Du er fri til at vælge - januar 1987



Jesus?
Jeg Er.

Vassula, Jeg elsker dig i så høj en grad, at du aldrig vil kunne forstå det. Hvor Jeg lider ved at se Mine børn så åndløse. Hvordan kan de glemme den kærlighed, Jeg har til dem. Jeg gav Mit Liv hen for dem. Elskede, vær Mig nær og føl Mig. Jeg vil komme til dig til den fastsatte tid for at befri dig, men først har du en opgave at fuldføre. Jeg, Gud, har allerede åbenbaret Visdommen for derigennem at velsigne hele menneskeheden. O Min datter, en dag vil du forstå fuldt ud, hvordan jeg virker. Frygt ikke, for Jeg, Gud, elsker dig.

Min datter, det er Mig, Jesus. Jeg ønsker, at du altid læser de tre bønner, inden du skal til at skrive med Mig, eftersom de holder det onde væk. Tro Mig, det er kraftfulde bønner. Vil du stadigvæk arbejde for Mig?

Jesus, hvad vil Du gøre, hvis jeg siger nej?
Det står dig frit at vælge. Frygt ikke, Jeg vil ikke tage den nådegave fra dig, som Jeg har givet dig. Jeg vil altid møde dig for at sige dig, hvor meget Jeg elsker dig.
Nej, Jesus, Jeg har allerede sagt, at jeg er villig til at arbejde for dig. Hvorfor skulle jeg ændre mit ord; husker Du det?
Jeg er glad for dit svar, datter. Bliv ved at være Mig nær, og Jeg vil føre dig.
Jesus, har jeg såret dig på noget tidspunkt?
Ja, det har du. Jeg var såret, da du glemte, hvordan Jeg kom for at frelse dig fra mørket, men Jeg har tilgivet dig; Jeg ved, hvor meget du elsker Mig. Jeg er din Brudgom, glem ikke det. Glem heller ikke, at vi deler alting, når du er Min Brud. Vassula, Jeg bærer Mit Fredens og Kærlighedens Kors på Mine trætte skuldre. Tag Det for en stund, elskede. Jeg vil lægge det over på dine skuldre for at få hvile for Min byrde. Jeg vil have dig nær ved Mig, så Jeg kan lægge Mit Kors over på dig. Jeg vil have dig nær ved Mig, fordi Jeg ved, at du forstår, hvor meget Jeg lider. Når du mærker Mit Kors, vil du også lide. Jeg er din Brudgom, og Jeg vil også dele Mine Lidelser med dig. Jeg vil føle Mig udhvilet, hver gang du aflaster Mig for Min byrde. Før du sagde ja til Mig, var Jeg dig nær hele tiden. Jeg -betragtede hver bevægelse, du gjorde. Min elskede, Jeg kaldte på dig så mange gange, men du var ikke klar over Mit Nærvær. Nu hørte du Mig endelig, og du kom til Mig; hvorfor tvivler du så?
Jesus tænkte på min tvivl, efter at jeg havde været i forbindelse med præsten
Hver gang du er svag og tvivler, så husk, hvad Jeg lige har fortalt dig. Bær Mit Fredens og Kærlighedens Kors og forlad Mig ikke. Kom og bed med Mig.
Jesus bad med mig. Han så opad, mens Han bad.

Jesus, Du ved, hvor meget jeg elsker Dig. Jeg vil hjælpe Dig med at bære Dit Kors og aflaste Dig. Vi kan dele det.
Min datter, hvor har Jeg dog altid ønsket at høre dig sige det til Mig. Kom elskede, lad os fortsætte vores vej.
Jesus var så glad, så lykkelig.

Den næste dag hørte jeg mit navn. Jesus kaldte uafladeligt på mig. Jeg var i færd med at male. Jeg kastede penslerne, så de fløj op i luften, rejste mig, og løb hen til skrivebordet.

Vassula, Vassula, Vassula, Jeg, Jesus, kaldte på dig. O Vassula, hvor Jeg elsker dig. Herliggør Mig. Vær altid hos Mig. Hver gang du elsker Mig med en sådan glød, føler Jeg Mig forherliget. Glæd Mig altid ved at høre Mig som nu. Husk, Jeg er hos dig snart. Jeg vil snart tage dig til Mig, elskede, for Jeg elsker dig i en grad, som du aldrig vil kunne forestille dig. Men først må du bringe Mit Budskab til alle nationer, sådan som du nu er i færd med at gøre det. Derpå vil Jeg hente dig. Jeg vil tage dig hertil, hvor Jeg er, og Jeg vil have dig nær ved Mig for evigt. Jeg, Jesus Kristus elsker dig. Jeg har givet dig denne nådegave, Vassula; Jeg har velsignet dig, Jeg vil aldrig tage det bort, som Jeg giver. Min datter, vil du vække Min Kirke?
Åh Jesus, Du beder mig om noget, som jeg ikke er i stand til at gøre for Dig!

Jeg vil klamre mig til Dig og stole fuldt ud på Dig. Du er min Lærer.
Herliggør Mig, Jeg vil lede dig.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM