Åndelige ørkener - Schweiz, 7/7 1987

Vassula, du vil stå overfor store trængsler. Glem ikke Mit Nærvær. Jeg er dig nær. At tro på Mine Himmelske Gerninger er også en Nådegave, givet af Mig. Mine Gerninger synes utraditionelle i jeres øjne, men Jeg er Gud, og hvem kan I sammenligne Mig med? Og med hvad kan i sammenligne Mine Gerninger? Vassula, når Jeg ser, hvordan så mange af Mine præstelige sjæle fornægter Mine tegn og Mine Gerninger - hvordan de behandler dem, Jeg har givet Mine nådegaver for at minde verden om, at Jeg er blandt jer - så smertes Mit Hjerte... De skader Mit Legeme uden at ville det. Pono!
De fornægter Mine Gerninger og skaber således ørkener i stedet for at gøre landet frugtbart!
Herre, der må være grunde til at de fornægter Dine Gerninger!
Åndeligt er de døde. Ørkener er de selv, og når de ser en blomst i den ødemark, de har dannet, iler de hen til den for at trampe den ned og tilintetgøre den.
Hvorfor?
Hvorfor? Den passer ikke ind i deres ødemark. De sørger for at deres ørken forbliver gold! Jeg finder ingen hellighed i dem, ingen som helst. Hvad har de, som de kan tilbyde Mig?
Beskyttelse, Herre! Beskyttelse så at dit Ord ikke forvanskes!
Nej, de beskytter Mig ikke. De fornægter Mig som deres Gud. De fornægter Min uendelige rigdom. De fornægter Min almagt. De sammenligner sig selv med Mig. Ved du, hvad de gør? De fremmer hedenskab; de mangedobler mine plager. De forøger åndelig døvhed. De forsvarer Mig ikke, de håner Mig! Jeg har på trods af deres fornægtelser ønsket at hjælpe dem, så at de for deres part kunne hjælpe og give føde til Mine lam. Elsk Mig, Vassula. Ær Mig ved aldrig at fornægte Mig.
Jeg vil aldrig fornægte Dig. Jeg vil aldrig fornægte at disse er Dine Gerninger, Herre, om jeg så skulle dø for det!
Min søde myrra, Min tiloversblevne rest, Min elskede. Drag omsorg for Mine interesser. Vær Mit alter. Forbliv lille, så at Jeg arbejder i dig og handler i dig. Kom, lad os bede:

Barmhjertigheds Fader, foren dine får,
bring dem sammen igen,
lad dem indse deres goldhed.
Tilgiv dem.
Form dem som Du ønsker, de skal være.
Mind dem om Dine Veje.
Må al Herlighed være i Dit Hellige Navn
for evigt og altid. Amen.
Jeg har ondt af Gud...
Elskede, sørg over verden, og hvad den er blevet til. Hvil i Mig.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM