Giv dem besked om min kærlighed - 9/2 1987


Fred være med dig. Jeg elsker dig, Mit barn, Jeg er Jahve. Jeg har valgt dig først og fremmest, fordi Jeg ville det, men også fordi du er så hjælpeløs.
Fader, Jeg elsker Dig meget højt.
Jeg ved det, og Jeg elsker også dig. Lyt til Mig: Før du elskede Mig, var du da også så lykkelig som nu?
Nej, aldrig!
Elsk Mig, Vassula, det er Mig, som lærte dig at elske Mig. Er du villig til at gøre fremskridt?
Ja, Fader, så jeg kan være i stand til at forherlige Dig. Jeg ønsker at gøre alt, hvad du beder Mig om, fordi jeg ønsker, at Du bliver herliggjort.
Vassula, Jeg vil sørge for, at du gør fremskridt. Jeg ønsker at advare dig mod den onde. Han hader dig, og sætter hele tiden fælder op for dig. Jeg er nær ved dig og fører dig, så vær ikke bange. Vassula, Jeg elsker dig og alle Mine børn. Min Kærlighed er som en fortærende flamme, som brænder uden ophør. Min Kærlighed er en skinsyg Kærlighed. Jeg tørster efter kærlighed. Frygt ikke, for det er kærlighed, Jeg taler om, du lille. Jeg holder dig, og din lidenhed fryder Mig. Mit lille barn, igennem din skrøbelighed vil Jeg kundgøre Min appel om Fred og Kærlighed. Jeg vil fylde dig med Mine ord. Jeg vil indgive dig Mine åbenbaringer. Klyng dig til Mig, du lille, stol på Mig og elsk Mig inderligt. Giv dem besked, fortæl dem om den Kærlighed, Jeg har til dem.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM