For at blive et, må I alle bøje jer - 2/6 1987



Mød Mig senere, så vil Jeg give dig indledende vejledning, Vassula, tegn tre linier.

forén de linier:




For at blive et, må I alle bøje jer. I må alle være villige til at bøje jer, ved at blødgøre jeres hjerter.
Jeg forstod. Han gav mig en enkel vision af tre jernstænger. De stod lige op i luften, tæt ved hinanden. Han sagde: " Hvordan skulle deres hoveder kunne mødes, med mindre de alle bøjer sig?" Senere på morgenen gik jeg ud. Jo mere jeg tænkte på denne vision, desto større syntes "bjerget" foran mig. Jeg kunne knap få vejret.

Jesus?
Jeg er. Fat mod. Op, Min elev! Løft! Løft Mit Kors, elskede, op med det! Sørg ikke. Sammen… Sammen… Min Vassula, sammen vil vi arbejde. Støt dig til Mig, når du er træt, og lad Mig støtte Mig til dig, når Jeg er træt. Mød Mig. Lad Mig realisere Mine ønsker. Vær som blødt voks, og lad Min hånd indgravere Mine Ord på dig. Vær villig, frygt ikke! Jeg elsker dig, elskede. O kom! Kærligheden vil ikke skade dig.
Jeg frygter på grund af dette arbejde.
Kom, lad os bede:

O Far, vær med mig til det sidste.
Jeg er svag. Giv mig Din Styrke,
så jeg kan herliggøre Dig.
Amen.

Elskede, kom. Glem din frygt og lyt til Mig. Vent på din Gud. Jeg har i sinde at forene Min Kirke. Jeg har oplært dig til at modtage Mig. Elskede, fat mod!
Jeg har brug for Dit mod. Jeg har intet selv.
Jeg vil give dig nyt mod og styrke din kærlighed til Mig, alt dette til Min Herlighed. Vassula, vil du nedskrive Mine ord? Drik af Min kilde. Søg ikke komfort, vær fattig, vær som Jeg, da Jeg var i kødet på jorden. Vær enkel, så at vi begge kan føle kontrasten og overmodet hos dem, der pisker Mig! Lad Mig føle kontrasten! Bliv ved at drage af Mit Hjerte. Pryd Min Kirke. Drag fra Mit Hjerte, og du vil forstå, Min lille pige.
Jeg tror, jeg er ved at blive klar over, hvilket værk dette er. Det er derfor, jeg frygter: Jesus er begyndt at grave i Kirken.


3/6 1987


De onde ånder angreb mig igen mens jeg skrev. De var som katte, som hoppede op på ryggen af mig. Jeg fik virkelig nok af dem. Det syntes som om alt helvede brød løs. De irriterede mig, så jeg sagde til en af dem: "I Jesu Kristi navn, forsvind og vær kastet i ild". Han forsvandt. Der var flere af dem, og en efter en fik de samme behandling som den første, idet jeg brugte de samme ord.

Jesus sagde til mig: "Bed i Mit Navn, og det vil ske. Men du må tro på det, du beder om; dette er den måde, du må arbejde på. Bed og spørg. Bed i Mit Navn, arbejd i Mit Navn; genopliv Mit Navn; vær mit afbillede; synkroniser med Mig; løft dit hoved mod Mig; tro på det, du beder om." Han sagde til mig, at dæmonerne frygter mig. Jeg er en trussel imod dem. Senere forstod jeg, hvor jeg var. Jeg følte, at mine fødder var i vådt og slimet mudder, og i ét lysglimt erkendte jeg mine omgivelser: helvede. Det var kun et lysglimt. Jeg forstod da, hvorfor der var så megen afbrydelse fra det onde, da jeg skrev i dag. Jesus sagde til mig, da jeg spurgte ham om dette: "Kunne det have været noget andet sted? Vi var sammen og gik forbi udenfor helvedes porte for at helbrede sjæle og rykke dem bort derfra.Vassula tillad Mig også at bruge dig på denne måde. Dette er også en del af dit arbejde."
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM