Jeg er almægtig - Jeg er - 12/10 1987



Jeg var på besøg hos nogle bekendte, og der fandt jeg et videnskabsblad, som virker for de videnskabelige løsninger på forskellige overvejelser og modvirker et hvilket som helst åndeligt arbejde. Nu om dage har hver overnaturlig ting sin "naturlige" forklaring - ved hjælp af ord som personlighedsspaltning, ESP, det underbevidste, tankesuggestion, hypnose, massehypnose, autosuggestion, etc. Stigmata kan "forklares" ved autosuggestion og er altså selvpåførte - de mener, det kan skyldes skizofreni eller seksuelle komplekser. Folk synes altid at ville finde en logisk forklaring. Der ville ikke have været nogen store profeter som Jesaja i disse dage, fordi deres sag ville blive proppet ind i videnskabelige kartoteker. Der ville snart ikke være nogen helgener med stigmata, som ikke blev klassificeret som skizofrene tilfælde - at det var selvpåført ved autosuggestion og hysteri. På mig virker det som om, de prøver at konkurrere med Gud og bevise, at de kan godtgøre overfor Ham, at Han ikke er almægtig. Oh Gud, hvorfor?
Vassula, utallige er de, som ikke tror på Mig.
Men jeg beder Dig om én ting: Jeg mener det virkelig. Jeg beder Dig ødelægge alle de teorier og lærer, der prøver at udrydde Dig. De er alle Dine fjender. Hvorfor lade det forøges? Ødelæg det, ellers vil det ødelægge vores tro. Jeg beder Dig om at gøre det.
Det vil Jeg gøre. Lyt til Mig. Sørg ikke. Tvivl aldrig. Hav tro. Bliv aldrig træt af at skrive. Elskede, dette er grunden til, at Jeg kommer. Det er fordi, Jeg ikke kan holde ud at se jer gå fortabt. Forstår du nu, Vassula? Du lille, Jeg vil aldrig se dig falde.
Hvad med de andre? Jeg vil heller ikke se de andre falde. Jeg ønsker, at Du skal støtte dem så meget som du støtter mig.
Vassula, Jeg vil hjælpe jer alle.
Gud syntes tilfreds.

O gud, tilgiv mig for at forlange ting af Dig. Jeg er impulsiv, men jeg kan ikke udstå uretfærdighed. Tilgiv mig for at være så direkte.
Jeg tilgiver dig, barn. Sig det.
Jeg havde også andre ting i tankerne.

Jeg må sige Dig, at sådan, som det er nu, vil disse folk ikke blive overbevist til deres sidste åndedrag. De vil højst indordne det i kategorien "uforklarligt" men vil aldrig sige: "Godt - det eller det kommer fra Gud."
Jeg vil overbevise dem. Min magt er større end deres. Jeg vil vise jer alle, at Jeg er almægtig. Min almagt vil blive set, hvor end I måtte være. Intet øje vil kunne benægte den. Intet menneske vil nægte, at dette tegn kommer fra Mig . Elskede, hvordan vil deres teorier så se ud? Hvordan vil deres videnskabsmænd føle? Hvad vil der blive af al deres visdom? Jeg vil vise dem, hvordan deres visdom ser ud overfor Min Visdom. Jeg vil udslette det, de tror er visdom, fra denne jord. Dette er en af grundene til, at Jeg bruger dig og indgraverer Mine ord på dig: Det er for at være i stand til at forkynde Min plan for jer. Jeg, Herren, Er, Jeg var og vil altid være; og det er ikke jeres sag at betragte Mig som ikkeværende. Jeg Er.
O elskede Gud, som jeg tilbeder. Jeg ønsker, at denne plan er for nu, i dag, eller næste uge.
Jeg vil fuldføre Min plan, Vassula, som Jeg altid har fuldført alt, Jeg har påbegyndt. Du lille, lad os bede:

Elskede Fader, jeg elsker Dig, jeg velsigner Dig,
jeg takker Dig for Din Barmhjertighed.
Gør mig værdig for Dig
så at Du kan bruge mig fuldt ud.
Brug mig som Du ønsker.
Jeg elsker Dig. Amen."
Elskede, Jeg velsigner dig. Se på Mig.
Jeg så.

Du smiler.
Skriv det.
Og jeg kan se Dine smilehuller, når Du smiler.
Jeg elsker dig.
Jeg elsker Dig, Herre.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM