Jeg har bestemt dig til at være min budbringer - 23/1 1987



Oh, Vassula, hvor Jeg elsker dig. Kom til Mig. Jeg er din evige Fader, føl den Kærlighed, Jeg har til Mine børn! Jeg ledte dig, så du lærte at elske Mig. Jeg er den, som viste dig Vejen, Jeg er en Kærlighedens Gud, Jeg er en Fredens Gud, Jeg er en Barmhjertighedens Gud, Jeg er sagtmodig. Jeg er den Gode Hyrde, Jeg er en Tilgivende Fader. Hvordan kunne Jeg se jer fortabt uden at komme jer til undsætning? Jeg har tal på enhver af jer. Den Gode Hyrde vil give Sit Liv hen for Sine får. Jeg er en Afgrund af Tilgivelse. Jeg vil aldrig forlade jer.
Senere.

Hvad vil der ske, Jesus, hvis jeg holdt op med at skrive?
Vassula, selv om du ville holde op med at skrive, vil Jeg altid være hos dig for at lede dig. Jeg gav dig denne nådegave, for at du kan møde Mig på denne måde, og for at Jeg kan undervise dig. Jeg har spurgt dig, om du vil arbejde for Mig, og dit svar glædede Mig, Vassula. Jeg kan lide, når du tøver. Du begynder at lære at tænke dig om, før du tager en beslutning. Jeg er din Lærer. Sig ja til Min vejledning. Jeg leder dig til at være på vagt overfor den onde, som søger sjælenes ødelæggelse ved at nære dem med sin forfængelighed. Jeg lærer dig at forstå, hvor lumsk den onde ånd kan være. Jeg vil lære dig at tage imod, Jeg vil lære dig at være ydmyg, ærlig over for dig selv og trofast imod Mig. Jeg vil styrke dig med ydmyghed.

Jeg minder dig om, at Jeg ikke foretrækker dig frem for andre. Under Min vejledning vil Jeg lære dig at forbedre og rense din sjæl. Tro ikke et øjeblik, at Jeg gav dig denne nådegave, fordi Jeg elsker dig mere, end Jeg elsker resten af Mine børn. Jeg gav dig denne nådegave, så at Jeg kan give næring til dig og til andre, der i forfærdelig grad trænger til næring. Jeg er Herren, Jesus Kristus, den Gode Hyrde, som vogter Sin hjord.Jeg kommer for at vise jer vejen tilbage. Jeg kommer for at lyse over jer og give jer håb. Vassula, det er sandt, at Jeg har udvalgt dig, før du blev født. Jeg har bestemt dig til at være Min budbringer, og til at åbenbare Mit Budskab for hele menneskeheden. Tøver du, fordi Jeg tidligere spurgte dig, om du vil være Min brud?
Ja, Herre...
Du har allerede sagt ja, husker du det?
Jeg ved det, Jesus. Men ved nærmere eftertanke kan jeg det ikke; ikke fordi jeg ikke vil, men jeg er ikke værdig til at være Din brud. Hvordan! Hvordan kunne jeg dog sige ja sådan uden videre, uden overhovedet at have forstået betydningen af det, Du bad mig om.
Vassula, Jeg kan lære dig at blive Mig værdig.
Selv om jeg er værdig, er det ikke nok.
Hvorfor?
Fordi det ikke alene drejer sig om at være værdig, der skal mere til end det.
Jeg ved det. At være værdig er ikke nok, men Jeg vil lære dig at være værdig og hellig. Du må anstrenge dig for at nå dertil. Kom, Jeg vil hjælpe dig. Du vil blive ved med at være Min brud, men en brud, som må formes. Jeg har taget imod dig, sådan som du er, fordi Jeg elsker dig, men du må lade Mig forme dig, så du bliver sådan, som Jeg ønsker, at du skal være. Jeg vil give dig næring, så du vokser. Jeg har vist dig, hvordan den onde ånd arbejder, ved at sørge for, at du fik en stor mængde informationer på tryk . Jeg ønsker, at du er vågen og læser dem grundigt. Lær at tage imod. Hver gang Jeg ser dig svag og lige ved at falde i fælder, vil Jeg straks komme dig til undsætning. Opfat ikke Min vejledning som en bodsøvelse. Jeg leder dig, for at du ikke skal falde, for Jeg vil ikke miste dig. Anråb Mig i dine bønner. Bed mere
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM