En renselse - 27/7 1987



Jeg kommer med en følelse af forladthed. Jeg føler, at Gud ikke er mig så nær som før.
Vær ikke ked af det, Min Vassula. Jeg vil afklare alt dette for dig. Jeg er dig nær.


28/7 1987


Følelsen af at være forladt fortsætter.

Jesus, jeg er bange for, at jeg leder mennesker vild, når jeg siger til dem, at jeg nogen gange føler, at Din hånd kærtegner mit hovedet. Måske tager jeg fejl? Det ville være frygteligt, hvis jeg tog fejl!
Sørg ikke. Tro på Min forløsende Kærlighed. Jeg har kærtegnet dig så mange gange før ligesom nu. Nej, Vassula, det er ikke noget, du har bildt dig ind. Det er Mig, Jesus.


29/7 1987


Stadig denne følelse af at være forladt.

Jesus?
Jeg er. Jeg har fortalt dig, at Mine bånd er evige bånd. Hvad har du at frygte? Fejlagtigt tror du, at fordi du ikke bliver brugt som før, er Jeg mindre med dig, eller har forladt dig, eller er vred på dig. Du tager fejl. Nej, nej, Vassula, intet af dette er årsagen. Min Kærlighed er uforandret. Jeg har ikke forladt dig. Jeg vil blive ved med at inspirere dig.


30/7 1987


Jeg er stadig urolig. Hvorfor kan jeg ikke føle Gud som før?

Jesus?
Jeg Er. Kom, se på Mig. Se, ja.
Jeg så ind i Guds øjne og smeltede.
Uden hensyn til hvad du er - har Jeg ikke løftet dig og sat dig i Mit Hjerte?
Vassula, Min Vassula, vil Jeg nogensinde forlade dig?
Han sagde det med så megen ømhed, at kun Gud kan tale på denne måde.
Tænk dig om. Jeg er Kærligheden, og indtil Jeg kommer for at forløse dig, vil Jeg vedblive at fylde dig med Min Kærlighed. Ela thipla mou, imé o Christos.


31/7 '87

Vassula, kom. Jeg vil afklare for dig din ubegrundede frygt for forladthed. Jeg er ved at lære dig indsigt. Du må ikke opfatte dette, som om Jeg skulle have forladt dig. Skriv.

Jeg giver dig Min nåde, for at du må nå et højere stadie i meditation. Samtidig renser Jeg din sjæl, så at du kan nå dette stadie. Vær forsikret om, at Jeg er med dig og aldrig fjern, Min elskede. Jeg stimulerer din kærlighed til Mig og styrker dig. En større hengivenhed og dybere kærlighed til Mig vil være udbyttet af alt dette.

Vassula, Jeg ønsker, at du må nå til dette højere stadie i meditation. Du må vokse. Elskede, lad alle tvivlens skygger forsvinde fra dit sind - skygger, der bedrøver dig. Jeg ønsker at du må gøre fremskridt. Jeg ønsker at din sjæl må opnå fuldkommenhed og renhed. Jeg ønsker at lede din sjæl frem til dette højere og finere lys. Din sjæl, således renset, vil være i stand til at byde Mig dyder, indhyllet i fuldkommenhed og renhed.

Fra meditation vil du nå et højere kontemplationsniveau. Denne tørke og følelse af at være forladt, som får dig til at tænke "Det hele er forbi" - det er fordi Jeg tager en del af Mit lys fra dig. Vær dog ikke bange; glæd dig over, at du føler forskellen. Ved at fjerne en del af Mit Lys fra dig forstærker Jeg dit ønske om at søge Mig og indgyder således et finere lys i dit intellekt. Dog trækkes aldrig alt Lys helt tibage, for Jeg lader dig altid beholde noget lys, så at du kan være i stand til at se og følge det og ikke snuble. Jeg giver dig denne drivkraft, så at du må blive ved at søge Mig, med større glød end nogensinde før. Søg i Mig Mine ønsker, Vassula. Jeg vil aldrig nogensinde forlade dig. Jeg er jo din Himmelske Fader, som ønsker, at du må vokse og blomstre, og disse er Mine veje. Frygt ikke, men vær årvågen. Fald aldrig i søvn. Bliv ved at søge. Fra Mig vil du modtage lærdom. Jeg er din Lærer. Elsk Mig, Vassula. Smil til Mig, når du ser Mig og tag imod Min hånd, når Jeg giver til dig. Modtag Min Fred og stol på Mig. Kom, Jeg elsker dig.

O Fader, tak for at Du letter mig for min byrde og forklarer alt dette for mig. Tak for Din undervisning. Jeg elsker Dig!
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM