Djævelen ønsker igen at trække dig til sig
- 18/5 1987



Jeg var i kirke klokken 6.30 i morges for at modtage Nadveren, som Jesus bad mig om at gøre. Under messen begyndte Jesus at tale til mig. Jeg modtog Brødet, og det smagte i munden på mig som et stykke sønderrevet kød, der var blevet flået af ved piskningen. Det er underligt, så forskelligt jeg følte det i går - og i dag helt anderledes. Det var, som om Gud gav mig forskellige indtryk. Jesus?
Jeg er. Elsk Mig. Kom nær til Mig. Jeg vil give dig forskellige indtryk, hver gang du modtager Mig. Vassula, Jeg sørger, når du er fjernt fra Mig
Det er sandt, når "bølgen" af tvivl kommer over mig, nægter jeg at tale til Ham og se på Ham og siger til mig selv, at det ikke er Ham. Jeg undgår det indre billede af Ham, jeg undgår at tale med Ham, jeg undgår alt det, Han har lært mig. Jeg prøver at overbevise mig selv om, at det er min fantasi, der spiller mig et puds.
Du volder Mig sorg, elskede. Du krænker Mig, når du lukker Mig ude og synes så langt borte. Forstå, at djævelen står bag alt dette. Han er desperat, og han prøver at få dig til at tro, at alle disse Nådegaver, som Jeg har givet dig, er noget, du bilder dig ind. Han ønsker, at du glemmer alle Mine Himmelske Lærdomme. Han ønsker igen at trække dig til sig. Når du synes så langt borte fra Mig, nærer jeg ængstelse for dig. Når en hyrde ser, at et får fra sin flok fjerner sig, sætter han sig så bare ned? En god hyrde vil skynde sig hen til det, tage det op og bringe det tilbage. Når Jeg ser, at du fjerner dig, vil Jeg ikke vente. Jeg vil styrte af sted for at få fat i dig igen. Jeg vil drage dig tættere til Mig, du lille. Jeg vil dække dig med Min Kappe, når du er kold. Jeg vil give dig mad. Jeg vil bære dig nær Mit Hjerte, når du er ulykkelig. Hvad vil Jeg ikke gøre for dig!
Jesus?
Jeg Er.
Hvorfor alle disse Nådegaver til mig? Hvorfor?
Lad Mig frit give til hvem, Jeg vil.
Men jeg ønsker ikke at være anderledes end andre.
Vassula, du vil modtage Mig, lad Mig bruge dig. Har Jeg ikke sagt dig, at Jeg vil befri jer?
Jeg forstår ikke, hvad du mener.
Jeg ønsker at befri mange sjæle fra deres lænker, det ondes lænker. Jeg bruger dig som et redskab. Misforstå ikke Mine Værker. Mit kald er ikke for dig alene. Mit Fredens og Kærlighedens kald er for hele menneskeheden!
Ja, Herre, men jeg føler mig lidt dårligt til mode, når mine venner ved om dette. Jeg mener, jeg føler mig utilpas, når nogle af dem ser på mig og siger "Du er privilegeret." Jeg føler mig dårligt til mode ved det.
Min datter, føl dig dårligt til mode ved, at du er blevet valgt på grund af din syndighed. Jeg har ikke valgt dig på grund af dine fortjenester. Jeg har allerede sagt til dig tidligere, at dine fortjenester ikke er at regne for noget, og det, der kommer ud af Herrens Mund, er sandhed og kun sandhed. Kom ofte til mig for at angre dine synder. Husk på, at Jeg ikke foretrækker dig fremfor resten af Mine børn.
Jeg ved det, Jesus. Det er derfor, at jeg føler mig flov over, at Du giver mig denne Gave at kunne kalde på Dig, nå r som helst jeg ønsker.
Vassula, Vassula, Jeg giver selv til de mest elendige. Lad dine venner se, hvilken Afgrund af Barmhjertighed og Tilgivelse Mit Hjerte er. Lad dem se, at Jeg genopliver selv de døde , lad dem se, hvordan Jeg elsker selv dem, der har afvist Mig.
Jesus?
Jeg Er, Min elskede.
Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige!
Sig Mig, at du elsker Mig.
Jeg elsker Dig, og Du ved det.
Jeg elsker dig, Min datter, ja, på trods af din elendighed.
Husk, du skal tale til Mig. Jeg er din Ægtefælle, del med Mig. Smil til Mig, når du ser Mig.
Ja, Jesus. Men jeg føler, at mit nærvær krænker Dig, og jeg ved, at jeg gentager mig selv. Hvordan kan Du holde mig ud?
Jeg elsker dig.
Jeg elsker også Dig.
Føl Mig. Se Mig ind i øjnene.
Jeg så på Ham. Hans Øjne var alvorlige, men FULDE af kærlighed.
Ja, husk på, Min datter, at Jeg er din Hellige Far. Lad os gå nu.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM