Når du spiser af mit brød, vil du blive mæt
- 6/3 1987



Vassula, det er Mig, Jesus, din Frelser. Er du sulten?
For at sige det, som det er, Jesus, lige nu er jeg.
Vær altid sulten. Vær sulten efter Mit Brød. Kom, Mit Brød er gratis, og når du spiser det, vil du blive mæt.
Jesus, jeg talte om jordens brød.
Det ved Jeg, Vassula, men hvilket ville du foretrække?
Begge dele, Jesus.
Dit brød vil kun stille dig tilfreds for en stund, men når du spiser af Mit Brød, vil du blive mæt. Enhver, der spiser af Mit Brød, vil leve evigt. Jeg vil ernære dig, Vassula.
Jesus, jeg elsker Dig.
Oh, Min datter, hvor Jeg længes efter at høre disse ord fra alles læber: "Jesus, jeg elsker Dig." Ønsker du at føle Mit Hjerte?

Se på Mig. Jeg står foran dig.
Jeg så på Hans Hjerte. Hele Hans Bryst var blevet til lys!
Mit Hjerte står i flammer af brændende Kærlighed. Mit Hjerte ønsker at fortære dig med Sin Kærlighed. Mit Hjerte ønsker at bjergtage dig og lade dig være Min for evigt! Kom, Min datter, råb efter Kærlighed, råb efter Fred, vær forenet med Mig til det sidste. Kom, lad os genoplive de andre. Elsk Mig med hele din sjæl og med hele dit sind, for at du kan være i stand til at forherlige Mig!

Jesus, det er smertefuldt at elske Dig, fordi man ønsker at være hos Dig. Jeg mener: Befriet for ens legeme og nær ved Dig. Det er derfor, at det er en lidelse at elske.
Jeg lider også på grund af Min store Kæ rlighed til jer alle. Jeg led grusomt på grund af Kærligheden, Jeg lider stadigvæk, når Jeg slet ikke får svar på den Kærlighed, Jeg nærer til jer. Kan du forestille dig, hvordan Jeg har det? Elskede, Jeg har brug for sjæle, der virkelig elsker Mig, sjæle, der kan sone for dem, der ignorerer Mig. Fortæl dem, lad dem vide, hvordan det føles at elske en, for hvem Jeg har givet Mit Liv på grund af Kærlighed, og fra hvem Jeg alligevel intet svar får igen, ingen kærlighed! Bliv ikke træt af at bære mit Fredens og Kærlighedens Kors. Ved at bære det giver du hvile til Min trætte Sjæl. Jeg har brug for at hvile, Min elskede.
Jesus, Jeg vil gøre, hvad Du ønsker, og prøve at forstå, hvad Du siger til mig.

Om aftenen var mit hjerte tungt og sørgmodigt.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM