os fortroligt, ikke desto mindre, glem aldrig, at Vi er hellige - glem ikke at ære Os. Vi er din hellige Familie. Jeg er din Gud. Vær årvågen.
Ja, Herre.
Lad os gå.
Ja, lad os det.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM