Vær helt min - 15/2 1987



Jeg elsker Dig, men måske elsker jeg Dig på den forkerte måde. Jeg ved ikke, hvad der er rigtigt eller forkert. Jeg tilbeder Dig.
Vassula, Kærlighed er og forbliver Kærlighed. Jeg ønsker, at du elsker Mig uden forbehold. Jeg er din Hellige Fader, som elsker dig inderligt. Kom til Mig og elsk Mig inderligt. Jeg ønsker at være fortrolig med dig. Frygt ikke. Jeg ønsker al din kærliged. Vassula, Jeg ønsker, at du angrer i dag.
Skal jeg angre overfor Dig nu?
Ja, gør det, Jeg lytter.
Jeg bad Ham om tilgivelse.
Ja, Min datter, Jeg tilgiver dig alle dine synder, for de er mange. Vassula, ved du, at det var Mig, der belærte Mine præster om syndsforladelse? Det er Mine forordninger. Jeg har givet Mine præster fuldmagt til at lade Mine børn skrifte for dem.
Det var jo Mig, der skrev det, Mit barn.
Jeg var ved at prøve at viske ordet "Skrifte" ud, men min hånd blev blokeret af Gud. Jeg ville ikke vide af skriftemål.
Vassula, nægt Mig intet. Jeg vil forlange mange ting af dig. Er du rede til at følge din Gud og Frelser?
Det er jeg, så længe jeg erkender, at det kommer fra Dig. Jeg vil følge Dig, fordi jeg elsker Dig.
Vassula, frygt aldrig for Mig, stol på Mig. Jeg forbereder dig til at møde større prøvelser. Er du rede til at følge Mig?
Med din hjælp vil jeg være det.
Frygt ikke, for Jeg er dig nær og støtter dig. Min datter, overlad dig selv helt i Mine hænder. Lad Mig bruge dig, elskede, til at hele sjæle. Lad Mig knytte dig til Mig med kærlighedens bånd, lad Mig føle, at du helt er Min, lad Mig, der er din Skaber, helt besidde dig. Jeg har længtes efter din kærlighed. Lad Min Kærlighed opflamme dit hjerte nu . Vær helt Min. Jeg længtes efter dig, jeg længes efter dig. Længes du aldrig efter Mig, Vassula?
Jo, det gør jeg, eller det tror jeg i hvert fald, at jeg gør.
Vassula, elskede, ved at du giver dig selv til Mig, vil Jeg blive forherliget, og på samme tid vil du blive renset. Jeg knytter dig til Mig nu. Jeg, Gud den Allerhøjeste, vil være med dig til det sidste. I sandhed siger Jeg dig, Jeg har valgt dig, vel vidende, at du intet er, og at du er hjælpeløs, elendig og syndig, men på trods af alle dine fejl elsker Jeg dig. Ja, Jeg elsker jer alle på trods af alle jeres misgerninger.
Herre, knyttede Du mig til Dig nu?
Ja, det gjorde Jeg, Jeg elsker dig, det er på grund af kærlighed, at Jeg altid vil have dig nær Mig. Elskede, hør Mig, Mine bånd er kærlighedens bånd, de er renhedens bånd. Jeg elsker dig. Lad Mine børn forstå, hvor meget Jeg kan elske dem. Min mildhed kender ingen grænser. Min kærlighed er en fortærende flamme, som opflammer hvert et hjerte, som tager imod Mig. Min datter, gå nu, og husk, at jeg leder dig, husk på, hvem det var, der rensede dig.
Jeg kunne ikke forstå, hvad Han mente, så Jeg tøvede.
Har du glemt det? Har Jeg ikke Selv salvet dig?
Jo, Herre.
Vassula, Jeg har Selv givet dig Mit Brød og Min Vin. Husk, at det var Mig, som valgte tiden for dig, hvor du skulle blive renset, Mit barn.
Det var rigtigt, for i kirken så jeg Jesus helt klart. Han stod ved Tabernaklet og sang med de andre. Han gav mig Selv Brødet og Vinen, idet Han tog præstens plads.
Elsk Mig, lad os arbejde sammen.
Det mindede mig om den første gang, jeg gik for at modtage nadveren i denne kirke. Igen skete det på en forunderlig måde. Jeg var hos en præst, pater Karl. Gud havde sendt mig til ham for at modtage nadveren. Han var ikke sikker på, om han kunne give mig den i sådan et tilfælde, uden den nødvendige forberedelse. Han kom så med det forslag, at han skulle bede inde i sig selv, for at Gud måtte give ham klarhed over, hvad han skulle gøre. Min hånd skrev så: "I will", hvilket vil sige "Jeg vil selv gøre det!" Jeg spurgte Karl, hvad han havde bedt om. Han sagde, at han havde spurgt Gud, om det var Guds vilje, at jeg skulle gå til skrifte hos ham. Gud svarede, at Han selv ville gøre det - at Han ville lade mig skrifte hos Sig selv. Karl sagde så uden den mindste tøven, at jeg om fire dage skulle komme og modtage kommunionen hos ham. I mellemtiden bad Gud mig om at angre mine synder. Jeg vidste ikke, hvordan man gjorde det, så Han fortalte mig, hvad jeg skulle sige. Jeg gjorde det overfor Ham. Dagen derpå modtog jeg kommunionen.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM