Kan du arbejde med kærlighed for kærligheden?
- 3/3 1987



Det er Mig, Jesus.
Så beder jeg Dig tilgive alle mine synder.
Jeg tilgiver dig. Kom, Jeg glæder Mig over dig. Husker du den dag, da Jeg viste dig Min Herlighed?
Ja!
Ønsker du at fortsætte dette budskab? Ja?
Fader, kan vi vente lidt?

Jeg følte mig ikke helt parat.
Godt. Jeg vil bede dig igen senere. Jeg ville gerne vise dig mere vedrørende Min Herlighed, så at du vil være i stand til at beskrive for Mine børn, hvordan mit Rige er. Ligesom ved Mit foregående budskab vil Jeg lade dig vide, når Jeg føler, du er rede til at skrive det ned. Vassula, vil du lade Mig bruge dig i dag?
På hvilken måde, Herre?
Ved at Jeg bruger essensen af den kærlighed, du føler for Mig; så elsk Mig inderligt, Vassula. Jeg ønsker at frelse en ganske særlig sjæl fra at falde. Hun er en af mine udvalgte. Vi kan stadig frelse hende, Vassula. Jeg vil anbringe to rene dråber af Mit Blod på dit Hjerte. Disse to dråber vil være nok til at dække hele dit hjerte. De vil gøre dig i stand til at føle Min sorg.
Hvad skal jeg gøre?
Kan du arbejde med kærlighed for Kærligheden?

Jeg vil forsøge, Herre.
Foren dig med Mig. Vi vil helbrede hendes sjæl i dag. Vi vil styrke hende. jeg vil lære dig, hvordan Jeg arbejder, for disse gerninger er himmelske Gerninger. Alle hellige Værker kommer fra Mig. Visdommen underviser dig. Glem aldrig det. Du er Min blomst, Jeg lader dig vokse i Mit Lys. jeg vil rense din jord og give dig, hvad du behøver. Jeg vil komme tilbage og lade dig vide, hvordan det går denne udvalgte sjæl. Jeg elsker dig. Elsk Mig, Vassula, for der er så mange, der er afhængige af denne kærlighed.
Senere på eftermiddagen blev jeg angrebet af djævelen, der gjorde mig bebrejdelser. Jeg vidste, at det ikke var Gud, eftersom jeg har lært, at han aldrig ville komme med bebrejdelser.
Jeg velsigner dig, Min datter. Jeg vil aldrig dadle dig for, hvad Jeg, Jahve selv har givet dig. Jeg glæder Mig over dig. Jeg har udvalgt dig til at åbenbare Mit Ansigt. Jeg ønsker, at du overvejer og føler denne kærlighed, Jeg har til dig. Snart vil du se Mig, ja, Jeg vil komme.
Herre, når Du henter mig, forventer jeg intet, eftersom jeg ikke har gjort noget og ikke er i stand til at gøre noget. Igen ender det med ordet "uværdig". Men, hvor jeg dog længes efter at være hos Dig!
Vassula, mærk Min hånd. Min hånd prøver ihærdigt at gribe dig og beholde dig tæt ved Mig. Jeg længes efter at beskytte dig. Jeg elsker at tage dig og neddykke ind i Mit Hjertes dybder og gemme dig der, helt for Mig Selv. Du synes at glemme Mine ord. Har Jeg ikke bundet dig til Mig for evigt? Er vi ikke blevet forenede ved, at Jeg har lagt en kærlighedskrans omkring dit hjerte? Min elskede, vi arbejder sammen. Jeg er din Gud og den, der leder dig.
Min Herre, Jeg er svag og har brug for dig. Jeg har brug for at blive styrket på alle måder for at være i stand til at forherlige Dig.
Vassula, se på Mine Hænder. Anbring dine hænder på en måde, så at dine fingerspidser rø rer Mine.
Jeg så noget, der lignede lyn komme ud fra Hans fingerspidser, ligesom elektricitet. Jeg flyttede mine hænder og rørte ved Hans fingerspidser. Dette blev gjort i fuld klarhed og betragtning.
Føl Min Hellighed. Min Styrke trænger ind gennem dine fingerspidser. Sådanne handlinger er himmelske handlinger. Jeg velsigner dig. Støt dig til Mig. Du har nu optaget Mig i dig. Læg dine hænder i Mine og mærk Min varme.
Senere:
Vassula, hør på Mig. Nu har vi frelst hende fra at falde. Fryd dig! Jeg har brugt essensen af din kærlighed. Sammen arbejder vi på at hjælpe og helbrede sjæle. Bliv aldrig træt af at helbrede dem, Min datter.
Jeg blev igen angrebet af de onde ånder. De sagde: Vassula, vil du så lige forsvinde herfra.
Vassula, kom, kom nærmere til Mig, lev i Min Kærlighed. Forstår du, hvorfor de hader dig? Du frarøver helvedet Mine elskede sjæle og bringer dem tilbage til Mig.
Herre, hvad med al den kærlighed, som andre mennesker giver Dig. Hjælper den også?
Ja! Al Kærlighed bliver brugt til at genrejse og helbrede sjæle med.
Mit Rige vil brede sig og blive ved med at vokse ved hjælp af den skænkede kærlighed.

I sandhed siger Jeg dig: Mine lidelser vil ikke være forgæves. Med umådelig stor Herlighed vil Jeg sejre over alt det onde. Jeg vil opflamme hvert hjerte. Jeg vil sprede Mine Kærlighedens og Fredens sædekorn og således forene Mine børn. Mit Lys vil blive kastet ud over hele universet, for dette er Min vilje. Ær Mig, Vassula, ved at elske Mig. Kys Mine hænder.
Jeg gjorde det i min tanke såvel som på et billede. Jeg følte Guds glæde strømme ud. Gud var så lykkelig!
Herliggør Mig altid. Jeg elsker jer alle. Kom næ rmere til Mig, Min elskede, for Min Kærlighed til jer er større, end I nogen sinde kan forestille jer.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM