Jeg har valgt et nul - 30/1 1987


Ved du, at Jeg er glad for at have dig nær ved Mig? Jeg, Jesus, elsker dig fra dybderne af Mit Hjerte, og på grund af denne kærlighed, som Jeg har til dig, hader den onde dig. Man vil sætte fælder for dig, men Jeg vil være dig nær for at advare dig
Jeg vil ikke falde.
Jeg vil sørge for at du ikke falder. Jeg vil være dig nær for at give dig støtte, når du er ved at falde
Jeg forstår ikke, hvorfor jeg begyndte at modtage budskaber før min "oplæringstid".
I lidettroende mennesker, hvor lidt I dog kender Mig! Har I glemt, at Jeg er Grænseløs Rigdom? Hvorfor er I så overraskede over arten af redskaber, Jeg bruger? Min kraft er mægtig og grænseløs, og Jeg vil lade Mine ord blive kendt ved hjælp af ganske svage mennesker.

Vassula, mange vil bede Mig om at give et tegn som bevis på, at denne ledelse kommer fra Mig, men det tegn, Jeg vil give, det er dig.

Jeg har udfriet dig af det onde og vækket dig. Jeg har hjulpet dig på benene og løftet dig op til Mit Hjerte og overøst dig med Mine værker. Tag imod det, Jeg giver dig, for Visdommen leder dig.
Vassula, Jeg elsker dig, du lille, du er Min. Min datter, giv Mig kærlighed og giv Mig hvile. Lad Mig hvile i dit hjerte. Sig ja til Mig, Vassula. Afvis Mig ikke. Vassula, ved du, I hvor mange år Jeg ventede på, at du skulle tage imod Mig? Åh, hvor du holdt dig langt fra Mit Hjerte. Har Jeg nogen sinde fortalt dig, hvordan Jeg havde det dengang?

Det kan jeg ikke rigtig huske, Jesus.
Så vil Jeg fortælle dig det. Jeg var meget bekymret for dig. Du havde bevæget dig bort fra Mig, og Mit Hjerte var fuldstændig sønderrevet af sorg; så hvordan kunne du da modstå Mit kald, Vassula, Min elskede? Jeg har ventet på dig i så mange år. Vassula, tag imod Min Kærlighed. Min Kærlighed helbreder dig.
Det er ikke, fordi Jeg afviser Dig, Jesus, men jeg kan bare bedre lide at give og elske end at modtage. Jeg tror, Du kender Mig.
Jeg var ked af det, fordi Jeg havde såret Jesus uden at ville det. Jesus mærkede det med det samme.
Kom med Mig. Jeg har en hemmelighed, som Jeg vil fortælle dig. Vassula, ved du, hvorfor Jeg elsker dig?
Ja, du har allerede fortalt mig det.
Der er endnu en grund; Jeg elsker dig, fordi du elsker Mine børn. Kom nu nærmere til Mig. Vil du lade Mig komme ind i dit hjerte?
Ja, Jesus.
Hvor har du gjort Mig lykkelig, for Jeg ved, at Jeg kan hvile i dig. Afvis Mig ikke igen, for det eneste, Jeg længes efter, er at trænge ind i hjerter.
Du vil nok finde pletter i det...
Alle urenheder, som Jeg finder, vil Jeg vaske bort. Elskede, Mit Blod vil rense dig.

Vassula, Jeg, Gud, har givet dig Mine Budskaber, for at mange må få gavn af dem. Hvis bare du vidste, hvor stor værdi sjæle har for Mig . Jeg ved, hvad du har i tankerne; Jeg vil svare på dit spørgsmål. Hør på Mig. Jeg er kommet til dig for at give Mit Budskab om Fred og Kærlighed. Jeg har valgt et menneske, der ikke er andet end et barn, uegnet til Min opgave, hjælpeløs og lille, uden anseelse, et nul, for gennem dig at åbenbare Min lidenskabelige Kærlighed og for at undervise dem, der stadig ikke forstår Mit Hjertes rigdomme.
Jeg lider ved at se, at Mine præster har fjernet sig så langt fra alt, hvad der er himmelsk, og ved at se den ligegyldighed , de udviser over for Mine velsignelser, for nådegaver er en velsignelse. Hvor er deres hjerter dog blevet hårde! Det er det, der har ført dem til en sådan åndelig døvhed og goldhed. Endnu en gang kommer Jeg og bønfalder jer om Fred og Kærlighed, men hvor mange flere vil mon endnu afvise Mig? Hvor mange flere af jer vil ikke svare? Hvor mange, især af Mine præster, vil vende deres øjne i en anden retning for at se efter Mig der?

TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM