At tro er også en nådegave - 7/9 1987



Fred være med dig.
Også med Dig, Herre.
Absorber Mig, blomst. Lad Mit Lys skinne på dig, og lad dine bekymringer blive til intet. Min ånde vil blæse dem bort, og strukturen i dine bekymringer vil falde bort. Min ånde vil feje dem bort og efterlade dig med et smil på dine læber. Min retfærds dug vil besmykke dig. Blomst, modtag Mit budskab af i dag. Frygt ikke, for Jeg har lagt Mine planer, længe før du var født.
Betyder det, at alt, der måtte ske med mig, med Dine budskaber eller alle mennesker, sker ved Din vilje?
Ja, elskede. Alt, som vil komme, vil komme fra Mig.
Jeg er bange for at svigte Dig, Herre.
Hvordan vil du svigte Mine planer? Tænk dig om. Du er intet, og hvordan skulle et intet kunne være noget, og det noget, hvis noget overhovedet, svigte Mine planer? Men du er intet, så vær ikke urolig. Overlad alt i Mine hænder. Vassula, Jeg er din lærer. Frygt ikke, når du er sammen med Mig.
Jeg vil gerne sige noget, hvis det er i orden.
Føl dig fri.
Ved Du, at der er stunder, hvor jeg tror, at jeg er absolut gal - gået fra forstanden!
Det ved Jeg.
Så tænk på dem, jeg en dag vil vise alt det her! De vil blive chokerede. De vil sige, at de kan finde en naturlig forklaring. De vil ganske enkelt ikke tro.<
At tro er også en nådegave. At have tro er også en nådegave. At se, høre og forstå Mine himmelske Værker er også en nådegave, alt givet af Mig.
Ja, Herre.
Vassula, Jeg har arbejdet sammen med dig. Ær Mig, datter.
Med Din hjælp vil jeg ikke svigte dig.
Lyt da til disse ord, som kommer fra Min Moder:

Vassula, pethi mou ( Græsk: "mit barn"), frygt ikke. Jeg er med dig. Min Søn, Jesus, har med vilje begrænset de beviser og tegn, du bad Ham give dig, men Han har sine grunde. Dog har Han givet dig nådegaven til at tro. Han har instrueret dig med Visdom. Vassula, du har i sandhed troet blindt.

Har jeg?

Det har du. Ellers ville du ikke have haft denne trang til at komme til Os og skrive og lade dig bruge af Hans vilje. Det, at du har gjort dette, elskede, beviser, at du tror blindt, og Gud glæder sig derover. Din tro er stor. Jesus ønsker derved også at lære andre at have tro og tro blindt på Hans himmelske Værker. Vær uskyldig. Vær som børn, der glæder Gud.

Hvad hvis de ikke gør det, Jomfru Maria?

Jomfru Marias stemme ændredes pludselig og blev meget alvorlig:

Dine lidelser vil være store. Du vil være som et spejl, der gengiver Jesu billede. Hans idelser vil give genskin.

Du mener, at Jesus vil lide, hvis de er vantro og viser foragt?

Præcis. Jesus vil lide. Hans lidelser vil blive synlige på dig.

Men siden Han har lagt sine planer på forhånd, hvorfor gjorde Han det ikke sådan, at der ikke vil være nogen modsigelser til Hans budskaber?

Barn, dette er måden, hvorpå mennesker plejer at tænke. Glem ikke Hans lærdomme. Jesus ønsker, at Hans værker bliver anerkendt med nåde.

Jesus sagde til mig, at Han ikke passivt vil se til, hvis nogen vil skade mig.

Det har Han virkelig sagt, og Jeg siger dig dette, Min datter, Jeg vil heller ikke blot se til! Jeg elsker dig, og Jeg vil ikke se dem skade dig.

Her var jeg meget rørt.

Jeg er en kujon. Jeg frygter, men jeg vil klynge mig til Dig og Jesus.

Datter, Jeg vil sige dig noget mere. Gud har lagt Sin retfærdighed på menneskene. Hans bæger er nu fuldt. Lyt nøje til Mig, bagved disse ord gemmer sig mange flere. Herliggør Gud, Vassula. Jeg er din Hellige Moder. Datter, stol på Mig. Bliv ikke udmattet i din stræben. Husk, Jesus blev forladt af alle, da Han var på vej for at blive korsfæstet. Han bar Sit Kors alene.

Ja, Mor, Jeg vil ikke bede om noget mere end det, Han giver mig.

Vassula, lad Mig svare på det spørgsmål, du bærer på. Hvis de igen ikke vil tro, vil Guds vrede vokse og forøge Hans Retfærdigheds bæger. Det vil blive det syn, Gud har givet dig. Bed og gør bod, for tidernes ende er nær.

Ja, Mor, må Gud velsigne Dig.
Det er Mig, Jesus. Lille barn, forbliv lille. Lad os tale til hverandre. Lad os dele denne dag. Tillad Mig at være din Hellige Ledsager.
Herre, tillad mig at tale til dig. Jeg vil huske på Dit nærvær.
Kom, os, vi.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM