Jeg vil gerne, at du skal være fortrolig med mig
-16/2 1987



Jeg begyndte at blive klar over, at jeg faktisk ikke mere kan leve uden Gud. Jeg tror, at Han virkelig har knyttet mig til Sig...
Jeg er Jahve, Mit barn, det er Mig. Vend dig til mig. Jeg elsker dig, og på grund af den store kærlighed, Jeg har til dig, holder Jeg dig fast. Frygt ikke, Mit barn. Hør på Mig, på grund af den ophøjede kærlighed, som Jeg nærer til dig, knytter Jeg dig til Mig. Støt dig til Mig. Jeg ønsker, at du trænger til Mig, Vassula.
Elsker Du os så meget?
O, Min datter, har du ikke kunnet mærke Min Kærlighed?
Jo, selvfølgelig har jeg det, det er utroligt!
Min Kærlighed til dig ønsker at fortære dig. Jeg føler mig forherliget ved at mærke, hvor nær knyttet du er til Mig. For Mit vedkommende elsker Jeg dig grænseløst, og Jeg vil aldrig nogen sinde gå fra dig. Men Jeg har også sørget for, at du heller ikke vil gøre det. Jeg har sikret vor forbindelse, forstår du det?... Jeg fryder Mig over at have vundet. Jeg ønskede, at vi skulle være forenede for evigt, at du skulle trænge til mig, elske mig, at du for evigt skulle være knyttet til mig, og Jeg knyttet til dig, mens du giver Mig frihed til at elske dig uden indskrænkning og herske over dig. Jeg, som skabte dig, og Jeg, som plejede dig; Jeg, som helligede dig, og Jeg, som var den første til at fæste Mit blik på dig; Jeg, som fyldte dig med Min Ånd, ville det, for Jeg, Vassula, er din Gud, Jahve, som har oprejst dig. Jeg sikrede Mig, at de bånd, med hvilke Jeg har bundet dig til Mig, vil holde i al evighed. Du vil ikke være i stand til at løsgøre dig fra mig, for Jeg er den Højeste.
Det er skræmmende, selv om jeg elsker Dig, Herre! Mægtig er Din magt og Visdom!
Hvorfor Vassula, hvad har du at frygte? Er Jeg ikke Kærlighedens Herre? Jeg vil tage Mig af dig, Jeg vil lindre dine smerter, Jeg vil dække dig med Mine velsignelser. Jeg vil give dig, hvad du mangler. Jeg er Grænseløs Rigdom. Når du er sammen med Mig, har du ingen grund til at frygte. Jeg er den, som holder jordens grundvolde. Giv Mig frihed til at gøre med dig, hvad end Jeg ønsker. Jeg er så lykkelig ved at have dig nær Mig, du som er så skrøbelig og svag, for Jeg ved, at dit hjerte vil lade Mig gøre frit med dig, hvad Jeg vil. Frygt ikke, for Jeg er din Himmelske Fader, og Jeg elsker dig mere, end noget menneske kan fatte.

Jeg er Jahve, og skulle du ikke have hørt det før, så siger Jeg dig det nu: Jeg er kendt for at være Trofast, og Mit ord står fast. Mit barn, Jeg har opvakt dig fra de døde for at lade Mit Ord blive skrevet. Jeg har opdraget dig til at være Min budbringer. Siden du skal være Min budbringer, skal du formes; du skal lære, hvordan Jeg føler, hvordan Jeg arbejder, og hvordan Min kærlighed opflammer hjerter. Hvordan skulle du ellers kunne fortælle Mine elskede børn det? Kom, føl Mit nærvær på den måde, som Jeg har lært dig det. Jeg elsker dig, du lille. Erkend Mig. Jeg vil gerne, at du skal være inderligt fortrolig med Mig. Vassula, i morgen vil Jeg diktere et budskab til dig, der vil lære Mine børn, hvordan de skal være overfor Mig. Gå nu og opfyld dine andre pligter. Gå i fred.


Senere.
Vassula, skriv.

Du er nu forenet med Mig. Du vil arbejde med Mig, du vil lide med Mig, du vil hjælpe Mig, ja, Jeg vil dele alt, hvad Jeg har med dig. Og du vil for din del gøre det samme. At være forenede er at være sammen for altid. Fordi Mine bånd er evige bånd, binder min store kærlighed dig for evigt til Mig. Min Kærlighed antænder selv hjerter af sten. Den lader dem brænde med en stærk flamme og fortærer dem. Min datter, Jeg har sejret. Du behøver ikke at frygte. Jeg har vundet dit hjerte, Min elskede, og Jeg har sørget for, at du for evigt vil være Min. O Vassula, hvor Jeg dog længtes efter at dykke dig ned i Mit Hjertes dybder og lade Min Kærligheds flammer fortære dig helt og holdent, og efterlade dig helt henrykket i Mig, Din Gud.

Elsker Du mig virkelig så meget, at Du har gjort det med mig?
Har Jeg ikke givet Mit liv hen for dig? Jeg gav Mit Liv af kærlighed. Jeg ofrede Mig Selv af kærlighed for din frelses skyld. Jeg udgød Mit Blod for dig af kærlighed. Nu har Jeg sørget for, at du er bundet til Mig
Hvorfor?
Hvorfor? Har du glemt, at Jeg er helt igennem trofast? Ved at have dig knyttet tæt til Mig, har Jeg sikret Mig, at du også vil forblive trofast mod Mig. Nu, hvor vi er forenede, vil vi fortsætte med at arbejde sammen. Jeg vil bruge den kærlighed, du har til Mig, til at helbrede mange sjæle, som ellers vil blive fortæret af Satans flammer. Du og Jeg vil hjælpe disse sjæle. Alt, hvad du skal gøre, er inderligt at elske Mig. Der vil være tider, hvor Jeg vil komme til dig og betro dig Mit Kors
Men jeg er intet!
Vassula, forbliv intet, og lad Mig være alt, hvad du mangler. Du vil følge, hvor end Jeg går hen. Du vil aldrig nogen sinde være alene. Du er nu forenet med Mig. Voks i ånden, Vassula, voks, for din opgave er at udbringe alle de budskaber, som gives af Mig og af Min Fader. Visdommen vil belære dig.
Ja, Far.
Hvor smukt det er at høre dig kalde Mig "Far"! Jeg længtes efter at høre dette ord, "Far", fra dine læber.
Jeg ville være mere tilbageholdende, mere "formel" overfor Gud, så jeg undgik at kalde Ham Far.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM