Lidelsens nådegave - Schweiz, 4/8



Jeg frygter næsten for det, jeg tror, der er ved at ske. Er det den indsigt, Gud talte om i sidste uge?

Min Gud?
Jeg er, elskede.
Forstår jeg Dig rigtigt, Herre?
Det gør du! Kærligheden vil gøre dig til et spejl, der afspejler alle dem, som lider, og deres smerter. Du vilføle deres smerter og lidelser, som om de var dine egne. når du hører eller ser nogen lidelser, eller hvis nogen er i stor smerte, vil jeg, herren, give dig denne nådegave til at føle de smerter så meget som dem, der bærer dem. på den måde vil du være i stand til helt at trænge ind i deres sår og have en klar forestilling om, hvordan de føler. vassula, min elskede, med den indsigt, jeg giver dig, vil du være til enorm hjælp for dem. lid, når de lider. og hvis du afviser dem, vil jeg konstant påminde dig om dem. du vil dele deres lidelser."../../../../giffere/heartxx.gif">
Oh Min Gud, kan mit system klare alt dette? Ikke at min ånd frygter, men mit kød er svagt.
Husk, Jeg vil til det sidste give tilstrækkelig styrke både til din sjæl og til dit kød. Tro Mig, dette er en nådegave, du lille. Elsk Mine børn så meget, som Jeg elsker dem. Vær Mit afbillede. Synkroniser dig med Mig og med dem. Jeg elsker dig, og det er på grund af sublim Kærlighed, at Jeg giver dig denne nådegave. Bliv ikke træt; kom, Jeg vil indgyde dig Min Kærlighed ved at give dig Mine nagler. Føl alle lidelser. Datter, vil du gøre alt dette for Mig?
Ja, min Gud, hvis dette er Dit ønske.
Kom, Kærligheden vil lede dig.

Jeg har haft en mistanke om dette, fordi der skete det følgende: For tre dage siden viste de i nyhederne en reportage om to børn, der døde, fordi de var blevet låst inde i en kælder. Jeg havde ondt af børnene og deres forældre. Jeg bad for forældrene. Dagen efter viste de noget om en tornado i Canada såvel som skrækslagne mennesker, der fortalte om den. Den samme aften bad jeg også for dem. Jeg havde ondt af dem, men ikke som hvis jeg selv havde været i deres sted. Pludselig ramte Gud mig med sin gennemtrængende lysstråle. Jeg følte, hvordan den trængte ind i mit bryst og gik ud igennem ryggen. Den brændte og gav mig en sådan smerte, at jeg havde lyst til at løbe og drikke noget vand. Det var som om der var ild i mig!

Om natten gav Han mig i en drøm et malende billede af, hvordan jeg skulle have følt. I min drøm var det min egen søn, der døde. Jeg vågnede på grund af den store smerte, jeg følte ved hans død, og Gud sagde til mig, mens jeg befandt mig i denne frygtelige smerte, at jeg med det samme skulle bede for forældrene, som havde mistet deres børn. Jeg bad med en inderlighed, som var det mine egne børn. Jeg lagde mig til at sove igen, og straks gav Gud mig på ny et billede, denne gang af mig selv fanget i tornadoen. Jeg oplevede en enorm dødsangst. Han vækkede mig igen og sagde til mig, at jeg skulle bede for dem, der var blevet fanget i tornadoen. Jeg bad inderligt under indtryk af billederne af katastrofen. Jeg mærker stadig den ildstråle, som Gud gennemtrængte mig med for nogle dage siden.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM