Vær uskyldig! - 23/9 1987



Trolovede, lyt ikke til dem, der er i dyb søvn, for de ved intet, føler intet, ser intet, hører intet. Hvordan skulle de kunne gøre det, eftersom de sover og af den grund er totalt uopmærksomme!
Jesus fik mig til at forstå de to verdener: En, som er materiel, fysisk; så den anden, usynlig, åndelig.
Vassula, lyt til Min Moder:

Jeg er Jomfru Maria. Jeg er også din Moder. Hellig Garabandal, Vassula. Velsign Mine elskede børn af Garabandal. Jeg har ikke glemt dem. Vil du gøre dette for Mig?

Ja, det vil jeg, Jomfru Maria

Jeg vil hjælpe dig. Forbliv Os nær. Vær bevidst om vort Nærvær, som du er det nu.

Ved Din nåde vil jeg gøre, hvad Du beder mig om.
Kom, det er Mig, Jesus Kristus, Guds elskede Søn. Jeg kan, hvis Jeg ønsker, give dig flere beviser. Men Jeg begrænser dem for dig af grunde, Jeg har. Det behager Mig at lede dig blindt. Det herliggør Mig. Endvidere ønsker Jeg, at dette bliver en lære for dem, hvis visdom blænder dem. Jeg ønsker, at Du må være uskyldig, enfoldig. Formålet med at lede dig på denne særlige måde har været, at Mine viede sjæle forstår, at Jeg, Herren, giver i overflod. Datter, sig til dem, at det ikke er svært at tro på Mine overnaturlige Værker. Er Jeg måske ikke Gud og Ånd? Vær som børn og tro. Hvilke børn ville tvivle på, at det er Mig, der skriver og leder dig på denne måde, hvis du viste dem Mine Værker?
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM