Sjæle under Satans magt - 5/8 - 1987



Jesus?
Egho imei ( GRÆSK: JEG ER)
Jeg takker Dig for denne nådegave. Selvom den er også er til for at ernære andre, så er den dog hos mig.
I endeløse timer vil du og jeg være sammen. Vassula, har Jeg ikke sagt, at de vise ikke vil forstå, hvad der kommer fra Ånden? Filosofi kan ikke sammenlignes med spiritualitet, aldrig. Det er en af hovedårsagerne til, at de, som har magt og kalder sig selv vise, vil håne dig, foragte dig, afvise dig, gå dig på klingen. Så vær forberedt, elskede, på at ulvene vil jagte dig. Frygt ikke, Jeg vil være dig nær.
Jeg sukkede.
Det hele, Vassula, er ikke andet end en forbigående skygge. Mist ikke modet. Jeg vil være dig nær.
Så kom jeg til at huske på, hvordan jeg føler mig utilpas ved at være ude i "eksil", og hvor lidt jeg synes om det. De ting jeg i mit tidligere liv syntes var en fornøjelse, bryder jeg mig ikke om længere. Jeg kan ikke klare dem. Jeg passer ikke længere ind i min tidligere livsstil.
Jeg ved det. Støt dig til Mig.
Jeg var helt fortvivlet.
Vassula, Vassula, nej, du kan ikke have disse jordiske bekymringer som før, for dette er Min vilje. Jeg vil, at du ikke skal udholde disse ting.
Jesus?
Jeg er. Se på Mine hænder. Se. Vassula, de bløder. Vassula, genopliv Min Kirke. Lyt til Mig. Har du set alt dette blod, der strømmer ned ad Mine arme? Jeg lider.
Herre, hvorfor giver Du mig så megen smerte ved at vise mig alt dette?

Synet var så levende. Jeg troede at hans blod ville dryppe ned på denne bog.
For at lade dig forstå, hvor meget Jeg lider, elskede, ved at se så mange sjæle under Satans magt. Lad Mig bruge dig til det sidste.
Jeg elsker Dig.
Vær sammen med Mig - "os". Jeg vil altid minde dig om det. "Vi" . Elsk Mig.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM