Io sono con te - 27/9 1987



Jeg besluttede mig for at gå til det karismatiske center her i Lausanne i går aftes. Atter var det som om helvede brød løs. Djævelen rasede imod mig og pinte min sjæl så meget, at jeg endte med at bede Herren om at fortsætte uden mig - at jeg altid ville elske Ham, men at jeg simpelthen ikke havde mere styrke til at fortsætte. Umiddelbart efter fortrød jeg, hvad jeg havde sagt og bad nu i stedet Herren om at forlade mig på grund af min uværdighed. Mens jeg hvilede, så jeg mig selv faldet på en bumpet vej. Nær mig så jeg Jesu bare fødder. Han bøjede sig og løftede mig op igen. Derefter så jeg foran mig en stor trappe på henved hundrede trin, og på toppen af den stod helgenerne og kaldte på mig, at jeg skulle klatre op. Jeg vendte mig om og så en skikkelse, som syntes mig bekendt: en præst. Han havde humor og talte til mig på italiensk. Jeg genkendte Padre Pio! Nær ham så jeg den hellige Frans af Assisi. Den hellige Franciskus kom nærmere til mig. Alle opmuntrede mig til at fortsætte.

Jesus?
Jeg Er. Vassula, frygt ikke.
Jesus, tilgiv mig for at være svag.
Din svaghed vil blive tilintetgjort i Min Styrke.

Io sono con te, Padre Pio.(På Italiensk: Jeg er med dig, Padre Pio)
Min Gud, sker dette virkeligt?
Ja, han er med Mig, Vassula, og saliggjort af Mig. Jeg er med dig, ligesom Min Moder og alle helgenerne.
Senere gik jeg til den karismatiske gudstjeneste. Jeg kunne ikke følge med af ren og skær uvidenhed. Jeg længtes også efter stilhed. Jeg følte mig skyldig, meget skyldig på grund af min uvidenhed.
Vassula, vær ikke bekymret. Ethvert menneske har fået sin egen måde at herliggøre og prise Mig på. Jeg har givet dig denne måde . Jeg og du, du og Jeg. Du vil tilbede mig i stilhed. Husk, Jeg har allerede instrueret dig for nogle måneder siden (se 31/6 '87). Jeg står ved din side.
Jeg følte Ham så nær; Jeg kunne røre ved Ham fysisk Min sjæl var lykkelig igen og jeg havde atter fred.
Du lille, er Jeg ikke din Ægtefælle? Godt, vil Jeg så ikke trøste dig, når du har behov for at blive trø stet? Kom til Mig, og Jeg vil løfte dine byrder. Kom til Mig, og Jeg vil trøste dig! Stol på Mig, datter. Jeg er din Åndelige Vejleder. Jeg er din Ægtefælle. Jeg er den, der elsker dig mest. Jeg er din Skaber og Gud. Kom og fald i Mine arme og føl Min varme.
Jesus efterlod min sjæl i fuldkommen harmoni og fred.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM