Rens jer, for tiden er nær - 5/2 1987



Elskede, Jeg er Jahve, og Mine budskaber til Kirken kommer fra Mig. Jeg har givet dig næring, Jeg har formet dig, Min datter. Jeg er den Almægtige, vær uden frygt. Lyt, Min datter, opfyld Mit Ord. Jeg kom og udfriede dig fra den onde, for at du må være i Mit Lys, for du skal blive Min budbringer. Jeg vil give dig styrke. Jeg er altid ved din side. Tvivl aldrig på nogen måde.
Mine evner rækker ikke langt, og jeg er bange for de begivenheder, der vil komme.
Du behøver ikke at frygte, for Min Kraft vil indhylle dig og således give dig Min Styrke til at træde på Mine fjender. Vær på vagt, for mange vil prøve at tage modet fra dig. De vil sige, at disse budskaber ikke kommer fra Mig. Jeg ved, hvor lille og hjælpeløs du er, så hold dig tæt til Mig, og lad Visdommen lede dig. Al autoritet vil komme fra Mig. Forstå, at Visdommen kommer fra Mig. Lad alle dem, der har øjne, se; lad alle dem, der har et hjerte, forstå, at det er Mig, Jahve Sebaot, der taler. Jeg har aldrig svigtet jer. Jeg giver Min Visdom for at genoprette Mit givne Ord. Jeg kommer for at minde jer alle om Min Kærlighed til jer. Jeg velsigner jer alle. Jeg ønsker ikke at se jer gå fortabt. Ve dem, som ikke er vise! Rens jer, for tiden er nær. Lyt til Mine ord, for idet I gør, hvad Jeg beder jer om, vil Jeg tilgive jer. Jeg leder jer til at leve i Fred og Kærlighed, for Jeg er Fredens og Kærlighedens Gud. Lev helligt, bed om tilgivelse, så vil Jeg velsigne jer. I er allesammen Mine børn, som Jeg har skabt i kærlighed. Kom og befæst Mine ord i jeres hjerte, for Jeg, Jahve, leder jer.
Herre, Jeg er hjælpeløs og ved intet. Jeg kan kun se et stort bjerg foran Mig.
Frygt ikke, Vassula, for du er ikke den første hjælpeløse budbringer, som Jeg har opdraget og givet Mit ord til. Hav tillid til Mig, stol på Mig, og Jeg vil føre dig.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM