Getsemane - 16/5 1987



I aftes, da jeg kom hjem efter en middag, gik jeg op ad trapperne, og en stærk duft af røgelse slog mig i møde. Jeg forstod.
Vassula, når du mærker røgelsen, så er det Mig, Jesus Kristus. Jeg ønsker, at du skal mærke Mit Nærvær. Vassula, Jeg elsker dig til vanvid og ud over alle grænser. Ak! Denne Kærlighed, som flyder over fra Mit Hjerte, denne Kærlighedens glødende Flamme, som brænder, bliver desværre så dårligt forstået. Så få kommer for at øse af den... Så få...
Jesus, mange mennesker ved ikke, hvordan de skal nærme sig til Dig, det er jeg sikker på.
De kan komme og tale med Mig, Jeg hører dem. I timevis kan Jeg nyde en hvilken som helst samtale. De bringer Mig så megen glæde, når de tæller Mig blandt deres venner.
I går aftes sagde en mand til mig, at alle kvinder ønsker at være en Magdalene.
Lo , ikke alle.
Nå, men så dem, der elsker dig formodentlig.
Det er Mig, der ønsker dem således.
Jesus, jeg tror, vi bliver nødt til at løbe!
Hvorhen?
Nedenunder, for at se efter ovnen!
Så kom, lad os gå.
Jesus, før Du kom til Mig, havde jeg kun hørt om Dig som en myte. Jeg havde aldrig kunnet forestille mig, i hvor høj grad Du er en virkelig er en realitet. Du var så langt borte i mine øjne! En historie i en bog!
Jeg ved det, Vassula, Jeg ved det. For mange er Jeg stadigvæk en myte.
Find Mig i Getsemane have, næste gang vi mødes. Jeg vil åbenbare for dig al Min trængsel, smerte og angst i den nat. Kom, tillad Mig at hvile i dig, Min datter.



17/5 1987


Kom, find Mig der, hvor Jeg har sagt dig det.
O Getsemane! Hvad har du at åbenbare andet end angst, smerter, forræderi og forladthed?! Getsemane, du har frataget menneskene alt mod. Du har for al Evighed bevaret Min Dødsangst i din stille luft. Getsemane, hvad har du at fortælle, som ikke allerede er blevet fortalt? Du har i Hellighedens stilhed bevidnet forræderiet mod din Gud. Du har været vidne til, hvad der skete Mig. Timen var kommet, Skrifterne skulle opfyldes.

Min datter, Jeg ved, at mange sjæle betragter Mig, som værende ikke andet end en myte. De tror, at Jeg kun eksisterede før i tiden. For mange er jeg ikke andet end en svindende skygge, der nu er overgået af tiden og udviklingen. Meget få erkender, at Jeg eksisterede i kødet på jorden, og at Jeg også eksisterer nu iblandt jer. Jeg Er Alt det, som var, som er og som vil komme. Jeg kender sjælenes angst, Jeg kender deres smerter, Jeg kender deres svagheder. Har Jeg ikke selv bevidnet alle disse svagheder i Getsemane?
Min datter, da Kærligheden bad i Getsemane, blev tusinder af djævle rystede, frygtende dæmoner flygtede. Timen var kommet: Kærligheden forherligede Kærligheden.
O Getsemane, Den Forrådtes vidne, Den Forladtes vidne. Rejs dig, så du kan vidne og bekræfte det, der skete.
Min datter, Judas forrådte Mig, men hvor mange flere forråder Mig ikke stadig væk, ligesom Judas! Jeg vidste med det samme, at hans kys ville forplante sig til mange i de kommende gen-erationer. Dette samme kys ville blive givet Mig atter og atter, forny Min sorg og sønderrive Mit Hjerte.

Vassula, lad Mig blive trøstet, lad Mig hvile i dit hjerte.



17/5 1987


Vassula, vil du skrive?
Ja, Jesus, hvis det er det, Du ønsker.
Elsk Mig Min datter i Mine Pinsler i Getsemane. Jeg blev forrådt af en af Mine Egne, en af Mine Elskede... Og i dag modtager Jeg stadigvæk ydmygelser og bliver mindet om fortidens pine. Mit Hjerte er fyldt med bitterhed.
Her havde jeg besværligheder, og jeg manglede tillid til at fortsætte.

Jesus?
Jeg Er . Du lille, skriv. Mine kvalers sved løb ned ad Mig som store dråber af blod.
Pludselig kom jeg i tanker om det øjeblik, da den onde ånd næsten havde fået mig til at falde, og jeg følte mig skamfuld...
Din svaghed tiltrækker Mig, da Jeg kan give dig Min Styrke. Kom, bring Mig din kærlighed, støt dig til Mig.
Jeg støttede mig til Ham.
Ja!
Jesus var glad.
Her, spis af Mig, fyld dit hjerte fra Mit Hjerte. Elsk Mig, tænk på Mig, vær Min, udelukkende Min. Tilbed Mig og Mig alene. Jeg kalder dig: Modtag Mig. Ja, i den lille, hvide hostie. Kom og drik Mig. Rens dig! Jeg elsker dig, og Jeg vil sørge for, at du modtager Mig. Afvis Mig aldrig! Attrå Mig og Mig alene. Jeg vil vente på dig ved Tabernaklet. Du vil se Mig, som Jeg har lært dig: Med din sjæls øjne.
Jesus, det er min fejl, at jeg afbrød Dig, ønsker Du at fortsætte?
Ja, det vil Jeg, lyt til Mig. Jorden optog (i sig) disse dråber, men i dag har denne jord, der er mere tør end nogen sinde før, brug for at blive vandet. Den længes efter fred og tørster efter kærlighed.
Pludselig standsede Jesus.
Bedrøv Mig ikke, men vil du bede med Mig på ny? Elsk Mig, Vassula. Kom.

Oh Fader,
fuldbring det, som skal fuldbringes.
Må Dine Ord gennemtrænge, velsigne og rense
Dine børns hjerter.
Fader, gør som Dit Hjerte ønsker,
og må Din Vilje ske.
Amen.

Vil du stadigvæk arbejde med Mig?
Jeg vil fortsætte med at arbejde for Dig, min Gud, hvis det er Din Vilje.
Det er Min vilje.
Så fortsætter jeg med at arbejde, men glem ikke, hvor ringe mine evner er!
Støt dig fuldstændig til Mig, din Jesus. Jeg ved, hvor magtesløs du er. Jeg ønskede kun et barn, der ville være fuldstændig afhængigt af Mig.
Jesus?
Jeg Er.
Er Dit Getsemanebudskab færdigt?
Nej, Jeg vil fortsætte. Mine børn må blive genoplivede, og Jeg må vise dem, at Jeg er iblandt dem med Mit budskab, som Jeg har velsignet. De vil se Mig og føle Mig. Mange vil komme tilbage til Mig; Jeg længes inderligt efter Mine elskede.
Jesus, hvordan skal jeg kunne gøre noget?
Vassula, vil en fader ikke hjælpe sit barn over gaden, når det har brug for hans hjælp? Sådan vil Jeg hjælpe dig til det sidste.
Jeg ved ikke, om jeg gør det rigtige, når jeg spreder Dit budskab. Er det forkert at gøre det?
Nej, du giver Mit Brød, som Jeg har givet dig Det. Mit Brød skal gives for intet!



17/5 1987.


Jeg læste bønnen til Ærkeengelen Michael.

Han sagde til mig:

Læs den næste bøn.
Jeg sagde Sankt Bernhards bøn, "Memorare" til den Hellige Jomfru Maria og var bekymret for noget: Når mine venner læser budskaberne og begynder at tænke på Gud igen, så er der nogle, som vender tilbage til Gud, og nogle, der bliver lykkelige og fulde af håb. Men så sker der desværre somme tider det, når de i deres glæde omtaler dem for en præst i deres vennekreds, så advarer han dem imod at tro på, at de kommer fra Gud. Og faktisk har jeg jo selv erfaret, at ud af de fire præster, som her kender til budskaberne, er der to, som går imod mig, og to, som opmuntrer mig. Jeg kunne have ønsket at de, der modvirker mig og afskrækker andre, først ville have taget stilling efter at have læst disse skrifter fra ende til anden. Og så, hvis de stadig syntes, det ikke er noget værd, skulle de fortælle mig hvorfor og forklare det. Hvordan kan man danne sig en mening uden at følge med i det og uden at have diskuteret det med mig mere end een gang.

Vor Hellige Moder sagde:

Fyld dit hjerte med Guds Flamme. Jeg elsker dig.

Elskede Moder, jeg frygter, at mennesker vil træde på Guds budskab, mennesker, der ikke engang følger eller læser det!

Frygt ikke, mit barn.

Jeg er ulykkelig.

Jeg ved det. Anerkender du, Vassula, Jesu Værker?

Ja.

Vassula, Jeg har bedt for dig, agapi mou , vær tålmodig. Støt dig til Jesus.

Jeg bad til Jesus.
Støt dig til Mig.
Jeg er bange for, at Dit budskab vil blive knust af dem, der ikke engang har læst det!
Vær ikke bange. Elsk Mig. Når din sjæl renses, herliggøres Jeg. Kom, lad os gå, husk: Os, vi... Vær ikke ked af det.
I går førte Jesus mig til Søndagsmessen. Jeg er ikke god til at følge messen som alle de andre, da jeg aldrig har lært sangene og de enkelte led af gudstjenesten. Jeg er altid lidt bagefter de andre, men jeg ved, at Jesus er der og taler til mig. Nadveren gav mig trøst.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM