Jeg har to ringe med mig - 23/3 1987



Husk på, at Jeg er Een. Treenigheden er Een. Jeg vil, at vores forbindelse skal være fuldkommen. Se nu intenst på Mig. Ja, du har set rigtigt. Jeg har to ringe med Mig.
De er sølvhvide? Og meget skinnende!
De er af rent hvidguld.
Her troede jeg, at det var Djævelen, der ville stille en fælde for mig. Hvordan kunne dette være rigtigt?
Lyt, Vassula, det er Mig, Jesus. Frygt ikke. Elskede, kom, Jeg har bragt dig denne ring, og Jeg ønsker, at du bærer den nu. Se på Mig.
Men er dette muligt?
Ja, Jeg velsigner vores forbindelse! Elskede, denne handling er en åndelig, himmelsk handling. I sandhed siger Jeg dig, at din sjæl er forenet med Mig. Tro Mig. Jeg vil hellige vores ægteskab. Tillad Mig at sætte denne ring på din finger. Jeg elsker dig. Føl Mig. Jeg elsker dig, og Jeg velsigner dig.
Jesus satte den anden ring på Sin Finger.
Ser du? Hvad mere kan du se?
Jeg kan se to 'cirkler', holdt sammen af et bånd.
Disse vil Jeg anbringe på vore hoveder. Vi er nu forenede. Jeg kroner vores enhed.
Jesus, mange vil beskylde dette for at være fri fantasi!
Hvorfor? Mange kommer til Mig og bliver gift med Mig - de forherliger Mig, og Jeg glæder Mig så meget over at være forenet med dem!Vassula, Jeg har opvækket dig fra de døde. Jeg har kastet Mit Lys over dig, Jeg har taget Mig af dig og har lindret din smerte. Lad Mig frit fortsætte Mine Gerninger i dig, Min datter. Vær som blød gips, villig til at blive formet, sådan som Jeg ønsker det. Overgiv dig selv frit i Mine Hænder og modstå Mig ikke.
Herre, Jeg er meget lykkelig; så lykkelig, at jeg er bange for, at jeg tager fejl!
Nej, du har opfattet det rigtigt: Jeg elsker dig så højt, at Jeg er lige parat til at komme og hente dig med det samme. Jeg længes efter at forløse dig og have dig nær ved Mig, men Jeg har skabt dig af hensyn til dette budskab.
Herre, jeg er bange for, at jeg har set forkert, og at Jeg har vanhelliget Dig ved at tro, at Du gav mig en ring og forenede os, selv om jeg er ret sikker på det.
Min brud, min ynkelige brud, hvorfor frygter du for Mig? Gør Mig ikke ked af det og kom til Mig. Jeg elsker dig. Støt dig til Mig og husk, det er Mig, som har helliget vort ægteskab. Vær ikke bekymret, det er Mig, Jesus. Forlad dine ængstelser og kom til Mig.
Jeg følte din hånd.
Jeg havde set på billedet af Ham fra ligklædet (i stort format), mens jeg skrev, og ubevidst havde jeg i mit sind blidt skubbet Hans Hår tilbage væk fra kinden. Jeg var overrasket over den øjeblikkelige reaktion.

Jesus, følte Du virkelig min hånd?
Det gjorde Jeg, Vassula. Er du klar over, at Jeg er Gud?
Jeg er ked af at have gjort det.
Det må du ikke være. Vær Min fortrolige ven, idet du er helt dig selv. Kom, giv Mig din Hånd, og Jeg vil holde den i Min.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM