Vær min brud - 8/1 1987



Fred være med dig, Vassula. Det er Mig, Jesus. Kom til Mig, kom og lev midt i Mit Hjerte.
Vil Du have mig, Jesus?
Oh, det vil Jeg! Jeg vil inderligt gerne have dig. Jeg ønsker at drage dig til Mig!
Men jeg er ikke noget værd.
Jeg elsker dig, som du er... Vær Min brud, Vassula.
Men det kan jeg da ikke.
Jeg elsker dig.
Jeg ved ikke, hvordan jeg kan være Din brud, Jesus?
Jeg vil lære dig at være Min brud, elskede.
Bærer jeg måske et symbol på dette, Herre?
Jeg vil lade dig bære Mit Kors. Mit Kors råber på Fred og Kærlighed.
Jeg ønsker at gøre Dig lykkelig, Jesus.
Gør Mig lykkelig ved aldrig at forlade Mig. Gør Mig lykkelig ved at elske Mig. Gør Mig lykkelig ved at vække Mine børn.
Jeg har brug for Din Styrke til alt dette, særligt til det sidste!
Se på Mig.
Jeg så på Ham. Han udstrålede Styrke, som en aura.
Jeg er Styrke. Jeg vil hjælpe dig. Vær Velsignet.
Er Du glad for Mig? Det har jeg aldrig før spurgt Dig om.
Jeg er glad for dig, så længe som Jeg føler Mig elsket af dig.
Jeg ville ønske, jeg kunne se dig legemliggjort!
Bed om det, og det skal gives dig. Forøg din tro på Mig.
Jeg bestemte mig for at vise skrifterne til en katolsk præst, som bor her. Han forkastede dem og sagde, at det var djævelen, og at jeg skulle holde op. Jesus havde spurgt ham, om han ville bære Fredens og Kærlighedens Kors sammen med mig. Det fortalte jeg ham. Han gentog, at det var fra den onde ånd. Han gav mig at læse: Sankt Michaels bøn, St. Bernhards "Memorare" og en novene: Tillid til Jesu Hjerte. Han sagde, jeg skulle læse disse bønner de følgende dage og så se, hvad der ville ske. Det gjorde jeg. Så lod jeg min hånd fri til at skrive, og den skrev fire dage i træk:- "Jeg, Jahve, leder dig."

Herre Jesus, jeg har gjort, som præsten pålagde mig, jeg er holdt op med at skrive, bortset fra at lade de 5 ord komme frem efter at have bedt. Jeg forhindrede Dig i at skrive for at adlyde præsten. Jeg vil gerne spørge Dig, Herre: hvorfor, hvorfor stillede Du ham det spørgsmål, når Du dog var klar over, hvad han ville svare, og hvilke lidelser han ville give mig!"

Jeg er med dig, Min datter. Jeg spurgte ham, fordi Jeg ville have ham til at lære; Jeg vil have ham til at begynde at forstå Mine Rigdomme; Jeg er Ubegrænset Rigdom!

"Lær, at jeg, Jesus Kristus giver denne ledelse til Mine børn. Det er Mig, som leder Vassula. Forkast ikke de velsignelser, som Jeg giver. Mine budskaber råber på Fred og Kærlighed. Jeg vil, at Mine børn skal fylde Mine helligdomme. Jeg vil, at de vender sig til Mig. Jeg vil, at de lever helligt, Jeg kommer for at lyse over denne mørke verden. Jeg ønsker at genoplive dem og sige til dem, at Mit Ord er Levende! Jeg vil, at de skal huske Mit Ord, som de har lagt hen. Jeg ønsker at minde dem om, hvor meget Jeg elsker dem. Jeg ønsker at opflamme deres hjerter. Jeg ønsker at sige til dem, at de skal elske hinanden, sådan som Jeg elsker dem. Jeg elsker dig, Min søn; du må forstå, at ved at prøve at stoppe Vassula, skader du ufrivilligt Min Kirke. Jeg er Herren, Jesus Kristus, som du elsker. Jeg ved, at du gør dette i god tro; men det gjorde Saulus også, før Jeg kom for at sige til ham, at det, som han troede var rigtigt, ikke var andet end forfølgelse af Mig. Du tror, at den nådegave, som Jeg, Jesus, har givet til min datter, stammer fra den onde ånd. Tro Mig, Min søn, frygt ikke, for Jeg siger dig igen, at det er Min vilje, at Vassula skal lære af Mig. Hun blomstrer nu, og senere vil hendes frugter give næring til mange fortabte sjæle. Du vil forstå en dag, Min søn . Jeg, Jesus Kristus elsker dig."
Præsten gjorde mig bebrejdelser efter at have læst dette og sagde, at det kommer fra det onde, og at det er spådomme.
Jeg ved det. Fortæl ham dette fra Mig: "Spådomme er for tåber, indskydelser fra Ånden er for velsignede børn. Spådomme bærer ingen frugter, inspirationer bærer gode frugter og giver næring til mange." Fat mod igen, Min datter. Visdommen vækker Mine børn. Jeg, Gud, elsker dig.
Præsten gav mig mange lidelser. Således som Gud havde forudsagt mig det den 16., sendte præsten mig skriftligt materiale med alle mulige teorier for at bevise, at det er af det onde. Han sendte mig også, som Gud forudsagde, en teori om underbevidstheden, om okkultisme og om satanisme samt et brev, hvor han sagde, at jeg skal destruere skrifterne og advare mennesker om, at det alt sammen er fra den onde ånd - til mit eget og til andres bedste. Jeg fortalte ham, at jeg havde adlydt hans ønske om at bede de tre bønner og om ikke at skrive for at se, hvad der så måtte ske. Men jeg tror ikke, han troede på mig, for han gik hen og fortalte den anden præst - ham, som tror, og som støtter mig - at skrifterne er sataniske, og at jeg ikke engang beder de tre bønner, han havde sagt, at jeg skulle bede! Han foruroligede den anden præst meget, som så bad mig om at give ham de to sidste notesbøger at læse.
Dagen efter havde han dannet sig sin egen mening om det og sagde til mig, at jeg skulle fortsætte med at skrive. Dog ved jeg, at han som tror, at det kommer fra djævelen, gør det af kærlighed til Kirken, for at beskytte Kirken. Jeg ville bare ønske, at han ville se klarere. Han ønsker også at frelse mig, da han tror, det er af det onde. Jeg håber, at han en dag vil forstå . Jeg beder til Jomfru Maria.

Hvad gør jeg galt?

Jomfru Maria: - Oh, datter, hvor Jeg lider med dig.

Gør jeg noget galt, hvis jeg ønsker, at de andre også skal elske Gud, og viser dem Hans Budskab?
Nej, du gør ikke noget galt. Jeg er Maria, Sorgens Moder. Vassula, Jeg er dig altid nær. Bliv hos Os. Kom til Os for at få trøst. De forstår ikke Vore Rigdomme, de har lukket deres hjerter for bestandig. Du er et af de mange tegn, Vi har givet dem; men de synes ikke at forstå. Gud opmuntrede dig til at høre Sit kald. Vassula, hver gang du bringer en sjæl nær Gud, glæder Gud sig over dig. Min Søn, Jesus, og Jeg er altid ved din side. Vær forsigtig, for Djævelen er rasende på dig. Djævelen prøver at tage modet fra dig. Han kæmper imod dig ved at komme med forkerte udtryk for at vildlede dig. Husk altid på det, og glem det aldrig. Det er hans våben imod dig. Jeg er dig nær og beskytter dig.
Vil jeg være i stand til at genkende den onde ånd?
Jeg vil altid give dig besked, stol på Mig. Jesus har efterhånden lært dig at genkende ham.
Hvorfor bliver jeg angrebet?
Jeg vil forklare dig det. Forstå, Mit barn, at du gennemgår en slags skærsild, fordi din kærlighed til Gud helbreder mange fortabte sjæle . Det er derfor, du bliver angrebet . Jeg er dig nær og beskytter dig. Jeg har nu fortalt dig dette, så du kan forstå, hvorfor du en gang imellem modtager et udtryk, som er bedrag. Du helbreder sjælene ved den kærlighed, du har til Jesus og din Hellige Fader.
Arbejder jeg nu også på denne måde?
Ja, du helbreder dem ved din kærlighed. Lad ikke mennesker påvirke dig, så du ligger under for deres teorier. Hver gang de siger, at du skal holde op med at skrive, husk da på, hvor uvidende du var, da du levede i mørket. Mange af Vore børn genkender ikke længere Vore tegn. Gud har valgt dig til at være Hans budbringer. Gør Ham glad, og lyt til Ham.
Tak, Jomfru Maria. Må Gud velsigne Dig.
Fred være med dig.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM