Visdommen har opdraget dig - 14/2 1987



Efter at have læst St. Bernhards "Memorare" (en lille bøn til Jomfru Maria).

Jomfru Maria: - Hele ledelsen er fra Gud. Vassula, kan du høre Mig? Lyt igen, Vassula, det er Mig, Jomfru Maria. Vær ikke bange for Mig. Vassula, Jeg ved, hvor svært du har ved at forstå, at det her virkelig sker, men Jeg beder dig om at stole på Gud. Forøg din tro. Han arbejder i dig, Mit barn. Tøv ikke med at underkaste dig. Overgiv dig i Hans hænder og gør, hvad Han beder dig om. Jeg er dig nær og hjælper dig. Vær fuld af fred, for Han leder dig. Vassula, Jesus former dig til at være stærk, så at du kan modstå fristelser. Han giver dig næring og alt, hvad du mangler. Husk, min datter, at Visdommen har opfostret dig. Vær klar over, hvorfor Han har gjort det.

Det er ikke kun for mig, det er vel også beregnet for andre?

Ja, du er ved at blive formet til at være Guds budbringer.

Jeg ved ikke, hvordan jeg kan blive Guds budbringer.

Gud har prædiket for dig og har lært dig at elske Ham. Stol på Ham, for Hans rigdomme kan ikke tælles, og Hans Nåde er uden grænser. Han elsker dig med ubeskrivelig ømhed og våger over dig med øjne fulde af kærlighed. Hvert ord fra Himlen består til evig tid.

Jeg må lære at elske Dig mere.

Jeg vil lære dig det. Fred være med dig.

Jeg giver endda til de mest ynkværdige sjæle


Senere.
Vassula, det er Mig, Jesus. Jeg giver dig styrke til at møde Mig. Gør fremskridt med Mig, for Jeg vil befæste Mine ord, så at mange kan læse dem og få gavn af dem. Min datter, når denne åbenbaring er fuldført, vil Jeg berede dig til at møde Mig. Jeg længes efter at have dig tæt ved Mig. Vassula, se på Mig.
Jeg så ind i Jesu ansigt. Han så lige på mig.
Er du glad over at møde Mig på denne måde?
Ja, meget, jeg fortjener slet ikke denne nådegave.
Tag imod den.Tag imod, hvad Jeg giver, Jeg giver selv til de mest ynkværdige sjæle. Vassula, har du hørt, at Jeg giver visdom til dem, som kun er børn og ikke til de lærde og kloge?
Ja, det har jeg. Hvordan kan det være?
Fordi børn er Min svaghed. De lader sig forme af Mig. Det er uværdige sjæle, Jeg udvælger og former, det er dem, der ved så godt som intet. Jeg vil forsyne dig, for Jeg er rig. Hos Mig vil du intet savne. Jeg elsker dig. Er du klar over, hvor lykkelig du gør Mig, hver gang vi mødes? Jeg er lykkelig over endelig at have dig nær ved Mig. Ville en far ikke fryde sig ved at have fundet sit tabte barn? Du havde forvildet dig langt bort fra Mig, og Mit Hjerte var sønderlemmet på grund af det. Du var gået bort og havde efterladt Mig i fortvivlelse. Jeg gik ud for at lede efter dig og fandt dig, skulle Jeg så ikke være lykkelig over at have dig tæt ved Mig? Vassula, her hos Mig vil du blive undervist. Jeg vil lære dig alle dyder for at gøre dig i stand til at forherlige Mig. Mit barn, lær at suge retskaffenhedens dug til dig. Lær at forherlige Mig, lær af Visdommen. Jeg elsker dig. Gå nu i fred og kald på Mig, når du ønsker det. Lad os bede sammen.
Vi bad.
Vær nu Min ledsagerske og bevar Mig i dit hjerte.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM