Børn er min svaghed - 30/1 1987



Fred være med dig. Kom til Mig, hver gang du føler dig svag, og Jeg vil give dig Styrke. Vassula, ved du, hvorfor Jeg har valgt dig?
Nej, det ved jeg ikke, Jesus.
Så vil Jeg sige dig det. Jeg valgte dig, fordi du er hjælpeløs og langt den elendigste af alle skabninger, Jeg kender. Elendighed tiltrækker Mig, fordi Jeg kan trøste dig. Du er hjælpeløs og uegnet, ude af stand til helt at beherske et eneste sprog.
Herre, hvis jeg er så elendig, hvorfor har Du så valgt mig til at modtage disse budskaber?
Har Jeg ikke allerede fortalt dig det? Børn er Min svaghed, fordi de lader sig forme af Mig. Jeg har udvalgt dig for gennem dig at åbenbare Min Kærlighed. Du er en skrøbelig blomst, som ikke er i stand til at vokse alene. En blomst, som Jeg fandt midt i en ørken, og som Jeg tog op og plantede i Min skønne have, for der at lade den vokse i Mit Lys. Alt, hvad Jeg beder dig om, er Kærlighed. Elsk Mig og vær trofast mod Mig. Jeg ønsker troskab fra din side, Jeg ønsker, at hver en dråbe af kærlighed, som du har i det hjerte, skal fylde Mit Hjerte. Jeg tørster efter kærlighed, for Jeg er Kærlighedens Herre. Alt, hvad Jeg derfor beder dig om, er at du elsker Mig. Når du virkelig elsker nogen, brænder du så ikke af længsel efter at være sammen med ham hvert sekund af dit liv?
Jo, det er sandt.
Hvad er da mere naturligt end at overgive dig helt til Mig? Kom, kom til Mig, Jeg er din Fader. Jeg ved, du er hjælpeløs uden Mig; ynkelig, når du er overladt til dig selv; svag, når du er alene. Lad Mig forme dig, så at Jeg kan overbringe Mit Budskab gennem dig. Oh Min datter, der er så meget, du må lære.
Jeg ved det. Jeg ved, at jeg intet ved.
Vassula, Jeg elsker dig. Tvivl ikke. Jeg vil svare på dit spørgsmål: Jeg udvælger ikke kun de sjæle, som er Mine brude i ordenslivet. Jeg kommer også og udvælger sådanne, som slet ikke kender Mig. Jeg kommer og banker på hver en dør. Jeg banker og venter i håb om, at Jeg vil blive hørt. Vassula, Jeg længes efter, at hver sjæl vil modtage Mig og byde Mig velkommen. Jeg elsker jer alle.
Jeg troede, at Du ville foretrække at være blandt ordensfolk, som altid gør dig lykkelig.
Vassula, Jeg elsker Mine indviede sjæle, Mine præster og nonner lige så meget som Mine andre børn. Jeg elsker alle, også syndere og dem, der forfølger Mig. Vassula, Jeg kommer til alle mennesker, uden hensyn til hvad de er, og uden hensyn til hvor meget kundskab de har erhvervet sig i deres levetid. Jeg kan opvække de døde ved Min kraft. Jeg giver dig Min Styrke til at møde Mig på denne måde, for Jeg er Herre, og jo mindre du er, desto lettere kan Jeg handle. Du ved udmærket godt, at Jeg ikke har behov for nogen. Din utilstrækkelighed vil forherlige Mit Herredømme. Din elendighed er af ringe betydning i Mine øjne. Overlad dig selv til Mig og lad Mine Hænder forme dig. Jeg har ikke valgt en, der har autoritet, for Min autoritet slår til i sig selv. Min appel om Fred og Kærlighed vil komme igennem dig og vil vise hele menneskeheden Min Nåde. Jeg vil åbenbare Mig Selv igennem dig.

Jeg beder ikke Mine børn om noget, som de ikke allerede har. Hvis de kun har fejl og synder, så skal de give Mig dem, og Jeg vil rense dem. Jeg vil lette dem for deres byrder og tilgive dem. Jeg vil ikke komme med bebrejdelser, Jeg vil kun elske dem. Jeg elsker alle dem, der falder og kommer til Mig for at bede om tilgivelse. Jeg elsker dem kun så meget mere. Jeg vil aldrig afvise dem, selv om de falder millioner af gange. Jeg vil være der og tilgive dem og rense deres misgerninger i Mit Blod. Aldrig vil Jeg blive træt af at tilgive dem, for Jeg er Kærlighedens og Nådens Gud. Jeg er fuld af medynk med de svage. Mit Hjerte er Helligt og en afgrund af Tilgivelse. Gør ikke mere nu, Min datter. Jeg elsker dig. Stol på Mig, Vassula, og alt, hvad Jeg har at sige, vil blive skrevet.

TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM