Kærligheden vil besejre det onde - 1/5 1987



Jeg, Gud vil give dig Styrke nok og sætte dig i stand til at fuldføre Mine Værker. Afvis Mig aldrig. Søg ikke dine interesser, men Mine. Giv Mig frie hænder, så Jeg kan bruge dig og gennem dig stige ned til jorden for at åbenbare Mit Ord, indtil Jeg kommer og forløser dig. Vassula, Jeg vil forudsige dig din død. Ingen af Mine udvalgte sjæle har nogen sinde været bange for døden. Jeg vil åbenbare dig endnu fem af Mine mysterier. Kom og kys Mine fem Sår.
Jeg kyssede Hans Sår. Først Hans Hænder, så Hans Fødder, derpå Hans Side. Men jeg forstår endnu ikke, hvad Jesus vil sige med fem Mysterier, og hvad de har med Hans fem Sår at gøre. Men jeg ved, at når tiden er moden, vil Han lade mig det vide. Jeg har lært ikke at spørge.
Vassula, Jeg vil fortælle dig Mine Hemmeligheder, når du er vokset lidt mere. Bed Mig om gaver, og Jeg vil give dig dem.
Min Gud og Far. Lad mig bede Dig om noget, som omfatter flere ting, men kun er for Dine interesser og til Din Ære: Måtte Dit Budskab nå ud til verdens ende og drage mange hjerter til Dig. Måtte Din Vilje ske og Dit Navn blive forherliget. Måtte det onde miste sin magt og blive knust for evigt. Det er det, jeg ønsker nu, og hver gang Du for fremtiden hører min stemme bede dig om en tjeneste, vil det kun være til Din Ære. Ethvert råb om hjælp fra mig vil være for Dine interesser og intet for mig. Al den styrke, jeg vil bede dig om, vil være for Dine, Gud den Almægtiges interesser.
Du lille, sæt dine fødder i Mine fodspor og følg Mig.

Senere.
Det er Mig, Jesus.
Jesus?
Jeg er. Elskede, kald Mig Ægtefælle og også Fader. Jeg elsker dig. Kom, lad os arbejde sammen. Elsk Mig brændende og son for dem, der sårer Mig.
Min Gud, jeg spekulerede på, hvordan jeg skulle kunne være som en due, der flyver over den "onde verden", hvis jeg selv er ond og fuld af synd? Jeg befinder mig i samme tilstand som alle de andre. Jeg vil ikke være i stand til at "se og høre alt", sådan som Du sagde, jeg skulle gøre, da jeg ikke er bedre end dem, der sårer Dig...
Vassula, vær i Mig. Bestræb dig på at opnå renhed. Øs af Min Renhed, som jeg tilbyder dig. Øs af Mig, sug til dig af Mig. Jeg er endeløs Rigdom, og hver sjæl kan øse af Mig.
Fordi jeg har modtaget så mange Nådegaver, kunne jeg let blive forfængelig, og den onde ånd kunne med lethed friste mig!
Jeg vil altid minde dig om din elendighed og din fortids skygger. Jeg vil minde dig om, hvordan du fornægtede Mig, og hvordan du forkastede Min store Kærlighed, da jeg kom til dig. Jeg vil minde dig om, hvordan Jeg fandt dig i mørket, liggende død iblandt de døde, og hvordan Jeg ved Min Barmhjertighed og Min Kærlighed genoplivede dig og løftede dig op til Mit Hjerte, Kom, lad os bede.

Sig:

Min Fader,
led Mig, hvor end Din Vilje ønsker, at jeg skal gå.
Lad mig leve i Dit Lys,
og varm mit hjerte, at det må gløde
og give varme til dem, som kommer mig nær.
Velsignet være Dit Navn,
fordi Du giver mig alle disse Nådegaver,
til trods for min ringhed.
Velsignet være Dit Navn
for det gode, Du har gjort mod mig,
og for den Barmhjertighed Du har vist mig,
ved at løfte mig nær til Dit Hjerte.
Amen.

Lad os gentage det. Husk på, at alle de Nådegaver, Jeg giver dig, er til gavn for Mine interesser. Hold intet tilbage for dig selv. Herliggør Mig ved, at du tager del i Min Glæde
Jeg ønsker, at jeg må blive i stand til at forherlige Dig. Jeg ønsker, at verden må prise Dit navn. Måtte dens bønner stige op som røgelse og nå Dig. Måtte dens lovsang genlyde i Himmelen som en banken på Din dør.
Kærligheden vil besejre det onde. Elsk Mig af hele din sjæl og af hele dit sind. Lad Mig være Alt. Jeg, Herren, vil sørge for dig lige til det sidste.
Så grib mig, selv om jeg er intet, og gør med mig, som Du ønsker. Jeg er Din.
Kom, lad Mig glæde Mig ved altid at høre disse ord om fuldkommen overgivelse. Jeg elsker dig, Min datter.
Jeg elsker Dig, Far.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM