Lille due, flyv frit omkring,
men kom altid tilbage til mig - 27/4 1987



Vassula, Jeg er Herren, og Jeg står foran dig.
Jesus var der. Han smilede og lod Mig føle Sit Nærvær. Han holdt sin kappe åben med begge Hænder og viste mig Sit Hjerte. Hans Bryst udstrålede lys.
Træd ind i Mit Hjerte. Træng ind i Det og lad Det opsluge dig. Lad Mit Hjerte henrive dit hjerte, opflamme det, så det bliver til ild og udstråler Min Fred og Kærlighed. Kom, lad os være sammen. Tillad Mig at være din Hellige Ledsager. Vil du det, Min datter?
Jeg føler mig ude af stand til at nærme mig Ham. Hvem er jeg, at jeg skulle kunne nærme mig til Ham.
Jeg indså, hvor uværdig jeg er. Hvordan kan man overhovedet tillade sig så meget som at vove at tale med Gud. Vi, som er en bunke utaknemmelige syndere? For ikke at tale om at bede Ham om tjenester, endsige at "samtale" med Ham! Vi er så usle og så uværdige, at jeg bliver syg ved tanken om det. Jeg har mest lyst til at klistre et stykke tape over min mund, og da jeg nu var i Hans Nærvær, anbragte jeg i mine tanker et slør mellem Ham og mig af ren og skær respekt.
Min datter, hvad har du gjort? Hvorfor, Min datter, hvorfor?
For at vise min respekt for Dig, Herre!
Jeg ønsker, at du spiser
Jeg så, Han havde Brød i Hånden.
Tag Mit Brød, du lille. Du bliver nødt til at fjerne det slør for at tage Mit Brød . Kom, Jeg vil fjerne adskillelsen... Her, tag Mit Brød, kom herhen.
Det gjorde jeg. Jeg tog Hans Brød fra Hans Hånd.
Er du klar over, hvor Jeg glæder Mig over at give dig føde?
Jesus var lykkelig og fuld af Kærlighed.
Kan du føle Min glæde, Vassula? Fremlæg dine svagheder og din elendighed, så jeg kan tilintetgøre dem i Min Styrke og Min Barmhjertighed. Lille due, flyv frit omkring, men kom altid tilbage til Mig og få Mit Brød. Jeg elsker dig.
Jeg elsker også Dig, Herre.

Efter dette følte jeg hele dagen igennem, hvordan Hans Kærlighed omgav mig. Hvad skal jeg kalde det? Som hensat i ekstase? I denne tilstand mærkede jeg Hans Nærvær endnu kraftigere, end jeg plejede.


Senere
Du har set Min Helligdom, som vi trådte ind i, og hvor Jeg lod dine øjne se, hvordan Guds helligdom bliver bevogtet af Mine Serafer. I dag vil Jeg vise dig det, som Jeg har inde i Min Helligdom. Kan du se denne kraftige Lysstråle, kastet på Mine Hellige Skrifter?
Ja, Herre!
Disse er Mine Allerhelligste Skrifter, skrevet før jeg skabte jer. Min Hellige Bog indeholder hemmelighederne og nøglerne til Mine Himle og til hele skabelsen.Nær ved Min Hellige Bog har Jeg anbragt to Ærkeengle, som nidkært vogter Mine Hellige Skrifter. Kom, Jeg vil vise dig mere af Min Herlighed, du lille.
Gud tog mig med til et sted, hvor jeg ikke følte mig vel tilpas.
Ser du dette bjerg af ild?
Det var smukt, men så truende ud.

Fra dets side flyder to af dets floder. De er begge af ild.

Det så ud som brændende lava, men mere lysende rødt.
Jeg, Herren, vil på Min Dommedag skille de onde sjæle fra de gode sjæle. Derefter skal alle Satans tjenere kastes i disse floder af ild, og de skal omkomme for øjnene af de retfærdige.
Vassula, Jeg vil lade dine øjne se flere af Mine Himle, da der er adskilligt flere bag Min Helligdom. Skabning, Min Vilje vil ske, for Jeg er Gud, Jahve Sebaot. Lad Mig frit handle i dig. Vi vil arbejde sammen med kærlighed, indtil Jeg har grundfæstet Mine Værker, og når Jeg er så langt, vil Jeg igen komme med Min Hellige Bog og lade dig læse et afsnit i den, som du skal skrive ned, og således vil Jeg forsegle Mit Fredens og Kærlighedens Budskab.
Midt om natten blev jeg vækket af et højt skrig, som kom fra Jesus på Korset. Det var fuldt af angst, lidelse og smerte, det var sorgfuldt og fortvivlet. Det var som et meget kraftigt klageråb!
Langtrukkent.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM