Vore hjerter gennembores
– adlyd hyrden uanset hvad - 3/10 1994



Vassiliki af min passion, lev for mig. Det skal nu virkelig være målet for dit liv. Jeg vil gøre dine fjender, som også er mine fjender, til aske på jorden. Oh støv, du som alligevel er udstyret med en sjæl, hvorfor volder du mig så megen sorg? Kan det være fordi du ikke mere ønsker din arv? Åh! Vassula, hvor jeg lider ved denne generation. I jeres ørken strækker jeg min hånd ud efter jer, efter jeres udtørrede sjæl, som jeg gerne ville give liv, men tilsyneladende ser I aldrig min frelsende hånd....

Kom, blide datter, profetér i mit navn og fortæl mit folk, med hvilket jeg har sluttet den nye pagt, at nu vil de dage komme, hvor vore to hjerter påny vil blive gennemboret. Mine fjender bereder sig på at besætte mit tempel og mit tabernakel for der at oprette deres ulyksalige vederstyggelighed. Der vil komme en tid med store trængsler, som siden folkeslagenes opståen ikke har kendt sin lige. Ved hjælp af magt og forrædderi vil de besætte mit hus.

Oprøret er allerede i gang, men i det skjulte, og den 1, der holder det tilbage, må først trækkes tilbage, inden rebellen åbenlyst vanærer min Helligdom. Oh, hvor mange blandt jer vil blive bragt til fald gennem hans smigrerier 2! Men de, som hører mig til, vil ikke give efter. Før vil de ofre deres liv for min sag. Jeg siger jer dette med tårer i øjnene: Min Kirke, ved denne uberettiget indtrængende person vil du blive prøvet med ild......Slyngtrådene (udløberne) fra hans belejring breder sig allerede ud over verden; løven har forladt sin hule....Hør og forstå denne gang: Den uberettiget indtrængende er en lærd person, en af de lærde, der tjener Dyret (se Åbenb.), og som fornægter min Guddom, min opstandelse og min overlevering. Det er ham, om hvem den hellige skrift siger:”Dit hjerte var stolt, og du sagde: Jeg er en Gud, en gudernes bolig bebor jeg midt i havet. Dog, du er kun et menneske og ingen Gud, endskønt du i hjertet har troet, at du er som Gud.”(Ez.28,2)

Min datter, i dag har jeg fundet et udelt hjerte, et hjerte, hvorpå jeg kan skrive disse forseglede hemmeligheder, thi nu skal de med sikkerhed opfyldes. Derfor tillad min hånd at indprente disse ord i dit hjerte, min datter:

Når denne person, der knuser det hellige folks magt og tager plads på min trone sammen med dem, der sælger ud af min overlevering, vil hans tilstedeværelse i min heligdom blive ophøjet som tilstedeværelsen af en Gud. Jeg havde advaret jer. Jeg vil vedblivende advare jer, men mange af jer hører uden at forstå.... I dag lægger I planer, men jeg siger jer, at I er ude af stand til at tilendebringe jeres værk.....Luk øjnene op allesammen: En, der sidder sammen med mig ved bordet, vil sætte sig op imod mig og mod alle magter i mit rige. Jeg siger dette til jer nu, for at I, når tiden kommer, helt kan forstå mine ord, og for at I tror på, at jeg, Gud, fra begyndelsen af har været forfatter til disse kald.

Jeg vil nu fortælle jer noget, som er blevet holdt skjult for jer: Jeg vil afsløre noget nyt for jer, -skjulte og ukendte ting: Mange af jer vil miste troen og vil ære denne “forhandler”, fordi han gør brug af smiger, og han, der er forbundet med en fremmed guds folk, med disse jeres tids lærde, som tilbageviser min Guddom, min opstandelse og mine overleveringer, vil træde mit offer under fode. Eftersom menneskets hjerte er svagt, vil mange acceptere ham, for fra det øjeblik af, hvor deres hjerte anerkender ham, vil han vise dem stor ære. Min Kirke må udholde alle de lidelser og det forræderi, som jeg selv har udholdt, men skriften må endnu engang opfyldes, der hvor det siges:”Slå hyrden, så vil fårene splittes”(Sach.13,7) Ligeledes, lyt til denne hyrde (1) Ligemeget, hvad der sker: Vær ham og ingen anden tro.

Jeres hyrde vil blive slået....og mit folks stønnen vil gennemtrænge Himlen. Når min stad fra da af vil være en ruinmark, vil jorden slå revner, den vil briste (sprænges) og gennemrystes. Når alt dette finder sted for jeres øjne, vil en gnist funkle op fra øst. Fra Østen vil en retskaffen hånd strækkes ud for at forsvare mit Navn, min Ære og mit Offer. Medens der fra dyrets mund udspyes bespottelser, vil der fra Østen frembydes en hånd for at redde denne broder, som vil blive modstanderens (fjendens) bytte. Og medens aftaler (overenskomster) brydes og profeter forkastes og dræbes, vil man fra Østen høre en ædel stemme: “O, du Uimodståelige, gør os værdige til dit Navn....


Satan er på vej mod min trone

Saml jeres menigheder og sig til dem, at jeg, Jesus, vil forbinde jeres sår, når tiden kommer. Vore to hjerter vil i trængselens dage være jeres eneste tilflugt. I, som jeg elsker så ømt, hør og forstå: Jeg vil, at I skal være modige, frygt ikke i den store trængsels dage. Vedbliv at forsvare mit ord, min overlevering og antag ikke de menneskelige lærdomme, som er grebet ud af luften, som min fjende fremsætter og underskriver med sin pen. Hans underskrift vl være skrevet med blod taget fra de børn, som er blevet brugt til hans dødbringende indvielsesfester; disse “indvielsesfester” har hans ophøjelse som mål! Og mine venner, mens I alle venter på morgenrøden, hvor overenskomsterne er brudt, og oprøret har nået sit højdepunkt, løft jeres øjne - se mod Øst, se morgenrøden, se lyset går op i Østen. Se opfyldelsen af mine planer. Hvor det tørstige menneske med udtørret strube søger vandet, vil jeg i al min herlighed og højhed, med mit nye navn, komme ned over jer som en strøm.



(Footnotes)
1 Pave Johannes Paul II
2 hentydning til Dan.. 11,31-32
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM