Vær intet, og lad mig være alt - 26/4 1987



Lad Mig sige dig, elskede, at jeg har lagt Mine planer, før du blev født. Vi vil altid arbejde sammen. Er du indforstået?
Ja, jeg er indforstået, hvis Du vil acceptere mig i min uduelighed, min Gud.
Jeg elsker dig, Vassula. Jeg vil hjælpe dig. For nylig, i sidste uge, blev du udsat for det ondes overfald og angreb. Ikke desto mindre har jeg sammen med dig skrevet hvert eneste ord, Jeg ønskede. Jeg beskyttede dig.
Var det, da djævelen forbandede mig?
Ja, imens han forbandede dig på en skændig måde, velsignede og beskyttede Jeg dig.

Senere:
Lad Mig sige dig, Vassula, at jo mindre du er, desto større vil Jeg være. Tillad Mig at handle i dig efter Min Vilje. Vær intet. Føl, at du er intet, og lad Mig være Alt, så at Mit Ord kan nå til verdens ende, og Mine Fredens og Kærlighedens værker må lokke hvert hjerte til Mig. Tillad Mig at minde dig om din ynkelige tilstand, så at Jeg ved at minde dig derom kan forhindre dig i at blive stolt over alle de Nådegaver, Jeg har givet dig.

Vær Mit rene alter... Menneskefisker - spred Mit Fredens og Kærlighedens Net ud over hele jorden, få det trukket ind, så Jeg frydes over dets fangst! Da Jeg var på jorden i kødet, lærte Jeg en lille gruppe mennesker at blive menneskefiskere. Jeg lod dem blive tilbage i verden, for at de skulle sprede Mit Ord til hele menneskeheden. Jeg, Herren Jesus, vil lære dig og vise dig, hvordan det arbejde blev gjort.
Hvad kan jeg svare? Hvordan skulle jeg kunne gøre noget som helst, for ikke at tale om en sådan mission! Jeg føler, at budskabet hviler tungere og tungere på mine skuldre for hver dag, der går. Jeg vil så gerne gøre Gud glad, men hvordan? Jeg ser ikke andet end et højt bjerg foran mig.
Jeg bærer Mit Kors sammen med dig. Ja, Det er virkelig tungt. Men bliv ikke træt af den grund. Jeg, Herren, hjælper dig. Hold dig nær ved Mig. Jeg vil ikke forlade dig.
Jesus opmuntrer mig til at fortsætte.
Vassula, har Jeg ikke hjulpet dig hidtil? Hvorfor skulle Jeg så forlade dig? Støt dig helt til Mig, stol på Mig. Hvad Jeg har påbegyndt og velsignet, vil Jeg fuldende.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM