Hvad betyder det at 'sone'? - 1/3 1987



I dag, da jeg kunne mærke, at Han var nær, sagde Jesus flere gange:
"Vassula, bliv aldrig træt af at skrive." Jeg ønsker, at Mine ord skal blive kendt af mange. Det er ord, der kommer direkte fra Mine Læber, for alle de åbenbaringer, som Jeg har indgivet dig, er fra Mig. Jeg arbejder også på denne måde. Nu og da kommer Jeg for at genopfriske alt det, Jeg allerede har lært jer. Jeg er jeres Frelser, altid nær, altid rede til at holde jer borte fra det onde. Jeg kommer her fyldt af håb om, at Mit ord vil trænge ind i hjerterne, og at det kan hvile i dem. Vassula, vil du sone på andres vegne?
Hvad betyder 'sone' nøjagtigt i denne forbindelse, Herre?
At sone betyder at give noget som erstatning på deres vegne, som ikke svarer på Min Kærlighed. Son for andre. Alt, hvad du skal gøre, er at elske Mig med hele dit hjerte og med hele dit sind.
Jeg elsker Dig! Men jeg ønsker at lære at elske Dig uden begrænsning, så jeg kan sone mere.
Kom, Jeg vil undervise dig. Har Jeg nogen sinde været kendt for ikke at holde Mit ord? Min datter, Jeg er din lærer, og af Mig vil du lære alt. Jeg vil lade dig gøre fremskridt.
Jeg er uværdig til at modtage alt det, Du giver mig. Det bliver jeg helt klar over, når jeg sammenligner mig med dem, der er ydmyge, og som hengiver sig helt til deres kald.

Jeg er ikke stolt over at være blevet udvalgt som det mest elendige menneske. Da jeg så mig selv i forhold til andre, var jeg den sidste i rækken, ja, der var endda lang afstand til den næstsidste. Jeg ved, at jeg ikke er blevet udvalgt til at modtage disse hemmeligheder på grundlag af mine gode egenskaber, tværtimod. Jeg er blevet udvalgt på grund af min elendighed. Du har bekræftet det, Herre!

Min Fred være med dig, Vassula. Ynkværdig, det er du, men Jeg elsker dig alligevel. Giv Mig al din elendighed, så vil Min Barmhjertighed fortære den. Føl dig elsket af Mig, kom, støt dig til Mig. Hør på mig. Hold Mig med selskab. Glem ikke, at Jeg er din Hellige Ledsager.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM