Jeg er din brudgom og vil derfor sørge for dig
- 5/3 1987



Fred være med dig. Vassula, elsker du Mig?
Jeg elsker Dig, Jahve min Gud, af hele mit hjerte, og jeg ønsker at være i Din nærhed
Jeg elsker også dig. Jeg vil aldrig forlade dig.

Vassula, Jeg er Konge og hersker over Freden og Kærligheden. Jeg er foran dig. Jeg åbenbarer Mit Hellige Ansigt for jer alle. Jeg vil yderligere lære dig om Visdommen. Jeg er godt tilfreds med dig. Glæd Mig ved at høre Mine kald og skrive dem ned. Bliv aldrig træt af at skrive. Kom, alt vil ikke være forgæves. Jeg giver dig Min Velsignelse. Kom, støt dig til Mig. Herliggør Mig ved at elske Mig. Min datter, søg Mig altid. Afvis Mig aldrig. Gør bod for andre. Fuldbyrd Mit Ord. Lev i Min Evige Fred.

Vassula, bliv nær ved Mig. Jeg vil minde dig om, at Jeg er Din Brudgom, og derfor vil Jeg i stor overflod forsyne dig med alt, hvad du har brug for. Jeg elsker dig. Hvert et ord, Jeg siger, vil blive nedfældet, vi vil arbejde sammen. Bliv ikke ked af at skrive.
Jeg læste bønnen til Sankt Michael. Sankt Michael svarede mig.

Ved Guds kraft vil jeg, Sankt Michael, kaste Satan og alle andre onde ånder, der fordærver sjælene, i helvede.

Så bad jeg St. Bernhards "Memorare".

Jomfru Maria:

Elskede datter, Jeg vil hjælpe dig. Min Evige Fred være med dig. Jeg er dig nær til det sidste. Opfyld budskabet, Vassula, opfyld Guds Ord. Støt dig til din Hellige Fader, for Han er den Almægtige. Elsk ham og giv Ham ære. Vil du gøre alt dette? Bliv nær ved Os. Jeg elsker dig.

TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM