Ynkelighed tiltrækker mig - 30/3 1987



Det er Mig, Jesus Kristus. Alle åbenbaringerne er fra Mig. Sug til dig af Mig. En blomst er i færd med at vokse nær ved Mig. Den suger af Mig. Min blomst, øs af Mig,mens du vokser. Sug til dig af Mig, kom, Jeg elsker dig.
Jesus, jeg kan ikke lide at bruge det sprog, jeg bruger, når jeg taler til Dig. Det lyder meget respektløst. Det er mit hverdagssprog, men jeg kender ikke noget andet. Når jeg nu læser bøger, som nonner har skrevet, er måden, hvorpå de taler til dig, meget anderledes end min. Måske har de modtaget undervisning? Jeg ønsker ikke at lyde plat i mit sprog. Måske siger mit hjerte nok?
Vassula, Jeg tilgiver dig din uvidenhed. Jeg vil undervise dig. Du er i færd med at lære. Du er ved at indse, hvor ynkelig du er. Ikke desto mindre elsker Jeg dig. Ynkelighed tiltrækker Mig, eftersom Jeg kan tilbyde dig Min Barmhjertighed. Jeg har valgt dig for at vise verden Min Mildhed.
Jeg er ikke stolt af, at Du har valgt mig på grund af mine dårlige egenskaber og ikke på grund af mine fortjenester. Jeg føler mig som Judas... Jeg repræsenterer givetvis det meste af den moderne verden.
Lo , du er ikke som Judas. Du er hjælpeløs, uvidende og ynkværdig ud over enhver beskrivelse. Men du er Min højtelskede, som Jeg har helliget. Jeg har taget Mig af vores forbindelse, siden du ikke var i stand til at gøre det. Mit ønske er at forme dig. Jeg har forenet dig med Mig og bedt dig om at være Min brud.
Jesus, jeg har fundet ud af, at nonner virkelig bliver gift med Dig.
Ja, de kommer til Mig og bliver Mine brude. Jeg glæder Mig over dem! Du var ikke klar over, at du kunne være Min brud og være forenet med Mig, så Jeg har taget Mig af vores forbindelse, forstår du? Jeg har helliget vores ægteskab ved at sætte en ring på din finger. Arbejd med Mig og husk på, at Jeg er Hellig. Glem aldrig dette .
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM