Jeg er alt i een - 2/3 1987



Ære være Gud, Faderen, som har forløst dig fra det onde.
Hvem er det?
Det er Mig, Jesus, hvorfor?
Her følte jeg mig meget forlegen. Jeg forstår stadig ikke, hvem Faderen er, og hvad forskellen er mellem Faderen og Jesus. Hvis Han selv taler til Gud Faderen, hvordan kan Jesus så sige, at Han også er Fader?
Lyt, Vassula, ret din opmærksomhed mod Mig. Lær, at Gud og Jeg er Et. Jeg er Faderen og Sønnen, forstår du nu? Jeg er Een. Jeg er Alt i Een; Jeg er Alt i Een.
Du er Alt i Een?!
Det er Jeg.
Og Lyset?
Jeg er også Lyset. Hør på Mig.
Her tænkte jeg, at det ville blive svært at forstå og skrive ned (hvad der nu skulle komme), eftersom også spørgsmålet om Helligånden var i mine tanker.
Lad os prøve. Helligånden kommer fra Mig, forstår du nu? Alt i Een. Treenigheden er Een. Du kan også kalde mig Fader. Visdommen kommer fra Mig. Det er også Mig, der er Visdommen.
Senere.
Det er Mig, Jesus. Kom til Mig, hver gang du tvivler.
Men jeg føler mig forlegen over stadig nu og da at tvivle. Efter at have skrevet 11 notesbøger fulde af åbenbarelser ville ingen anden være som mig. På nuværende tidspunkt ville enhver anden være blevet til en helgen!
Hver gang du føler dig skamfuld, elsker Jeg dig endnu mere. Vassula, kom, du er Min elskede, og Jeg elsker at hvile i dig. Elsker du Mig?
Det ved Du, at Jeg gør, Herre, men der er tider, hvor jeg føler mig så kold som sten! Jeg er vel nok utaknemmelig!
Hver gang du har denne følelse, er det Mig, der bruger din kærlighed. Din kærlighed bruger Jeg til at varme andre med, sjæle, der har brug for varme, sjæle, der er kolde over for Mig. Forstår du nu? Min datter, skriv nu disse ord:
Jeg forstod, at dette er fortsættelsen af Fredsbudskabet.
"Jeg, Jahve, vil dække jer med Min Kærlighed. Jeg vil give jer al Min Fred og forkynde Mit Ord til alle nationer, for se, i Mig forbliver Kærligheden, Freden, Barmhjertigheden og Visdommen. Jeg vil oprette Mit Rige på jorden, så det bliver, som det er i Himlen."

Vassula, dette er kun en del af Mit Budskab. Jeg vil lade dig skrive resten senere. Kom, bliv nær ved Mig.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM